Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neni zde nejaka maminka z Prahy 7 Holesovic? Mam 18mesicu stareho chlapecka. Tak me napadlo zda tady neni nekdo ze stejnych koncin, s podobne starym detatkem ![]()
Ahoj jsem z prahy 7 holešovic, mám dvouletého klučíka, bydlíme na pha 7 krátce, a taky bych uvítala někoho na seznámení,
Ahoj my tu prave taky bydlime kratce a kde presne jsi mi bydlike kousek od strosmajeraku
@kikous12 chodíme buď do parku na letnou nebo do stromovky, teď v zimě zkoušíme různé pražské herny nebo do blízko nás do solné jeskyně, já si odpočinu a kluk si hraje, taky máme permici do zoo, snažíme se chodit jednou měsíčně
@hedushka tyjo tak to jste dost aktivni, no my jeste ne malej jeste s tehlech veci nic nema a do zoo chceme jit ale az v lete nemam rada kdyz je pulka zvirat schovanych, jo tu solnou jeskyni jse. Chtela taky vyzkouset ale jeste jsme se tam nejak nedostali
@kikous12 snažíme se nelenit doma, sice syn nepatří mezi ty nejaktivnější děti(trpí hypotonii, což je porucha svaloveho napeti, je casteji unaveny) a zrovna proděláváme stadium závislosti na mamce, takže jakákoliv snaha ho odpoutat od mého klínu je pro mne vítězstvím, na jaře a v létě už i ty to budeš mít lepší, bude tvůj syn víc aktivnější a zvědavější,
zoo v zimě je sice spíše o pavilonech, ale není tam takový nával lidí, a stejně dětem se nejvíce líbí část s domácími zvířaty, kozičky,
v krátkosti ještě o nás, manžel pochází z Holešovic, já jsem naplavenina už deset let, stejnou dobu jsme spolu, loni jsme se teprve ale brali
snažíme se o druhé mimi, ale stejně jako u prvního, nejde nám to tak jednoduše, letos dokonce jsem prodělala zamlklé těhotenství, s čehož jsem dost ještě špatná, snad to přebolí
tak kdyby jste chtěli se s námi seznámit, rádi vás poznáme pa V.
@hedushka no já mám ještě jednoho syna tomu už bude za 2 měsíce 8let. JJ a v zoo má také rád tu domácí farmu. A jinak kolem druhého roku je normální že spousta dětiček jsou maminčiny mazánci
. My jsme se teda s přítelem ještě nevzali přesto že jsme spolu také 10let
.No jen se ještě zeptám kolik ti je jestli ti to nějak nevadí
.Taky ti pak klidně svuj věk řeknu.
Holky tak ja bydlim take kousek od trznice. Mame take permici do zoo. Chodime na Letnou i Stromovky. Je mi 33 let a mam temer 2,5 leteho syna Dominika
. S pritelem jsm
e se take nevzali
Ahoj plánuji v úterý hernu brumbambule na kolbence, vstup je v tento den 100,–, pro menší děti do 1 roku snad zdarma, kdyby jste se chtěli přidat, dejte vědět
Možná bych ještě v týdnu dala zoo, podle počasí, je celkem teplo, tak by se dalo