Hledam kamaradky

• Otevřená skupina

Kamarádky, maminky do nepohody, rady.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Pajinka89
13.1.12 13:19

hledam kamaradky

ahojky rada bych se k vam pridala a poznala nove kamaradky :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
191
19.7.12 19:25

odpověd

Ahoj jak pak se jmenuješ? a odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajinka89
19.7.12 22:33
Ahojky Ja jsem Paja a jsem z českych budejovic a ty?
@mončičak86 píše:
Ahoj jak pak se jmenuješ? a odkud jsi?
  • Citovat
  • Upravit
191
20.7.12 06:42

Ahoj ja jsem Monika a jsem z Frydku-Mistku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajinka89
20.7.12 12:28
Ahojky Monco tak jak se mas a co delas cely den :-)
@mončičak86 píše:
Ahoj ja jsem Monika a jsem z Frydku-Mistku.
  • Citovat
  • Upravit
191
20.7.12 17:55

Ahoj mam se dobře. hlidam svoje ratolesti, chodime na prochazky, a tak ruzně a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajinka89
20.7.12 18:01
JE TY MAM mimco ja mam taky ale uz trosku vetsi mam 16.mesicni karolinku :-)
@mončičak86 píše:
Ahoj mam se dobře. hlidam svoje ratolesti, chodime na prochazky, a tak ruzně a ty?
  • Citovat
  • Upravit
12
22.7.12 19:58

Ahoj holky. :srdce: Mohu se k Vam pridat? Cekame mimiska ted v cervenci a termin mame na 26. Jsem z toho uz cela nervozni a nemuzu se dockat az to prijde i kdyz mam velky strach z porodu. Rada bych tady mela nekoho s kym bych mohla vse probrat a popovidat si :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajinka89
23.7.12 10:26
Ahojky vitam te mezi nama :) ja mam doma uz 16mesicni princeznu.-) a moc rada zavspominam na tehotenstvi :-)
@Niky.99 píše:
Ahoj holky. :srdce: Mohu se k Vam pridat? Cekame mimiska ted v cervenci a termin mame na 26. Jsem z toho uz cela nervozni a nemuzu se dockat az to prijde i kdyz mam velky strach z porodu. Rada bych tady mela nekoho s kym bych mohla vse probrat a popovidat si :lol:
  • Citovat
  • Upravit
12
23.7.12 18:24

Je, tak to jsem rada. V kolika se Ti mimisek narodil a kde zijes? Jak jsi prozivala porod? Ja mam fakt hroznej strach, ale vydrzet se to musi, neda se nic delat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajinka89
23.7.12 19:21
Letos v lednu mi bylo 23let takze v 21letech jsem otehotnela a ve 22letech v loni jsem porodila 8dni po termninu cisarek moji princeznu merila 51cm a vazila 3810gramu :-) tehotenstvi nic moc zvracela jsem do 4 mesice a pak jsem mela infekce a horecky takze jsem lezela doma v postylce :-) a kojila jsem pouze tri tydny teda presne odsavala mala mi nechtela pit ani pres umely kornoutky a navic po narozeni zlobila ubyvala mi ve velkym na vaze a do dvou mesicu se to srovnalo kdyz mali zjistily ze ma alergii na bilkovinu kravskeho mleka ale po roce je uz v poradku jen nas zlobi mlicko co ji davam pres noc podle dets. doktrovky s gastra jsem mam redit mliko HA a nejaky obycejyn jako je sunar ale pro vetsi davce se mali vraci prujem tak jsem tedka nedavno zavedla misto sunaru obyc. nutrilon a zatim pri mesni davce uz prujmy nema tak uvidim treba se casem toho zbavy protoze ji uz mi vsechno i jiny melcny vyrobky bez problemu jen kdyz ji dam v noci to mlicko dela zle :-)
@Niky.99 píše:
Je, tak to jsem rada. V kolika se Ti mimisek narodil a kde zijes? Jak jsi prozivala porod? Ja mam fakt hroznej strach, ale vydrzet se to musi, neda se nic delat. :roll:
  • Citovat
  • Upravit
12
24.7.12 08:37

Tak to teda taky neni vubec sranda. No ja jsem zvedava kdy to prijde. Termin mame za 2 dny a porad nic. Myslela jsem, ze budu rodit driv a ono stale nic. Doufam, ze nebudu prenaset. Na vyvolani bych sla opravdu nerada, ale hlanve at je maly v poradku ostatni uz nejak zvladneme:-). Kde bydlis a co takhle pres den delate? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajinka89
25.7.12 15:04
Kdyz budes myslet pozitivne tak to pujde mnohem lip ja jsem z ceskych budejovic :-) a tento tyden mam u sebe na navsteve maminku a sourozence takze tady moc nejsem ale po vykendu ti zase pisnu jinak bydlim s pritelem v českych budejovicích
@Niky.99 píše:
Tak to teda taky neni vubec sranda. No ja jsem zvedava kdy to prijde. Termin mame za 2 dny a porad nic. Myslela jsem, ze budu rodit driv a ono stale nic. Doufam, ze nebudu prenaset. Na vyvolani bych sla opravdu nerada, ale hlanve at je maly v poradku ostatni uz nejak zvladneme:-). Kde bydlis a co takhle pres den delate? :D
  • Citovat
  • Upravit
12
25.7.12 15:46

Jasny. Tak si uzijte s maminkou a braskou krasny tyden. Tak to je pekna dalka ja ziju v Zabrehu na mor. Je pravda, ze pozitivni pristup dela zazraky i kdyz nekdy je to opravdu tezke. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajinka89
25.7.12 16:13
Kamaradka nedavno porodila malou princeznu a byla pozitivne naladena i po terminu bez vyvolani sla mala na svet :-)takze se mi to radi ale vim ze je to tezky a u me bohuzel cisar naplanovaly az po terminu kvuli infekcim a to jsem se taky ttesila na prizozeny porod a jeden pupinek to vyresil za vse :-( ale i tak jsem rada ze jsem spolu s tou moji dracici :-)
@Niky.99 píše:
Jasny. Tak si uzijte s maminkou a braskou krasny tyden. Tak to je pekna dalka ja ziju v Zabrehu na mor. Je pravda, ze pozitivni pristup dela zazraky i kdyz nekdy je to opravdu tezke. 8o
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny