Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dajaaaa píše:
Tak pust alespoň jednu 25-35 do 178 do 70kg brunetu hm nějak samo domluvíme
To sis rychle začal hledat milenku po sotva založené diskuzi, jak nemá žena zájem o sex.
tak snad najdeš ![]()
@Dajaaaa píše:
Tak pust alespoň jednu 25-35 do 178 do 70kg brunetu hm nějak samo domluvíme
To vůbec nezní zoufale. Tak Mařko, ode dneška budeš milenkou @Dajaaaa, já jsem mu tě (za drobnou úplatu) přenechal.
To je sen každé ženy ![]()
@Amelie30 píše:
To sis rychle začal hledat milenku po sotva založené diskuzi, jak nemá žena zájem o sex.tak snad najdeš
Ano přiznávám a děkuji
@Prof. Farnsworth píše:
To vůbec nezní zoufale. Tak Mařko, ode dneška budeš milenkou @Dajaaaa, já jsem mu tě (za drobnou úplatu) přenechal.To je sen každé ženy
Jojo srandičky srandičky ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
To se máš čím chlubit
Nahodou, Ostrava je fajn
ale chapu, ze jako informace pro zaujmuti pripadne budouci milenky to neni to prave orechove. ![]()
@Merinka11 píše:
Nahodou, Ostrava je fajnale chapu, ze jako informace pro zaujmuti pripadne budouci milenky to neni to prave orechove.
Takl, fotky sem, holky.
![]()
Nehledam milence. Jen jsem se pozastavila nad tim, ze pokud chce muz zaujmout potencialni milenku, mel by se pokusit vice se „prodat“, nez jen inf., ze je z Ostravy. Ale chapu, ze to byla odpoved na anonym. Jen muj nazor.
@Merinka11 píše:
Nahodou, Ostrava je fajnale chapu, ze jako informace pro zaujmuti pripadne budouci milenky to neni to prave orechove.
Já na safari radši do Afriky, ale chápu, že ne každý má chuť trmácet se tak daleko ![]()
@Merinka11 píše:
Nehledam milence. Jen jsem se pozastavila nad tim, ze pokud chce muz zaujmout potencialni milenku, mel by se pokusit vice se „prodat“, nez jen inf., ze je z Ostravy. Ale chapu, ze to byla odpoved na anonym. Jen muj nazor.
No vidíš, a u žen to stačí. Těm stačí když napíšou město a už jim lítají zprávy klidně z druhé strany republiky ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Jako jestli je to zodpovědná soudružka a zná z paměti Manifest a Kapitál?
A Pavku Korčagina..
@Prof. Farnsworth píše:
No vidíš, a u žen to stačí. Těm stačí když napíšou město a už jim lítají zprávy klidně z druhé strany republiky
Svět je dnes malý. Nastartuješ rogalo, a když nesletíš, tak letíš..