Maminky ze Zlína sem!

18
30.4.15 20:17

Maminky Zlín listopad 2013

Ahoj maminky, nemám moc kamarádek s dětmi a tak hledám touto cestou maminky ze Zlína, které by s námi chodily na procházky, na hřiště a tak podobně, prostě ať má malá nějaké kamarádky a kamarády :) My máme 18 měsíců a bydlíme kousek od centra :) Ozvěte se, budeme rády :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2698
30.4.15 20:22

Ahojky, nevím sice proč tam máš listopad 2013, ale já bydlím kousek od Zlína (Oldřichovice u Napajedel) za kamarádku bych byla vděčná :) malý má 13m ale je dost akční :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
30.4.15 20:43
@Edita2 píše:
Ahojky, nevím sice proč tam máš listopad 2013, ale já bydlím kousek od Zlína (Oldřichovice u Napajedel) za kamarádku bych byla vděčná :) malý má 13m ale je dost akční :)

Promiň, já tam zapoměla dopsat, že hledáme jako kdo má podobně staré děti :D a jen téma „maminky Zlín“ mi tam vyjelo asi 10× a přišlo mi, že to byly starší témata a nic z toho.. tak mě zrovna nic jiného nenapadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
30.4.15 20:48

@Emanuela09 jasné v pohodě :D no Dáda má právě i kamarády kolem 18měsíců tak by nemusel být problém :) ale pokud chceš vaši věkovou kategorii tak chápu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
30.4.15 20:52

@Edita2 nene, v pohodě :) mě by to jako nevadilo, tak se klidně můžeme nějak domluvit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
1.5.15 10:21

..

Ahoj, mám 3leteho klučinu a bydlime ve Zlíně. Kdyz by jste chtěli..rádi zajdeme nekam ven :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová