Odpustit mu?

Anonymní
3.6.18 22:11

Odpustit mu?

Ahoj, prosím poraďte. Je mi 17 a mam rok přítele (22), do ted to bylo uplne super, ale nedávno jsem zjistila, ze me podvedl, kdyz byl na oslave. Kdyz jsem se ho zeptala, tak mi to zapíral (myslím ze mi nechtel ublížit, ale lituje toho urcite strasne moc) ale kamaradka ho videla. :,( Teď me přesvědčuje, ze se nic nestalo a porad mi opakuje, ze mu nevěřím. Myslíte, ze by se to melo odpustit? Mela jsem ho neskutecne ráda, ale ted se s nim citim jinak. Navíc mi nikdy nerekl, ze me miluje (prý je to moc dulezity a v zivote to nechce rict vic holkam) a také me pred známými nepozdraví pusou. Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14378
3.6.18 22:12

Co myslíš tím,,podvedl'' když ho při tom viděla kamarádka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9185
3.6.18 22:14

Myslím že je zvláštní, že jste spolu rok a řekne ti, že chce říct v životě „miluji tě“ jen pár holkám. To mi připadá jako by s tebou nepočítal do budoucna, jako by jsi byla jen takový dočasný řešení a pak přijdou ty holky, se kterýma to bude myslet vážně. To že kouká po jiných o tom taky vypovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.18 22:15

@Aduš8
No on z te oslavy odešel s jednou holkou a kamaradka videla jak se k nemu ta holka dost má a jdou k ní domů. Druhý den mel cucflek. Nevím jestli se spolu vyspali, ale neco se stalo a on mi to zapírá. Já v tu dobu byla na 10dnů pryc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.18 22:17

@Serpentini
Jo, to taky nechápu. Já uz se o tom s nim bavila, ale rekl mi, ze to ke me citi, ale rict to jeste nemuze.

• Citovat
  • Upravit
14378
3.6.18 22:20

No, musíš vědět, zda mu to dokážeš odpustit. Myslím to tak, že mu to nikdy nepředhodíš a nepoužiješ proti němu. Já třeba nevěru odpustit nedokážu, pořád to ve mně hlodá a jsem podezíravá. To, že ti nedá před známými pusu může i nemusí nic znamenat. Někdo nerad projevuje city na veřejnosti. Když ti je nevěrný po roce, co přijde za pár let, pokud spolu zůstanete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9185
3.6.18 22:22

Já nevím, je ti sedmnáct, nemáte spolu žádný závazky, ve svým věku můžeš kvalitní partnery přehazovat vidlema. Já bych ho poslala do oběhu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.18 22:24

@Aduš8
Jo, to mas pravdu. Co by mohlo prijit pozdeji, kdyz ted tohle. Ale je to strasne tezky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.18 22:26

@Serpentini
Je uz to takový vážný mi prijde. I nasi rodice uz se znají. Má byt, ve kterym jsem s nim fakt casto, ne ze bych tam bydlela, ale ze uz jsme spolu hodne. A Ja porad nedokazu uvěřit ze ro udelal, jako ano, byl asi dost opilej a vubec nevedel, ale kdyby jen me cítil hodne, tak to ani v opilosti neudela.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
3.6.18 22:37

Se jeste zamilujes nekolikrat prosim te ))

• Citovat
  • Upravit
9185
3.6.18 22:51

Opilost je výmluva, ne omluva. Já byla opilá x krát a stejně jsem se nikde s nikým nepelešila. Přítel byl opilý x krát a nikdy mi nezahnul. Vztah je vážný, když spolu plánujete budoucnost - bavíte se o svatbě, o dětech, bydlíte spolu, překonáte něco těžkého, něco budujete. Ne proto že se znají rodiče a chodíš často k němu domů. Já měla v osmnácti sedmi měsíční vztah založený jen na tom jednom a byla jsem u něj denně. A upřímně já vážný vztah mám a přijít mi chlapec domů s cucákem od nějaký flundry tak bych měla hodně velký problém to vydýchat. A nečekat jeho dítě, tak mám do půl hodiny sbaleno. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
3.6.18 22:54

Prosím tě, ale on se nepřiznal a o odpuštění tedy nežádá. Tak si zapiš za uši, že se odpouští jen tomu, kdo o to upřímně stojí. To ti v budoucnu může ušetřit hodně problémů. Ty máš teď poslouchat vyznání lásky od nějakého fajn kluka, ne se skoro doprošovat o slůvka „miluji tě“ u nějakého pitomy, který ani neumí být věrný, i když mu vůbec o jich nejde. Nejste svoji, nemáte děti, není důvod, když si chce užívat, aby ti byl nevěrný, má se s tebou nejdřív rozejít. Lhaní je v povaze, neuděláš s ním nic a radši se měj na pozoru.

• Citovat
  • Upravit
14378
3.6.18 22:56

Asi bych se na něj vykašlala, jestli se k tobě chová takhle. Toho pravého najdeš, neměj strach..ale tohle za to fakt nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
4.6.18 00:09

A jak se pozna, ze toho lituje? Rekl ti to apritom nic neprovedl? To mi nejak nesedi :nevim: a alkohol neni omluva, naopak. Ty by jsi ho opila byla schopna podvest? Tak vidis. Sedet doma a trnout, jestli se nekde nenaleje a znova nespusti, to by na me nebylo. Ale musis vedet ty, jak to citis, my ti radit nemuzeme :lol: a vazny vztah v 17? Takovych jeste bude. Zivot ti teprve zacina :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
4.6.18 00:19

A jak se pozna, ze toho lituje? Rekl ti to apritom nic neprovedl? To mi nejak nesedi :nevim: a alkohol neni omluva, naopak. Ty by jsi ho opila byla schopna podvest? Tak vidis. Sedet doma a trnout, jestli se nekde nenaleje a znova nespusti, to by na me nebylo. Ale musis vedet ty, jak to citis, my ti radit nemuzeme :lol: a vazny vztah v 17? Takovych jeste bude. Zivot ti teprve zacina :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová