Maminky P4 – Hodkovičky, Lhotka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
781
13.4.10 21:08

Prolejzání rourou miluje :pankac: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.10 21:42

Ahojky holky,nejak to tu vazne.
Ja jsem uplne mrtva z tohohle pocasi, jsem hrozne unavena a udelam asi pulku veci, nez bych chtela nebo potrebovala.
Musime nekam vyrazit pristi tyden na prochazku.
Chtela bych se Stellinkou zkusit i nejakou hernu, nebo cviceni, nebo neco podobneho kolektivniho. Chodite nekdo nekam. Ale aby to zvladla, uz sice chodi, ale jen doma, venku jeste ne, boji se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
17.4.10 19:33

ahojky, my máme příští týden celkem nabito, mám volné jen pondělí…

Chrochtacku: nemáš v po čas??my občas chodíme do herny do človíčkova na budějovický…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
17.4.10 20:54

ahoj holky,
taky chceme vyrazit.. Do herny chodíme občas na Novodvorskou nebo taky do Človíčkova. Cvičení poslední dobou zanedbáváme, ale chodili jsme na Novodv., vede to mladá mamina fyzioterapeutka.
Katka-m chodí někam na Belárii, tam bysme to chtěli jednou zkusit my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.10 22:47

Ahojky holky, uz asi spite, ale nezkusime se zitra pridat k diskuzi Novodvorska? Jdou to Krcaku, maji sraz v 10 na zastavce Michelsky les, coz je za nemocnici, a jdou smerem do Kunratic. Jde s nima i Nnada. Ja bych sla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
18.4.10 23:15

Ahoj, dobrý nápad, pojďte zítra do Kunraťáku všechny.

Chodím na procházky stejně každý den, takže kdykoliv kamkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
19.4.10 19:35

ahojky, já už sem ráno nekoukám, takže jsem to nevěděla, sice mi to Pavla psala, ale takhle dál chodíme až odpol…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.10 20:08

Ahojky, ten sraz byl super. Krasne pocasi, bezva parta. Ale bylo to nakonec na celej den, je byla doma v 17:15.
Ale priste klidne zopakujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
19.4.10 21:07

ahoj,
přečetla jsem pozdě, nevadí.
My jsme byli „za humny“ v lese. Zítra jedeme do „ZOO“ :-D na Zbraslav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
20.4.10 07:31

Ahoj holky, já to taky nečetla včas, ale příště bych se ráda přidala :). Vůbec mi to neukazovalo, že je v diskuzi nový příspěvek, tak jsem sem nekoukla :( :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
20.4.10 11:32

A ještě mám jednu prosbu - už bydlím v Praze víc než rok, a pořád ještě tu nemám ani zubaře, ani praktického doktora… nemáte tip na někoho, s kým jste vy nebo někdo z vašich známých spokojené? Ideálně Na Beránku, na Poliklinice Modřany nebo v blízkém okolí. Klidně do SZ…
Díky, Katka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3966
20.4.10 13:40

Katko já chodím i s malým k zubařce na polikliniku k dr Roeselový, je sice soukromá, ale sme spokojení :palec:

Příspěvek upraven 19.10.10 v 19:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
20.4.10 13:59

Katko: my chodíme na polikliniku k Mudr Heřmanový, taky je soukromá, a velká spokojenost…

jé to byste mi mohly poradit, budu potřebovat dětskou dr pro mímo, Pája chodí ještě do Krče a ráda bych to měla teď s tim malym kousek, tak děkuju za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
21.4.10 08:26

Katko: ještě se pro zajímavost můžeš podívat na znamylekar.cz, jestli neznáš.., na názory lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.4.10 21:29

Ahoj holky, s diskuzí Novodvorská máme sraz v pondělí v 10.00 na zastávce Cílkova - jde se do Lhoteckého lesa a na kozy :lol: :dance: Jestli se chcete někdo přidat, jste vítány :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová