Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hledám maminky z Řep a okolí na povídání a procházky. Je mi 27 let a mám skoro 4 měsíčního chlapečka. Najde se někdo?
Ahoj
já jsem taky z Řep! Je mi jen o 2 víc
a malé jsou tři měsíce pryč! Napiš mi kdyžtak soukromou zprávu nebo napíšu já, nějaké podrobnosti, jo? Nemusíme tu přeci probírat, kde přesně bydlíme atd… Zrovna na mě volají, že se malá poblindila, takže se na chvíli loučím ![]()
Jééé! Nejsem sice přímo z Řep - ale do Řep mám kousek. A chlapečka skoro pětiměsíčního
.
Ahoj, já jsem nastávající maminka z Řep. Rodit bych měla cca za měsíc
Je mi taky 27 ![]()
jé paráda, tady vás je. Ráda chodím na procházky, ale samotnou mě už pomalu nebaví. Pořád volám a to leze do peněz ![]()
Fífule, teď koukám, že máme dětičky jen 8 dní od sebe
jste jen trochu starší, i když my měly původně termín už 13!
Já měla termín už 10.10. Krásný datum,ale Filípkovi se moc nelíbilo, asi ![]()
ty jo, jak dlouho jsi přenášela? Já 8 dní a byla jsem z toho na hlavu
. Jsem i obrečela, že se to nechystá a budeme plánovat, co dál. Nakonec se narodil v den poradny ![]()
Teda holky, já mám termíny 26.2. podle PM a 4.3. podle UTZ a už teď mi z toho hrabe, tak doufám, že nebudu přenášet ![]()
Fialka84 píše:
Teda holky, já mám termíny 26.2. podle PM a 4.3. podle UTZ a už teď mi z toho hrabe, tak doufám, že nebudu přenášet
taky nechci strašit, já měla termín podle UTZ 6.10. a podle PM 10.10. a nakonec se narodil až 18.10. sám a dobrovolně
Ale každá jsme jiná a kamarádky rodicí po mně rodily nakonec ještě dřív
Držím palce, aby to bylo +- v termínu ![]()