Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky,nejak to tu vazne.
Ja jsem uplne mrtva z tohohle pocasi, jsem hrozne unavena a udelam asi pulku veci, nez bych chtela nebo potrebovala.
Musime nekam vyrazit pristi tyden na prochazku.
Chtela bych se Stellinkou zkusit i nejakou hernu, nebo cviceni, nebo neco podobneho kolektivniho. Chodite nekdo nekam. Ale aby to zvladla, uz sice chodi, ale jen doma, venku jeste ne, boji se.
ahojky, my máme příští týden celkem nabito, mám volné jen pondělí…
Chrochtacku: nemáš v po čas??my občas chodíme do herny do človíčkova na budějovický…
ahoj holky,
taky chceme vyrazit.. Do herny chodíme občas na Novodvorskou nebo taky do Človíčkova. Cvičení poslední dobou zanedbáváme, ale chodili jsme na Novodv., vede to mladá mamina fyzioterapeutka.
Katka-m chodí někam na Belárii, tam bysme to chtěli jednou zkusit my.
Ahojky holky, uz asi spite, ale nezkusime se zitra pridat k diskuzi Novodvorska? Jdou to Krcaku, maji sraz v 10 na zastavce Michelsky les, coz je za nemocnici, a jdou smerem do Kunratic. Jde s nima i Nnada. Ja bych sla.
Ahoj, dobrý nápad, pojďte zítra do Kunraťáku všechny.
Chodím na procházky stejně každý den, takže kdykoliv kamkoliv.
ahojky, já už sem ráno nekoukám, takže jsem to nevěděla, sice mi to Pavla psala, ale takhle dál chodíme až odpol…
Ahojky, ten sraz byl super. Krasne pocasi, bezva parta. Ale bylo to nakonec na celej den, je byla doma v 17:15.
Ale priste klidne zopakujem.
ahoj,
přečetla jsem pozdě, nevadí.
My jsme byli „za humny“ v lese. Zítra jedeme do „ZOO“
na Zbraslav.
Ahoj holky, já to taky nečetla včas, ale příště bych se ráda přidala
. Vůbec mi to neukazovalo, že je v diskuzi nový příspěvek, tak jsem sem nekoukla
.
A ještě mám jednu prosbu - už bydlím v Praze víc než rok, a pořád ještě tu nemám ani zubaře, ani praktického doktora… nemáte tip na někoho, s kým jste vy nebo někdo z vašich známých spokojené? Ideálně Na Beránku, na Poliklinice Modřany nebo v blízkém okolí. Klidně do SZ…
Díky, Katka ![]()
Katko já chodím i s malým k zubařce na polikliniku k dr Roeselový, je sice soukromá, ale sme spokojení ![]()
Příspěvek upraven 19.10.10 v 19:54
Katko: my chodíme na polikliniku k Mudr Heřmanový, taky je soukromá, a velká spokojenost…
jé to byste mi mohly poradit, budu potřebovat dětskou dr pro mímo, Pája chodí ještě do Krče a ráda bych to měla teď s tim malym kousek, tak děkuju za info…
Katko: ještě se pro zajímavost můžeš podívat na znamylekar.cz, jestli neznáš.., na názory lidí.
Ahoj holky, s diskuzí Novodvorská máme sraz v pondělí v 10.00 na zastávce Cílkova - jde se do Lhoteckého lesa a na kozy
Jestli se chcete někdo přidat, jste vítány ![]()