Hledám maminky z Řep

Napsat příspěvek
Velikost písma:
448
6.2.12 09:38
gabriela82 píše:
Nechci strašit, ale já podle jednoho ultrazvuku měla termín 8! V průkazce jsem měla termín 13 a rodila jsem až 26 a to vyvolávaně :roll: A co Fialko, bydlíš na Fialce?
Fialka84 píše:
Teda holky, já mám termíny 26.2. podle PM a 4.3. podle UTZ a už teď mi z toho hrabe, tak doufám, že nebudu přenášet :)

Nene, na Fialce nebydlíme :) Bydlíme na Blatinách, hned vedle Naftaře. Kde bydlíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3031
6.2.12 11:26

Nazdárek! Já jsem také z Řep :-) S procházkama to mám podobně. Jen teda už mám větší mimi. Dnes má 15 měsíců. A bydlím hned u kopečka za Naftařem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.2.12 11:58

No Fialko, já právě na Fialce :mrgreen: takže kousek od Slánský… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.2.12 11:59

Předpokládám, že U Naftaře je ta hospoda-pizzerie na Blatinách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
6.2.12 12:20
aspoň máš zkušenosti a bude se koho ptát :) jako já si myslím, že už zvládám a už vím, co ho trápí a bolí, ale pak mě hnedka překvapí něčím jiným :) Zrovna bojujeme s rýmou a kašlem :) Navíc nechce přes den spinkat a nemůžu ho ani uspat venku v kočárku :(
EvikKubik píše:
Nazdárek! Já jsem také z Řep :-) S procházkama to mám podobně. Jen teda už mám větší mimi. Dnes má 15 měsíců. A bydlím hned u kopečka za Naftařem :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3031
6.2.12 12:32
gabriela82 píše:

Spíš hospoda 4. kategorie než pizzerie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3031
6.2.12 12:33
Fífule píše:
aspoň máš zkušenosti a bude se koho ptát :) jako já si myslím, že už zvládám a už vím, co ho trápí a bolí, ale pak mě hnedka překvapí něčím jiným :) Zrovna bojujeme s rýmou a kašlem :) Navíc nechce přes den spinkat a nemůžu ho ani uspat venku v kočárku :(
EvikKubik píše:
Nazdárek! Já jsem také z Řep :-) S procházkama to mám podobně. Jen teda už mám větší mimi. Dnes má 15 měsíců. A bydlím hned u kopečka za Naftařem :-)

Když budu vědět, tak ráda poradím. Ale patent na rozum teda nemám :lol: Já jsem se spíš řídila hodně pocitově než abych měla nastudováno a načteno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
6.2.12 12:53
EvikKubik píše:
Fífule píše:
EvikKubik píše:
Když budu vědět, tak ráda poradím. Ale patent na rozum teda nemám :lol: Já jsem se spíš řídila hodně pocitově než abych měla nastudováno a načteno :oops:

Jasný, já taky nechci moc číst a hlavně neporovnávat :) Každé dítě je jiné, ale občas je potřeba se zeptat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3031
6.2.12 12:56
Fífule píše:
EvikKubik píše:
Fífule píše:
EvikKubik píše:
Když budu vědět, tak ráda poradím. Ale patent na rozum teda nemám :lol: Já jsem se spíš řídila hodně pocitově než abych měla nastudováno a načteno :oops:
Jasný, já taky nechci moc číst a hlavně neporovnávat :) Každé dítě je jiné, ale občas je potřeba se zeptat :)

Souhlas! Porovnávání je k ničemu. Jen to maminy stresuje…a jakmile je mamka strslá, tak to mimi cítí a dá to zase mamině pořádně vyžrat. A potom z toho je dost psycho kolotoč :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
7.2.12 13:08
EvikKubik píše:
gabriela82 píše:
Spíš hospoda 4. kategorie než pizzerie :mrgreen:

Jojo, je to ta hrozná hospoda hned u zastávky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
7.2.12 13:10
gabriela82 píše:
No Fialko, já právě na Fialce :mrgreen: takže kousek od Slánský… :mavam:

Takže, až spolu někam pojedem tramvají, Fífule nastoupí na konečný, já přistoupím na Blatinách a ty na Slánský :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.2.12 14:42

Když jsem byla ještě těhotná, tak jsem se tam musela jít vyčůrat, tak jsem to jenom rychle proběhla, nikdo si mě vůbec nevšímal! Ale všimla jsem si, že venku inzerovali nějaký pizzy :mrgreen: A nechci dělat reklamu, ale chodíte do Berušky? Já mám od tamtuď docela dobrý úlovky! A za hubičku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3031
7.2.12 14:46
gabriela82 píše:
Když jsem byla ještě těhotná, tak jsem se tam musela jít vyčůrat, tak jsem to jenom rychle proběhla, nikdo si mě vůbec nevšímal! Ale všimla jsem si, že venku inzerovali nějaký pizzy :mrgreen: A nechci dělat reklamu, ale chodíte do Berušky? Já mám od tamtuď docela dobrý úlovky! A za hubičku :*

Jo jo, včera jsem šla z Alberta a všimla jsem si, že tam mají ceduli s nabídkou pizzy. Tak nějaký pokus o pizzerii asi bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
7.2.12 14:51
gabriela82 píše:
Když jsem byla ještě těhotná, tak jsem se tam musela jít vyčůrat, tak jsem to jenom rychle proběhla, nikdo si mě vůbec nevšímal! Ale všimla jsem si, že venku inzerovali nějaký pizzy :mrgreen: A nechci dělat reklamu, ale chodíte do Berušky? Já mám od tamtuď docela dobrý úlovky! A za hubičku :*

V berušce jsem docela často, občas tam i něco donesu. Mají tam super hadříky za lidovky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
7.2.12 14:53
Fialka84 píše:
gabriela82 píše:
No Fialko, já právě na Fialce :mrgreen: takže kousek od Slánský… :mavam:
Takže, až spolu někam pojedem tramvají, Fífule nastoupí na konečný, já přistoupím na Blatinách a ty na Slánský :mrgreen: :mavam:

To budem muset jednou vyzkoušet aspoň pro tu srandu, jen mi přijde, že třeba busy jsou koncipovaný tak na 2 kočárky, s tramvají tolik zkušeností zase nemám. Jezdíme hlavně 180 na Motol nebo za taťkou do práce a pak spolu ťapeme domů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová