Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
gabriela82 píše:
Nechci strašit, ale já podle jednoho ultrazvuku měla termín 8! V průkazce jsem měla termín 13 a rodila jsem až 26 a to vyvolávaněA co Fialko, bydlíš na Fialce?
Fialka84 píše:
Teda holky, já mám termíny 26.2. podle PM a 4.3. podle UTZ a už teď mi z toho hrabe, tak doufám, že nebudu přenášet
Nene, na Fialce nebydlíme
Bydlíme na Blatinách, hned vedle Naftaře. Kde bydlíš ty?
Nazdárek! Já jsem také z Řep
S procházkama to mám podobně. Jen teda už mám větší mimi. Dnes má 15 měsíců. A bydlím hned u kopečka za Naftařem ![]()
Předpokládám, že U Naftaře je ta hospoda-pizzerie na Blatinách?
EvikKubik píše:
Nazdárek! Já jsem také z ŘepS procházkama to mám podobně. Jen teda už mám větší mimi. Dnes má 15 měsíců. A bydlím hned u kopečka za Naftařem
gabriela82 píše:
Spíš hospoda 4. kategorie než pizzerie ![]()
Fífule píše:
aspoň máš zkušenosti a bude se koho ptátjako já si myslím, že už zvládám a už vím, co ho trápí a bolí, ale pak mě hnedka překvapí něčím jiným
Zrovna bojujeme s rýmou a kašlem
Navíc nechce přes den spinkat a nemůžu ho ani uspat venku v kočárku
EvikKubik píše:
Nazdárek! Já jsem také z ŘepS procházkama to mám podobně. Jen teda už mám větší mimi. Dnes má 15 měsíců. A bydlím hned u kopečka za Naftařem
Když budu vědět, tak ráda poradím. Ale patent na rozum teda nemám
Já jsem se spíš řídila hodně pocitově než abych měla nastudováno a načteno ![]()
EvikKubik píše:Fífule píše:Když budu vědět, tak ráda poradím. Ale patent na rozum teda nemám
aspoň máš zkušenosti a bude se koho ptátjako já si myslím, že už zvládám a už vím, co ho trápí a bolí, ale pak mě hnedka překvapí něčím jiným
EvikKubik píše:
Já jsem se spíš řídila hodně pocitově než abych měla nastudováno a načteno
Jasný, já taky nechci moc číst a hlavně neporovnávat
Každé dítě je jiné, ale občas je potřeba se zeptat ![]()
Fífule píše:EvikKubik píše:Jasný, já taky nechci moc číst a hlavně neporovnávatFífule píše:Když budu vědět, tak ráda poradím. Ale patent na rozum teda nemám
EvikKubik píše:
Já jsem se spíš řídila hodně pocitově než abych měla nastudováno a načteno
Každé dítě je jiné, ale občas je potřeba se zeptat
Souhlas! Porovnávání je k ničemu. Jen to maminy stresuje…a jakmile je mamka strslá, tak to mimi cítí a dá to zase mamině pořádně vyžrat. A potom z toho je dost psycho kolotoč ![]()
EvikKubik píše:gabriela82 píše:Spíš hospoda 4. kategorie než pizzerie
Jojo, je to ta hrozná hospoda hned u zastávky ![]()
gabriela82 píše:
No Fialko, já právě na Fialcetakže kousek od Slánský…
Takže, až spolu někam pojedem tramvají, Fífule nastoupí na konečný, já přistoupím na Blatinách a ty na Slánský
![]()
Když jsem byla ještě těhotná, tak jsem se tam musela jít vyčůrat, tak jsem to jenom rychle proběhla, nikdo si mě vůbec nevšímal! Ale všimla jsem si, že venku inzerovali nějaký pizzy
A nechci dělat reklamu, ale chodíte do Berušky? Já mám od tamtuď docela dobrý úlovky! A za hubičku ![]()
gabriela82 píše:
Když jsem byla ještě těhotná, tak jsem se tam musela jít vyčůrat, tak jsem to jenom rychle proběhla, nikdo si mě vůbec nevšímal! Ale všimla jsem si, že venku inzerovali nějaký pizzyA nechci dělat reklamu, ale chodíte do Berušky? Já mám od tamtuď docela dobrý úlovky! A za hubičku
Jo jo, včera jsem šla z Alberta a všimla jsem si, že tam mají ceduli s nabídkou pizzy. Tak nějaký pokus o pizzerii asi bude ![]()
gabriela82 píše:
Když jsem byla ještě těhotná, tak jsem se tam musela jít vyčůrat, tak jsem to jenom rychle proběhla, nikdo si mě vůbec nevšímal! Ale všimla jsem si, že venku inzerovali nějaký pizzyA nechci dělat reklamu, ale chodíte do Berušky? Já mám od tamtuď docela dobrý úlovky! A za hubičku
V berušce jsem docela často, občas tam i něco donesu. Mají tam super hadříky za lidovky ![]()
Fialka84 píše:gabriela82 píše:Takže, až spolu někam pojedem tramvají, Fífule nastoupí na konečný, já přistoupím na Blatinách a ty na Slánský
No Fialko, já právě na Fialcetakže kousek od Slánský…
![]()
To budem muset jednou vyzkoušet aspoň pro tu srandu, jen mi přijde, že třeba busy jsou koncipovaný tak na 2 kočárky, s tramvají tolik zkušeností zase nemám. Jezdíme hlavně 180 na Motol nebo za taťkou do práce a pak spolu ťapeme domů ![]()