Hledam kamaradky

• Otevřená skupina

Kamarádky, maminky do nepohody, rady.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
25.7.12 18:31

To je jasny. Jsem na milacka strasne zvedava, jak bude vypadat a tak. Na jednu stranu uz se nemuzu dockat, ale na druhou z toho mam docela dost strach, ale uklidnuju se tim, ze prece kdyz to zvladli ostatni, tak prece musim taky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajinka89
26.7.12 12:57
Presne to jsem si rikala taky :-)))
@Niky.99 píše:
To je jasny. Jsem na milacka strasne zvedava, jak bude vypadat a tak. Na jednu stranu uz se nemuzu dockat, ale na druhou z toho mam docela dost strach, ale uklidnuju se tim, ze prece kdyz to zvladli ostatni, tak prece musim taky ne?
  • Citovat
  • Upravit
12
26.7.12 18:47

Ahoj, prosimte dnes jsem byla u dokrorky a nejspis mi udelala Hamiltona od te doby me boli bricho jakoby na menstruaci, ale nekrvacim a celkem se to stupnuje. Myslis, ze uz zaciname rodit nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajinka89
26.7.12 22:13
Berusko mozny to je bohuzel ja tohle neznam a nemuzu ti poradit na 100% :-( ale s doslechu mich kamosek se tohle dela
@Niky.99 píše:
Ahoj, prosimte dnes jsem byla u dokrorky a nejspis mi udelala Hamiltona od te doby me boli bricho jakoby na menstruaci, ale nekrvacim a celkem se to stupnuje. Myslis, ze uz zaciname rodit nebo co?
  • Citovat
  • Upravit
nikčule12
29.7.12 22:59

Zdravím. ;-) můžu se vložit do diskuse. A svěřit se se svým trapením.:-(

• Citovat
  • Upravit
Pajinka89
30.7.12 07:37
Pojd mezi nas a sver se nam snad ti budem moct aspon trosku pomoct :-*
@nikčule12 píše:
Zdravím. ;-) můžu se vložit do diskuse. A svěřit se se svým trapením.:-(
  • Citovat
  • Upravit
nikčule12
30.7.12 13:48
@Pajinka89 píše:
Pojd mezi nas a sver se nam snad ti budem moct aspon trosku pomoct :-*

