Jak vycházíte s rodičákem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Četla jsem jinou diskuzi zakladatelky a ta čeština mi odpálila dekl, jak by řekli bratři na Slovensku. Kdybych nebyla slaboch, vypláchla bych si oči Savem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@884135 píše: Více
Ehmmm…tahle opravdu nepíše, ani do Mateřídoušky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jajik36 píše: Více
Bohužel jo, no. Ale tak co naděláš, každý máme něco
. Finančně vcelku negramotná a češtinu také moc neovládáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe A je co k chlubení? Utratit vše za týden a 3 týdny sušit pusu. Řekla bych, že většiny cesta bude jiná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 píše: Více
A kde píše, že pak 3 tydny suší pusu??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel mi posílá 30tis a já obhospodařuju všechny pevné platby, na velké nákupy chodíme společně a platí je manžel, benzín do obou aut platí manžel
já vycházím v pohodě nebo mám úspory, ale spíše ještě investuji dětem…už jsme letos byli na třech dovolených, dvě v zahraničí letecky…
- Citovat
- Upravit
@stinga To kuře tady jede roky. Chtěla jsem to moc naučit naše děti. Ale nějak mi to nikdy nevyšlo. Oni ty pubertáci hrozně ž… Manžel vzal nedávno syna na oběd a ten si hezky dal 2 obědy a ještě zákusek. A holomkovi mu stále nestačí ždibek kuřete na x dnů.
a to mu to vysvětluji 18 let nebo kolik to přijímá pevnou stravu… A stále musíme ke kuřeti dokupovat stehna, abychom se z toho najedli v 5 lidech na 1 jídlo.
Kamarádka měla syna co nejedl. Jako půlka rohlíku k snídani, hrstka rýže k obědu, jablko k obědu a jogurt k večeři. Ale on byl nežravec od narození.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit