Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé tak ty ses odstěhovala
Jižňák není tak daleko, tak až bude fakt hezky, můžem dát prochajdu, nebo hřiště ![]()
Ahoj chtěla bych se optat zda máte někdo zkušenosti se soukromými školkami v Hodkovičkách popřípadně jak je to se státní školkou??? Děkuji ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla bych se optat zda máte někdo zkušenosti se soukromými školkami v Hodkovičkách popřípadně jak je to se státní školkou??? Děkuji
Dcera chodí do MŠ Jitřní a jsme tam moc spokojení ![]()
@luphen : nám letos při zápisu ředitelka říkala, ze v Jitřní byl letos enormní naval, ze to ještě nezazili a spousta děti se u nich nedostala.
@myskalucka píše:
@luphen : nám letos při zápisu ředitelka říkala, ze v Jitřní byl letos enormní naval, ze to ještě nezazili a spousta děti se u nich nedostala.
fakt
to sem netušila..dcera tam šla loni..taky se nedostala, byla asi 15 pod čarou, ale koncem prázdnin jsem tam volala a měli jedno volné místo - čekalo na ní
příští rok tam budu hlásit i druhou dceru…
@luphen : taky se všichni nad tím podivovali. Nám se letos dostala dcera konečně do Nemcicke, loni brali poslední děti narozené v dubnu a letos se dostali děti narozené i koncem srpna
, to same Jilovska, děti narozené do konce července a loni končili květnem.
Děkuji za zkušenost
a jak to vypadá se soukromými školkami?? Má někdo zkušenost??
No do jílovské sme to taky loni zkoušeli a tam se taky nedostala… ale tam bych ji asi nakonec stejně ani nedala..vůbec se mi to tam nelíbilo…
Němčická je tam u penny jak mají na zahradě ty úžasné herní prvky
tam to vždy obdivuju jak to mají na zahradě krásný ![]()
@luphen : Jj, Nemcicka je u penny s tím slonem. Tam už jsem chodila do školky já, tak volba byla jasná. Ale zkoušeli jsme letos pro jistotu i Jilovskou, ale naštěstí ji vzali do Nemcicke.
@myskalucka Jj tam mají fakt krásnou tu zahradu
kdyby byla blíž tak jí asi taky zkusím..takhle to vyhrála jitřní..už i tím že jsou tam smíšené třídy ![]()
Dobrý den maminky
přistěhoval jsme se do Hodkoviček a hledám dobrého pediatra v okolí, mohla by ste mi nějaká poradit? Moc děkuji ![]()
@Safira1 : chodíme s dětmi k dr. Fantove / Martinkove ( ta už odešla bohužel do důchodu, ale občas bývá v pondělí ) a spokojenost. Dr Martinkova si v dr. Fantove našla dobrou náhradu. Jsou lékařském domě v Jílovské.
Ahojte. Hladam maminku na spolocne prechadzky a pokec v okoli Hodkovciek, Branika, Novodvorskej Plazy. Mam 3 mesacnu dcerku a rada by som spoznala nejaku mamicku s podobne starym dietatom.