Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čauves
nedávno jsem se přestěhovala do vesničky u Tábory z Jindřichova Hradce a nikoho tu neznám
chybí mi nějaká kamarádka, které bych se mohla svěřovat, se kterou bych mohla podrbat, zajít na kávu a tak
doufám, že tu nějakou spřízněnou dušičku najdu ![]()
Ahoj
Jsem na tom podobně. My jsme se nedávno přistěhovali do Chýnova, takže bych si tady taky hrozně ráda našla kamarádku na pokec a společné aktivity
Je mi 30 a v říjnu čekám první miminko.
@geeny ahoj,úplně jsem zapomněla, že jsem tu něco takového psala.tak to moc gratuluju. mně je 22 a před pár dny jsem také zjistila těhotenství. bydlím v chotovinách a stěhujeme se do mladé vožice
@zuzkaholl no tak to taky moc gratuluju
vypadá to, že se taky docela často stěhujete, já jsem se za posledních pár let stěhovala asi 4× a doufám, že tentokrát to už bylo naposledy ![]()
@geeny hrozný,taky doufám, že už je to naposledy. kupujeme byt, tak snad ano =D a odkud pocházíš?
Zdravím
jsem taky od Tábora, kousek od Chýnova
a koukám, že jsme tu samé rodící ![]()
@zuzkaholl no, podle toho, že jsme obě ve skupině TP leden 2016, tak se nejspíš i sejdem v táborské porodnici
(i když zrovna z porodnice radost moc nemám)
@serpent jakto? Máš s ní zkušenosti? Já tam ležela loni s mimoděložním a neměla jsem problém. Do Hradce bych nešla
@zuzkaholl těžko říct, jestli špatné, oni postupují lege artis, ale já dospěla do stavu, že ten klasický porodniční postup mi nevyhovuje… bohužel alternativní nemocnice jsou na mě daleko, porod doma také není úplně to pravé ořechové (i když mít víc odvahy, jdu do toho), takže se tam asi budu muset dohadovat, aby na mě neaplikovali takové blbiny jako poloha vleže, hormony na urychlování porodu apod. U vás je to první porod? ![]()
@serpent ano první, loni jsem prodělala mimoděložní s vyjmutím vejcovodu a poté jedno ZT.Budu muset spoléhat na Táborskou nemocnici, že bude vše fajn ![]()
@zuzkaholl uf, tak to muselo být náročný
Sama jsem měla v dubnu ZT a dost mě to vzalo, natož takový dva průs..y po sobě. Kdy čekáte? A necháte si říct, co to bude? My čekáme Fanouška ![]()
Ultrazvukový termín mám 9.1., ale to bych musela počít ze vzduchu
Za mě to vychází na 13.1. Budu mít mrně skoro k narozeninám
Sofinka je teď hodně populární jméno
Sestřenice ji má taky