Maminky z Třince

821
9.5.15 16:24

maminky z Třince

Zdravím vás, mám sedmiměsíční dvojčátka a hledám maminku z Třince, která by se mnou a s dětmi chodila na procházky a klidně i na kávičku, ozvěte se budeme moc rádi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5842
9.5.15 18:37

Ahojky, jedena diskuse s maminkami z Třince už tu je, ale je tam mrtvo :( Moc nás tu z Třince není :) Já bydlím na Terase a děti: viz. podpis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
9.5.15 22:46

@March7 ahoj, vím že tady je diskuse, ale nikdo tam nebyl od loňského května, tak jsem zkusila založit novou, ja bydlím v Lyžbicích u školy a mám dvojčata páreček a ty máš jak staré dětičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
10.5.15 07:02

Příspěvek upraven 15.05.15 v 06:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
10.5.15 11:04

@March7 já mám také skoro jedenáctiletého syna Kubíka, ale ten žije s otcem a dvojčata Fíla a Nelča :mrgreen: mě je 37, ale někdy jsem tak strhaná že se cítím na padesát :mrgreen: to musíte mít doma veselo a až přibude klučina tak ještě větší, máte už vybrané jméno? Jak se vlasně jmenuješ já jsem Míša :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
10.5.15 13:46

@pomanova:…

Příspěvek upraven 15.05.15 v 06:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
10.5.15 14:53

@March7 to tě chápu a zároveň i lituji, já včera trochu uklízela a žehlila, musela jsem využít toho že si tatínek vyrazil s dětmi k babičce a dědovi, ale večer jsem padla do postele napůl mrtvá :mrgreen: mi jsme měli celkem brzy jména vybraná, od druhého měsíce jsme měli vybraná jména, i když jsme ještě nevěděli jestli to budou kluci nebo holky a nakonec máme páreček,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
3.8.16 17:38

Najdu tady někoho? Mám čtyřměsíčního chlapečka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
3.8.16 19:45

@datean zdravím tě, já mám dvojčátka dvacetdva měsíců páreček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.11.17 13:24

Ahoj, je tady nějaká maminka z Třince a okolí, která by ráda občas zašla někam na procházku nebo nějaký výlet s dětmi? Mám 2,5 letého rošťáka, jsem už teda pracující, ale po práci nebo o víkendech rádi někam vyrazíme:-)Nebo klidně i zajít bez dětí si někam zacvičit, zaběhat nebo na hory. Děkuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
8.11.17 14:08

@Bara37 Ahoj Baro, mám sice 11 měsíčního opičaka, ale nastěhovala jsem se tu před rokem, moc maminek tu neznám. A bezdětné kamarádky mají jiné plány. Taky ráda chodím na hory, cvičit. Běhám ráda, ale chybí mi parťak, večer sama mám strach. Lucie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.11.17 20:49

@Luciecologne Ahoj Lucko, super, tak to se můžem domluvit, možná spíš už přímo v soukromé zprávě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová