Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
hledam nejakou spriznenou dusi na kavu, prochazku ci tak podobne.
Za mesic rodim a zustali jsme sami tak bych rada taky nejakou tehulku ci maminku s malym miminkem co se nudi stejne jako ja ![]()
Hlasi se nekdo? ![]()
@petka.ka píše:
Ahoj,
hledam nejakou spriznenou dusi na kavu, prochazku ci tak podobne.
Za mesic rodim a zustali jsme sami tak bych rada taky nejakou tehulku ci maminku s malym miminkem co se nudi stejne jako ja
Hlasi se nekdo?
ja, ale jsem z UH ![]()
Jee
tak to uz je coby kamenem dohodil..
A nastavajici maminka nebo uz porod zdarne za sebou?
@petka.ka píše:
Jeetak to uz je coby kamenem dohodil..
A nastavajici maminka nebo uz porod zdarne za sebou?
uz zdarne za sebou. dneska ve 22:34 to bude presne 8 mesicu
![]()
kdy to cekas ty?
Tak to gratuluji, co ja bych za to dala.. ja mam termim 8.10. tak kdyby to bylo driv vubec bych se nezlobila.
A ty mas holcicku, chlapecka? A kde jsi rodila?
@petka.ka píše:
Tak to gratuluji, co ja bych za to dala.. ja mam termim 8.10. tak kdyby to bylo driv vubec bych se nezlobila.
A ty mas holcicku, chlapecka? A kde jsi rodila?
my taky mysleli, ze to bude driv, jeste pred vanocema a nakonec sup a byla skoro presne na termin 8.ledna.
jen at se ti hezky prcek „dopece“
co cekas? ja rodila tady v UH a mame Isabelku
Nekolikrat potvrdili holcicku tak snad se nespletli at nemusim menit ruzovou za modrou
asi by me kleplo..
Isabelka je moc hezke jmeno ale to jsem ani nezkousela navrhovat, vim ze by bylo okamzite zamitnuto tak to vypada na Sofinku.
A smis se zeptat kolikpak ti je?
Ahoj, mno já jsem z Oldřichovic, ale do Zlína jezdím často
akorát já mám TP až v březnu, ale i přesto kdybys měla zájem pokecat, byla bych ráda
![]()
@petka.ka píše:
Nekolikrat potvrdili holcicku tak snad se nespletli at nemusim menit ruzovou za modrouasi by me kleplo..
Isabelka je moc hezke jmeno ale to jsem ani nezkousela navrhovat, vim ze by bylo okamzite zamitnuto tak to vypada na Sofinku.
A smis se zeptat kolikpak ti je?
my chteli sofinku, ale pak jsme to zavrhli, protoze je jich silene moc. bohuzel Isabel je taky jako maku. mne je 36
@Edita2 - to vubec nevadi, ja tady bydlim necelyho pul roku a pripadam si jak kul v plote, poradne nikoho neznam…
takze az bude cesta do zl tak dej klidne vedet, velmi rada vypadnu treba na kavu ![]()
@tanik1912 - to jsem taky zjistila ze jich je ted strasne moc ale me se to strasne libi tak co ![]()
@petka.ka Mno kůl v plotě, přesně můj problém. Bydlím tu něco přes rok a mám to s těma „kamarádkama“ nějaké podivné hlavně od doby co jsem těhu. Mno já můžu jet kdykoliv takže záleží na Tobě ![]()
@petka.ka ahojky, já jsem z BOJKOVIC, mám uz teda 18 měsíčního rauíře, ale taky jsem tady sama nikoho neznám…pristehovali jseme se z Čech ![]()
@Edita2 - mno abych pravdu rekla tak treba klidne dnes hned jak dopecu buchtu
a kdybych vedela kde jsou Oldrichovice tak si pro Tebe klidne prijedu ![]()
Ne ono u me je to vazne jedno, nudou kolikrat hryzu omitky ![]()
Ahoj
já jsem přímo ze Zlína a termín porodu máme teďka za 11 dní, čekáme chlapečka ![]()