Hledám kamarádku Zlín

34
8.9.13 16:26

hledam kamaradku - zlin

Ahoj,
hledam nejakou spriznenou dusi na kavu, prochazku ci tak podobne.
Za mesic rodim a zustali jsme sami tak bych rada taky nejakou tehulku ci maminku s malym miminkem co se nudi stejne jako ja :-)
Hlasi se nekdo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16666
8.9.13 17:17
@petka.ka píše:
Ahoj,
hledam nejakou spriznenou dusi na kavu, prochazku ci tak podobne.
Za mesic rodim a zustali jsme sami tak bych rada taky nejakou tehulku ci maminku s malym miminkem co se nudi stejne jako ja :-)
Hlasi se nekdo? :-)

ja, ale jsem z UH :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.9.13 17:20

Jee :-) tak to uz je coby kamenem dohodil..
A nastavajici maminka nebo uz porod zdarne za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
8.9.13 17:23
@petka.ka píše:
Jee :-) tak to uz je coby kamenem dohodil..
A nastavajici maminka nebo uz porod zdarne za sebou?

uz zdarne za sebou. dneska ve 22:34 to bude presne 8 mesicu :srdce: :srdce: :srdce:
kdy to cekas ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.9.13 17:27

Tak to gratuluji, co ja bych za to dala.. ja mam termim 8.10. tak kdyby to bylo driv vubec bych se nezlobila.
A ty mas holcicku, chlapecka? A kde jsi rodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
8.9.13 17:28
@petka.ka píše:
Tak to gratuluji, co ja bych za to dala.. ja mam termim 8.10. tak kdyby to bylo driv vubec bych se nezlobila.
A ty mas holcicku, chlapecka? A kde jsi rodila?

my taky mysleli, ze to bude driv, jeste pred vanocema a nakonec sup a byla skoro presne na termin 8.ledna. :mrgreen: jen at se ti hezky prcek „dopece“ :mrgreen: co cekas? ja rodila tady v UH a mame Isabelku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.9.13 17:39

Nekolikrat potvrdili holcicku tak snad se nespletli at nemusim menit ruzovou za modrou :D asi by me kleplo..
Isabelka je moc hezke jmeno ale to jsem ani nezkousela navrhovat, vim ze by bylo okamzite zamitnuto tak to vypada na Sofinku.
A smis se zeptat kolikpak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
8.9.13 17:40

Ahoj, mno já jsem z Oldřichovic, ale do Zlína jezdím často :) akorát já mám TP až v březnu, ale i přesto kdybys měla zájem pokecat, byla bych ráda :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
8.9.13 17:41
@petka.ka píše:
Nekolikrat potvrdili holcicku tak snad se nespletli at nemusim menit ruzovou za modrou :D asi by me kleplo..
Isabelka je moc hezke jmeno ale to jsem ani nezkousela navrhovat, vim ze by bylo okamzite zamitnuto tak to vypada na Sofinku.
A smis se zeptat kolikpak ti je?

my chteli sofinku, ale pak jsme to zavrhli, protoze je jich silene moc. bohuzel Isabel je taky jako maku. mne je 36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.9.13 17:43

@Edita2 - to vubec nevadi, ja tady bydlim necelyho pul roku a pripadam si jak kul v plote, poradne nikoho neznam… :( takze az bude cesta do zl tak dej klidne vedet, velmi rada vypadnu treba na kavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.9.13 17:45

@tanik1912 - to jsem taky zjistila ze jich je ted strasne moc ale me se to strasne libi tak co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
8.9.13 17:48

@petka.ka Mno kůl v plotě, přesně můj problém. Bydlím tu něco přes rok a mám to s těma „kamarádkama“ nějaké podivné hlavně od doby co jsem těhu. Mno já můžu jet kdykoliv takže záleží na Tobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
8.9.13 17:53

@petka.ka ahojky, já jsem z BOJKOVIC, mám uz teda 18 měsíčního rauíře, ale taky jsem tady sama nikoho neznám…pristehovali jseme se z Čech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.9.13 17:55

@Edita2 - mno abych pravdu rekla tak treba klidne dnes hned jak dopecu buchtu :-) a kdybych vedela kde jsou Oldrichovice tak si pro Tebe klidne prijedu :mrgreen:
Ne ono u me je to vazne jedno, nudou kolikrat hryzu omitky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3485
8.9.13 17:56

Ahoj :mavam: já jsem přímo ze Zlína a termín porodu máme teďka za 11 dní, čekáme chlapečka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová