Hledám maminky kamarádky Praha Holešovice

9
11.2.13 05:57

Hledam maminky kamaradky

Neni zde nejaka maminka z Prahy 7 Holesovic? Mam 18mesicu stareho chlapecka. Tak me napadlo zda tady neni nekdo ze stejnych koncin, s podobne starym detatkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3425
11.2.13 07:50

Ahoj, jsem z Prahy 7 a mám holčičku starou 15 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
20.1.14 18:12

Hledam maminky z tohoto okoli mam 8mesicniho syna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
20.1.14 19:35

Ahoj jsem z prahy 7 holešovic, mám dvouletého klučíka, bydlíme na pha 7 krátce, a taky bych uvítala někoho na seznámení,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
20.1.14 21:03

Ahoj my tu prave taky bydlime kratce a kde presne jsi mi bydlike kousek od strosmajeraku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
21.1.14 07:00

Ahoj my bydlíme kousek od holešovické tržnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
21.1.14 09:44

Jo tak to je kousek chodite na letnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
21.1.14 10:06

@kikous12 chodíme buď do parku na letnou nebo do stromovky, teď v zimě zkoušíme různé pražské herny nebo do blízko nás do solné jeskyně, já si odpočinu a kluk si hraje, taky máme permici do zoo, snažíme se chodit jednou měsíčně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
21.1.14 10:48

@hedushka tyjo tak to jste dost aktivni, no my jeste ne malej jeste s tehlech veci nic nema a do zoo chceme jit ale az v lete nemam rada kdyz je pulka zvirat schovanych, jo tu solnou jeskyni jse. Chtela taky vyzkouset ale jeste jsme se tam nejak nedostali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
21.1.14 14:27

@kikous12 snažíme se nelenit doma, sice syn nepatří mezi ty nejaktivnější děti(trpí hypotonii, což je porucha svaloveho napeti, je casteji unaveny) a zrovna proděláváme stadium závislosti na mamce, takže jakákoliv snaha ho odpoutat od mého klínu je pro mne vítězstvím, na jaře a v létě už i ty to budeš mít lepší, bude tvůj syn víc aktivnější a zvědavější,
zoo v zimě je sice spíše o pavilonech, ale není tam takový nával lidí, a stejně dětem se nejvíce líbí část s domácími zvířaty, kozičky,
v krátkosti ještě o nás, manžel pochází z Holešovic, já jsem naplavenina už deset let, stejnou dobu jsme spolu, loni jsme se teprve ale brali
snažíme se o druhé mimi, ale stejně jako u prvního, nejde nám to tak jednoduše, letos dokonce jsem prodělala zamlklé těhotenství, s čehož jsem dost ještě špatná, snad to přebolí
tak kdyby jste chtěli se s námi seznámit, rádi vás poznáme pa V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
21.1.14 14:32

@hedushka no já mám ještě jednoho syna tomu už bude za 2 měsíce 8let. JJ a v zoo má také rád tu domácí farmu. A jinak kolem druhého roku je normální že spousta dětiček jsou maminčiny mazánci :). My jsme se teda s přítelem ještě nevzali přesto že jsme spolu také 10let :).No jen se ještě zeptám kolik ti je jestli ti to nějak nevadí :).Taky ti pak klidně svuj věk řeknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
21.1.14 14:33

Nevadí :-) 33 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
21.1.14 14:36

No mě je 23 a příteli 28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.1.14 19:28

Holky tak ja bydlim take kousek od trznice. Mame take permici do zoo. Chodime na Letnou i Stromovky. Je mi 33 let a mam temer 2,5 leteho syna Dominika :-). S pritelem jsm :lol: e se take nevzali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
9.2.14 18:59

Ahoj plánuji v úterý hernu brumbambule na kolbence, vstup je v tento den 100,–, pro menší děti do 1 roku snad zdarma, kdyby jste se chtěli přidat, dejte vědět
Možná bych ještě v týdnu dala zoo, podle počasí, je celkem teplo, tak by se dalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová