Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminy.Za měsíc se stěhuju do Vyškova. Mám skoro 7 měsíčního chlapečka a hledáme pro sebe kamarády
budu ráda, když se někdo ozve. Vyškov totiž ani neznám, žila jsem v Brně.
Ahoj máme s holkama skupinu kde máme maminky z Vyškova a okolí, kdybys chtěla písni mě a já tě můžu k nám přidat
Ahoj holky, muzu se taky pridat do vyskovske skupiny? cekame prvni mimi v cervnu
![]()
@edithkaa jeee tak to gratuluju
aspon se nam Vyskov pekne rozroste ![]()
@m.veru tobě samozřejmě taky gratuluju a co čekáš? a kdy máš termín přesně? a budeš rodit tady? aq kolik ti je? ![]()
My cekame asi holcicku, termin 20.6., rodit budu asi v Prostejove, Vyskov me zatim moc nepresvedcil… a je mi 27
a tobe? kdy mate v kvetnu termin?
@m.veru termíny mám 21. nebo 29. tak to budem mít děti o měsíc ![]()
mě bude v březnu 23 let… a právě taky nechci rodit ve Vyškově
![]()
prvního jsem rodila v Šumperku (pocházím z Branné) a přece jenom už vím, co tam čekat a dělat… a ve Vyškově mi to podle toho jsem četla příjde hrozný…
a když bych to náhodou nestihla, tak asi holt budu muset sem ![]()
@edithkaa ahoj, tak to je vazne presne o mesic
planujes se jit do nejakych porodnic podivat? Vyskov by ted nekdy mel mit den otevrenych dveri a co jsem pochopila z webu, tak Prostejov to snad ma na objednani… my to mame k VY nemocnici co by temer kamenem dohodil, takze kdyby bylo nejhur, tak pujdu tam - ale zatim me vic laka ten PV
@m.veru no, je to podle mě celkem zbytečný se tam jít dívat
buď to bude v Šumperku a když se to nestihne, tak tady… ![]()
@edithkaa tak drzim pesti, at ten Sumperk vyjde
a ted jsi ve VY nebo tam?
Ahoj ráda bych se seznámila s maminkou-maminkami z Vyškova nikoho tam neznám:)
Ahoj, rada bych se seznamila s budoucima maminkama nebo i s maminkama co maji prcky a jsou z Vyskova. Ja cekam prvniho drobecka a rada ziskam zkusenosti a popovidam si.Je mi 26 let.