Hledám kamarádku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
218
5.5.22 12:55

Praha Háje, Petrovice, Kunratice, Křeslice..

Ahoj, hledám kamarádku s ditětem/dětmi :mavam:. Mám 7 letou dcerku a bydlíme na Hájích. Je mi 41.Prosím do SZ. Děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
16.5.22 11:43

Zlínsky kraj -

Stare město u Uherského hradište, okolí
Hledám kamaradku spíše pro sebe na pokec, na kafe, ven. Ráda čtu knihy ve volnym čase.

Příspěvek upraven 30.06.22 v 17:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.5.22 19:55

@Emma24 Škoda, že jsi tak daleko…zdáš se mi jako moje krevní skupina :srdce:. Snad někoho blízkého najdeš

hledám kamarádku

Jinak já také hledám…je tu někdo Hk, Pce a okolí? Hledám spřízněnou duši. Nemám s kým zajít na kafe, probrat životní peripetie, do kina apod. Ráda čtu, koukám na filmy, grilujeme, výlety, procházky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.5.22 21:50

Hledám kamarádku z Hodonína :mavam: Je mi 31let a mám dva kluky, Tobiáška 6 let a Vojtíška skoro 3 měsíce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.6.22 22:04

@Este8 Ahoj, pokud stale hledas kamaradku tak tak nejakou shanim 😊 Jsem tez z Hradce Kralove a mam skoro 20ti mesicni holcicku 😊 Klidne se ozvi, budu rada 🍀 🌸 🌞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
9.7.22 17:15

Dobrý den také se přidávám a oživují diskuzi - také hledám kamarádku nemám na to ale štěstí :,( je mi 31 a mám syna 12 a dceru 10 let…chtěla bych někoho komu bych mohla věřit chodit na procházky vypnout hlavu nic neřešit bavít se ( ne diskotéky atd) jsem že starý Boleslavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
19.7.22 12:06

Hledám kamarádku z Brna a okolí

Ahoj holky, je mi 37 a touto formou hledám kamarádku, ideálně s odrostlejšími dětmi, která si chce povídat jen tak a časem se i třeba svěřovat. Zajít si na kávičku, na procházku atd. Zkrátka nějakou pohodovou ženskou, která se ráda zasměje a chybí ji věrná spřízněná duše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
30.7.22 11:36

hledám kamaradku Uherske hradište a okolí

Ráda bych našla někoho z blízkého okolí na pokec/ někde zajít. Mam jedno dite, ve volnym čase rada ctu knihy, posloucham rockovou hudbu. Hledám nějakou spříznenou duši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1356
30.7.22 12:49

Hledám kamaráda/kamarádku z Prahy

Ahoj, hledám taky kamaráda/kamarádku z Prahy a okolí. Mám 6mesicni miminko. Venku se neumím moc seznámit, tak to zkouším takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.22 20:17

Ahoj jsem obyčejná holka z vesnice od Jičína. Je mi 39 let a ráda bych našla spřízněnou duši na výlety, zábavu či pokec. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
22.12.22 20:39

Ahoj taky hledám nějakou fajn kamarádku ja 25 a 2 děti 4.5roku a 1 rok bohužel sem se zklamala a kamarádky mě zradili
Blansko / Brno a okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
28.12.22 22:47

Ahojky taky hledám kamarádku jsem z Teplic je mi 25 a mám 16ti měsíční holčičku :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Coco16
23.8.23 19:53

Ahoj, hledám kamarádku z okolí Krnova. Je mi 31 let. Radaru chodím na procházky, ráda čtu a cvičím jógu.

• Citovat
  • Upravit
101
19.3.24 16:20

Hledám kamarádku, která nebude pomlouvat za zády, ale řekne vše na rovinu, parťačku která nepodrazí, když není nejlíp, ale podrží a to samé nabízím já. Zájmy mám čtení knih, hudba.

Pokud si zUherskeho hradište, nebo okolí a nějaka partačka by se ti hodila, ozvi se budu moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.3.24 17:11

Ahoj jsem Eliška, letos mi bude 32 let. Vychovávám dceru (3roky), před časem jsme se přestěhovaly do zlínského kraje, tak tady nemám vůbec žádné kamarádky a moc to tady neznám :lol:. Ráda čtu, sleduji filmy, seriály, hudba mě taky baví, prostě jsem normální mladá maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová