Maminky P4 – Hodkovičky, Lhotka

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
mary1.b
14.1.10 20:28

maminky P4-Hodkovičky, Lhotka

ahoj,
je mně 34 let, jmenuji se Marcela a mám 20měs. syna Oldíka a ráda bych se seznámila s maminkou, se kterou bych mohla pokecat, zajít na kafe nebo na vycházku nebo si zacvičit nedaleko k Hance Kynychové. Díky a ozvěte se

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4444
14.1.10 21:56

ahojky, Hodkovičky mám kousek od bytu, tak 15 minut :-D si pořád říkám, že tu snad na emimi ani nikdo z PHy 4 nechodí :nevim: bydlíme tu přes rok a krom tchánovců tu nikoho neznám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
14.1.10 23:02

Ahoj, jsem z Hodkoviček, k Hance se chystám na pilates. Jinak v létě chodím často bruslit tady na nábřeží. Budu ráda, když se mi povede tady najít milou maminku na společné procházky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mary1.b
15.1.10 19:48

ahoj,
díky za odezvu. Na pilates už se chystam dlouho, ale nějak se k tomu nemůžu dokopat :-) , tak kdybychom byly dvě nebo tři… Mně by nejvíc vyhovovalo cvičení v úterý v 17.00h nebo ještě občas v sobotu v 10.00h. Kde přesně bydlíš Terko007, jestli se nechceš přidat?
Na brusle teda nechodim, vůbec to neumim, ale společný procházky jsou vítány :-) A jak staré máte děti?

• Citovat
  • Upravit
4444
16.1.10 19:52

mary: bydlím kousek od divadla na cikorce, jestli víš, kde to je…cvičení teď v těhu provozovat nebudu, tak bych brala ty procházky :-D mám 21měsíčního Pavlíka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mary1.b
17.1.10 20:47

terka: tak to gratuluju! :-D Divadlo vím kde je, tak to daleko od nás zas tak neni. Občas jezdim nakupovat na Sofijské nám. Procházky určitě, ale až bude nějaký slušnější počasí viď…

• Citovat
  • Upravit
4444
18.1.10 13:07

Mary: díky, jojo sofijský mám kousek, v normálnim počasí jsem tam taky dost často, tak až bude po sněhu, dáme rande… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mary1.b
19.1.10 20:12

terka: tak už se těšim. Dneska už sníh sice polevil, ale je tak nějak ošklivě :-) Byli jsme v dětským koutku na Novodv. Plaza, docela dobrý..

• Citovat
  • Upravit
mary1.b
19.1.10 20:14

nnada: až se rozhodneš na pilates, ráda se přidam :-D . Díky

• Citovat
  • Upravit
4444
19.1.10 22:04

Mary: jojo polevilo to, ale jezdí se v tom s kočárem teda strašně, už aby ten sníh byl pryč…na novod.jsme v koutku ještě nebyli, jen na budějárně v človíčkově…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mary1.b
20.1.10 20:23

terka: v Človíčkově jsme byli jednou, taky hezký. Já se přiznam, že s kočárem teď nevyjíždim, ale všude jezdim autem, ale těšim se na teplejší počasí, kdy vyjedeme. Zítra se jedeme podívat do KIK do Modřan, malej potřebuje tepláky, už jsou mu všechny krátký. A odkud vůbec pocházíš, když si psala, že tu bydlíš rok…Taky nejsem rodilá pražanda, ale bydlim tu asi 15 let.

• Citovat
  • Upravit
4444
20.1.10 23:01

Mary: ze středních čech, kousek od Berouna…já teda neřídim, takže jsme teď většinou doma…do kiku taky občas zajdu, pak otevřeli sekáč s dětskym kousek od Alberta, jak vyrostly ty nový paneláky hned u silnice, ale ještě jsem tam nebyla se mrknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mary1.b
24.1.10 19:46

terka: ahoj, dlouho jsem tu nebyla… Vrátili jsme se od našich ze Šumavy, bylo tam nádherně. Díky za tip na sekáč, někdy ho okouknu.

• Citovat
  • Upravit
4444
24.1.10 21:15

Mary: nemáš zač :wink: tyjo na Šumavě muselo bejt parádně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mary1.b
26.1.10 20:22

terka: a to víš, bylo parádně :-) brácha nám postavil velkýho sněhuláka, malej z něho byl nadšenej. Tak mi napadá, že asi nebudu mít trpělivost, než bude tepleji :-), že bysme se mohly na chvilku sejít na Sof. nám… Ale nevim, jak jste na tom vy… jestli to neni pro vás moc daleko. Já jsem tam autem za chvíli, ale vy asi musíte pěšky…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová