Jak vycházíte s rodičákem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rodicak jak vycházíte
Zdravím jak vychazite s rodicakem já mám 9000 a za týden nemám nic, mám hodně zasoby plen všeho když nakupují vše pro malého a nic víc o vše ostatní stará manžel manžel vydělává docela dost ale zajímalo by mě jak vy vycházíte nebo to máte jak ja
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Jajik36 píše: Více
tak před pár dny tu byla diskuse, jak zakladatelka z rodičáku a přídavků na děti celkem 7500,– uživí v pohodě celou 5člennou rodinu a ještě si kupuje jednorázové čočky a chodí ke kadeřnici,
tady se dozvíš věcí, a z jednoho kuřete uděláš 4 jídla pro 5 lidí a ještě polévku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga Tak zase utratit 9 litrů za týden čistě pro dítě je taky dobrý umění. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Poslední dobou to tu je fakt jedna lepší diskuze než druhá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga A nevylezlo nakonec z ní že mají půlku věcí domácích a ten chlap platí nějaký Lidl nebo co? Nebo tam byla další?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jsi ta, co pere pět praček každý den že? Zase ses přišla pochlubit že manžel dobře vydělává, a můžeš rozhazovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
Tak kdyz ho 150× za den převléká a dite roste, tak penize za oblečení jsou hned fuč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ty jsi nějak finančně negramotná, nebo? ![]()
Rodičák je velmi pěkná částka. A pokud ti to nestačí, můžeš jít do práce, nebo na brigádu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
ano, manžel každý týden utratil 1000 v Tescu, ona počítala jenom Lidl, který platila ona, a ze začátku neměli žádná zvířata, pak z toho byly krávy a slepice, a pak přibývaly další zvířata
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
Ono to tak vůbec nebude … Myslím toho dobře vydělávajícího manžela … ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše: Více
Manžel se přece stará, vydělává docela dost - tak se tu musí pochlubit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K čemu Ti je, jak to mají ostatní? To je anketa nebo nenápadný sběr dat pro článek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit