Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hledám kamarádku s ditětem/dětmi
. Mám 7 letou dcerku a bydlíme na Hájích. Je mi 41.Prosím do SZ. Děkuji. ![]()
Stare město u Uherského hradište, okolí
Hledám kamaradku spíše pro sebe na pokec, na kafe, ven. Ráda čtu knihy ve volnym čase.
Příspěvek upraven 30.06.22 v 17:35
@Emma24 Škoda, že jsi tak daleko…zdáš se mi jako moje krevní skupina
. Snad někoho blízkého najdeš
hledám kamarádku
Jinak já také hledám…je tu někdo Hk, Pce a okolí? Hledám spřízněnou duši. Nemám s kým zajít na kafe, probrat životní peripetie, do kina apod. Ráda čtu, koukám na filmy, grilujeme, výlety, procházky…
Hledám kamarádku z Hodonína
Je mi 31let a mám dva kluky, Tobiáška 6 let a Vojtíška skoro 3 měsíce ![]()
@Este8 Ahoj, pokud stale hledas kamaradku tak tak nejakou shanim 😊 Jsem tez z Hradce Kralove a mam skoro 20ti mesicni holcicku 😊 Klidne se ozvi, budu rada 🍀 🌸 🌞
Dobrý den také se přidávám a oživují diskuzi - také hledám kamarádku nemám na to ale štěstí
je mi 31 a mám syna 12 a dceru 10 let…chtěla bych někoho komu bych mohla věřit chodit na procházky vypnout hlavu nic neřešit bavít se ( ne diskotéky atd) jsem že starý Boleslavi
Ahoj holky, je mi 37 a touto formou hledám kamarádku, ideálně s odrostlejšími dětmi, která si chce povídat jen tak a časem se i třeba svěřovat. Zajít si na kávičku, na procházku atd. Zkrátka nějakou pohodovou ženskou, která se ráda zasměje a chybí ji věrná spřízněná duše.
Ráda bych našla někoho z blízkého okolí na pokec/ někde zajít. Mam jedno dite, ve volnym čase rada ctu knihy, posloucham rockovou hudbu. Hledám nějakou spříznenou duši.
Ahoj, hledám taky kamaráda/kamarádku z Prahy a okolí. Mám 6mesicni miminko. Venku se neumím moc seznámit, tak to zkouším takto.
Ahoj jsem obyčejná holka z vesnice od Jičína. Je mi 39 let a ráda bych našla spřízněnou duši na výlety, zábavu či pokec. ![]()
Ahoj taky hledám nějakou fajn kamarádku ja 25 a 2 děti 4.5roku a 1 rok bohužel sem se zklamala a kamarádky mě zradili
Blansko / Brno a okolí
Ahojky taky hledám kamarádku jsem z Teplic je mi 25 a mám 16ti měsíční holčičku
.
Ahoj, hledám kamarádku z okolí Krnova. Je mi 31 let. Radaru chodím na procházky, ráda čtu a cvičím jógu.
Hledám kamarádku, která nebude pomlouvat za zády, ale řekne vše na rovinu, parťačku která nepodrazí, když není nejlíp, ale podrží a to samé nabízím já. Zájmy mám čtení knih, hudba.
Pokud si zUherskeho hradište, nebo okolí a nějaka partačka by se ti hodila, ozvi se budu moc ráda.
Ahoj jsem Eliška, letos mi bude 32 let. Vychovávám dceru (3roky), před časem jsme se přestěhovaly do zlínského kraje, tak tady nemám vůbec žádné kamarádky a moc to tady neznám
. Ráda čtu, sleduji filmy, seriály, hudba mě taky baví, prostě jsem normální mladá maminka.