Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, velice jsi mě zaujala
Jsem pohodový muž z Prahy a rád tě pozvu třeba pro začátek na oběd nebo hezkou procházku
Případně mi napiš a můžeme popovídat ![]()
@66Daniel66 píše:
Ahojky, napiš mi prosím do vzkazu
Fakt chceš napsat SZ?
Panebože chlapy, kolegové !!! Za jedno reagujete už na starší příspěvek, pokud beru ten poslední. A za druhý… já nevím, ale když se chci seznámit hodí se něco jako „ahojky“ ??
Nehledě na to že tady se Vám podle mého žádná neozve.
Napište mě adresu, se pro vás stavím a vezmu vás do night klubu a zaplatím vám hodinu ať si konečně zašu***e. a dáte na čas pokoj Neboť tohle je hrozný, co si pak ty ženský mají myslet po takovém dolejzání ![]()
@Anonymní píše:
Panebože chlapy, kolegové !!! Za jedno reagujete už na starší příspěvek, pokud beru ten poslední. A za druhý… já nevím, ale když se chci seznámit hodí se něco jako „ahojky“ ??Nehledě na to že tady se Vám podle mého žádná neozve.
Napište mě adresu, se pro vás stavím a vezmu vás do night klubu a zaplatím vám hodinu ať si konečně zašu***e. a dáte na čas pokoj Neboť tohle je hrozný, co si pak ty ženský mají myslet po takovém dolejzání
Stejně kecáš jako Palacký a když ne tak SZ
![]()
@Romeon píše:
Sex je náš, dělá dobře jenom tobě…
Středověk nekončí, středověk trvá,
jsme černí andělé, ty jsi byla prvá - holka
![]()
@Dajaaaa píše:
A milenka z Ostravy a nebo okolí by se nenašla?
Ne, všechny jsou rozebrané.
![]()
@mrav píše:
Ne, všechny jsou rozebrané.![]()
![]()
Jsem tě prokoukl už dávno a vím že jsi hajzlik a všechny maminy z opavska, ostravska ale i zlínska máš jen pro sebe
štveš mě hlavně za ty opavské ![]()
@mrav píše:
Ne, všechny jsou rozebrané.![]()
![]()
Tak pust alespoň jednu 25-35 do 178 do 70kg brunetu hm nějak samo domluvíme