Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vím, že tohle není zrovna téma do diskuse, ale jak jinak najít a „spojit“ s jinýma maminama.
Po letech jsem se vrátila do svého rodného města a nemám ve svém okolí žádné maminky se zhruba stejně starým dítkem jako mám já (mojí Michaelce je nyní 2,5 roku a mě je 32).
Vždy když jdu po městě a vidím ostatní mamky jak se shlukují a povídají, je mi tak trochu smutno.
Třeba touto cestou najdu známou, kamarádku, přítelkyni, se kterou najdu společná témata k hovorům…
Ahoj Luci, já mám 20ti měsíčního chlapečka a holčičku na cestě. Sice jsem o nějaký ten jár mladší, ale to by snad nemusela být překážka
Ahoj PacuL odpověděla jsem přímo do soukromé zprávy, je to tak lepší
Mate-li prog´fil na facebooku, je tam plno skupinek maminek z UL, ktere si navzajem radi, prodavaji mezi sebou vecicky, chodi na prochazky, atd., zkuste to taky tam ![]()
Bazárek pro maminky z UL 1
Ústecký bazárek pro maminky
Ústecký bazárek
Mimibazar Ústí n/L
Akce pro děti v UL a okolí
Ahoj Markét, přes fcb jsem to taky zkoušela, ale nikdo se mi neozýval
nevím proč.. Tak jsem to zkusila touhle cestou a vyplatilo se už se mi jedna mamina ozvala ![]()
Tak to me docela prekvapuje, takoych maminek, co by se rado seznamilo je celkem dost a pomerne casto to ctu, ze se domlouvaji… zrovna jedna se tam ted zminila, ze se boji sama behat a hned se k ni pridaly nejake maminky, je jich tam prave dost, takze se pokazde nekdo ozve… tak snad najdete i jinou cestou partacku
ale mate pravdu, ze i ja jsem kdysi tady nasla skupinu maminek z UL, kde bydlim a schazime se dodnes, je to uz cca 5 let, je nas 10, mame stejne stare deti a je to moc fajn
tak drzim palce ![]()
Markét, děkuji a i já přeji ať vám to „maminkování“ vydrží na dlouuuhá léta
A teď to obrátím na sebe - je to takový „nehezký“ být sama..