Dobrá…je mi 17 let… a mému příteli 19. jsme spolu 2roky a stala se nám hodně citlivá věc. Tento měsíc jsme zjistila že jsem těhotná.. Řekla jsem to příteli a řešili jsme co dál… nechat nebo nenechat…:( přítel má sen že by chtěl jít na vejšku a já nedodělaná střední..:( bylo to těžké… nakonec když jsme se koukali po bytech tak jsme usoudili že si to nenecháme, že by jsme třeba ani nevyšli s penězma.. já si ale chtěla miminko nechat..nepřišlo mi správný dát pryč to co mi pod srdíčkem roste.. a tak jsem šla k doktorovi a řekla mu to..:( 19.7. (byla jsem v 9.týdnu) jsem byla hospitalizovaná a šla na potrat :-( :,( :,( teď toho moc lituju :( nevím zda jsem se rozhodla podle názoru přítele…nevím…ale miminko jsem zabít nechtěla…:( neumím se s tím smířit…:( strašně mě to bolí..:( :,( :,( děkuju za vyslechnutí…:( :,( :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Pajinka89
30.7.12 15:10
Berusko uplne te chapu a musim ti rict ze jsem zazila neco podobneho sla jsem na prvni potrat skoro v 18letech a taky jsem mela dvoulety vztah ze stejne starym klukem ale ten kdyz zjistil ze jsme v tom mi to akorat zaplatil potrat a rozesel se semnou a jsou dny kdy vzpominam co by bylo kdybych si to mimco nechala i kdyz dneska uz mam 16.mesicni princeznu a nekde mam i shovany ultrazvuk stech 18 let a kazdy rok 13.prosince kdy jsem sla na potrat tak kazdy rok ten den zapalil svicku a vyndam ultrazvuk polibim a reknu at se name nezlobi a ze ho mam i tak moc rada - nikdo to tehda nevedel ze sjem byly na potratu ale sve mamine jsem to rekla teprv kdyz jsem s novym pritelem a budoucim i manzelem cekala moji dnesni princeznu karolinku. JInak letos mi bylo uz 23let a mam pritele o 8let starsiho. Beru kdyby te cokoli trapilo jsem tu a ja mam obcas sve trapeni :* ale v dnesni dobe vim neni dobry to v sobe tlacit jeste jsem par dni po tom potratu sla obesit ale nasel me tehda uz bejvali pritel a dnes jsem rada ze jsem tu i kdyz jsem po porodu cisarem bohuzel plnejsich tvaru ale kdyz se podivam na moji princeznu tak ta mi za to vsechno stoji a moc ji miluji :-*
@nikčule12 píše:
Dobrá…je mi 17 let… a mému příteli 19. jsme spolu 2roky a stala se nám hodně citlivá věc. Tento měsíc jsme zjistila že jsem těhotná.. Řekla jsem to příteli a řešili jsme co dál… nechat nebo nenechat…:( přítel má sen že by chtěl jít na vejšku a já nedodělaná střední..:( bylo to těžké… nakonec když jsme se koukali po bytech tak jsme usoudili že si to nenecháme, že by jsme třeba ani nevyšli s penězma.. já si ale chtěla miminko nechat..nepřišlo mi správný dát pryč to co mi pod srdíčkem roste.. a tak jsem šla k doktorovi a řekla mu to..:( 19.7. (byla jsem v 9.týdnu) jsem byla hospitalizovaná a šla na potrat :-( :,( :,( teď toho moc lituju :( nevím zda jsem se rozhodla podle názoru přítele…nevím…ale miminko jsem zabít nechtěla…:( neumím se s tím smířit…:( strašně mě to bolí..:( :,( :,( děkuju za vyslechnutí…:( :,( :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
nikčule12
30.7.12 16:32
@Pajinka89 píše:
Berusko uplne te chapu a musim ti rict ze jsem zazila neco podobneho sla jsem na prvni potrat skoro v 18letech a taky jsem mela dvoulety vztah ze stejne starym klukem ale ten kdyz zjistil ze jsme v tom mi to akorat zaplatil potrat a rozesel se semnou a jsou dny kdy vzpominam co by bylo kdybych si to mimco nechala i kdyz dneska uz mam 16.mesicni princeznu a nekde mam i shovany ultrazvuk stech 18 let a kazdy rok 13.prosince kdy jsem sla na potrat tak kazdy rok ten den zapalil svicku a vyndam ultrazvuk polibim a reknu at se name nezlobi a ze ho mam i tak moc rada - nikdo to tehda nevedel ze sjem byly na potratu ale sve mamine jsem to rekla teprv kdyz jsem s novym pritelem a budoucim i manzelem cekala moji dnesni princeznu karolinku. JInak letos mi bylo uz 23let a mam pritele o 8let starsiho. Beru kdyby te cokoli trapilo jsem tu a ja mam obcas sve trapeni :* ale v dnesni dobe vim neni dobry to v sobe tlacit jeste jsem par dni po tom potratu sla obesit ale nasel me tehda uz bejvali pritel a dnes jsem rada ze jsem tu i kdyz jsem po porodu cisarem bohuzel plnejsich tvaru ale kdyz se podivam na moji princeznu tak ta mi za to vsechno stoji a moc ji miluji :-*

moc děkuju za vyslechnutí..já si to strašně vyčítám a i když teď možná řeknu kravinu..nevím..ale miminko bych si moc přála po téhle zkušenosti moc… :,( a o vzdělání by mi ani nešlo…hlavně už nezabít nic na čem mi záleží… bylo to jen 9.týdnů ale bylo to prostě moje a rostlo to ve mě.. :,( tohle mě trápí…

• Citovat
  • Upravit
Pajinka89
30.7.12 17:33
Berusko ale je to lepsi nez byt na prcka treba sama a navic kdyz jsi se natom s pritelem dohodly oba je to lepsi a ver ze casem az budes mit vlastni a chtene tak na to pomalu zapomenes :-)
@nikčule12 píše:
moc děkuju za vyslechnutí..já si to strašně vyčítám a i když teď možná řeknu kravinu..nevím..ale miminko bych si moc přála po téhle zkušenosti moc… :,( a o vzdělání by mi ani nešlo…hlavně už nezabít nic na čem mi záleží… bylo to jen 9.týdnů ale bylo to prostě moje a rostlo to ve mě.. :,( tohle mě trápí…
  • Citovat
  • Upravit
nikčule12
31.7.12 01:15

Chtěla bych se ještě zeptat. Když po potratu nesmí být 6. Tydnu pohlavni styk. Tak jestli vadi analni. Je to osobni, ale za zeptani nic nedam. Děkuju :-)

• Citovat
  • Upravit
Pajinka89
31.7.12 07:56
Ahojky no uprimne ja nevim radsi bych pockala to sestinedeli a to ja mam zasebou uz asi trikrat jednou potrat podruhe porod cisarem a jeste jsem prodelala revizi delohy.
@nikčule12 píše:
Chtěla bych se ještě zeptat. Když po potratu nesmí být 6. Tydnu pohlavni styk. Tak jestli vadi analni. Je to osobni, ale za zeptani nic nedam. Děkuju :-)
  • Citovat
  • Upravit
191
20.8.12 08:59

Ahoj holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny