Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Najde se tady žena 25 - 30 let, která by chtěla poznat dva chlapy? Jednomu je 31 let, měří 197cm, štíhlé postavy radioamarér, co má rád vylety, turistiku, rád čte, věnuje se lukostřelbě, kitingu. Ten druhý má 2 roky a 10 měsíců měří 101cm zdravě oplácané postavy. Má rád jídlo, společnost, rád si hraje a je pro každou srandu.
Novojičínsko, Ostravsko
Příspěvek upraven 27.10.19 v 10:00
@Shifty píše:
Najde se tady žena 25 - 30 let, která by chtěla poznat dva chlapy jednomu je 29 let, měří 197cm, štíhlé postavy co má rád vylety, turistiku, rad čte, věnuje se lukostřelbě, kitingu. Ten druhý má 1 a půl roku měří 72cm zdravě oplácané postavy. Má rad společnost, rád si hraje a je pro každou srandu. Nejmilejší zajmy jsou jidlo a spánek.
Doplňují oblast působiště, okres Nový Jičín ![]()
@Shifty Bohužel nesplňuju podmínky a vlastně jsem jen nakoukla, ale držím palce - je to krásně a originálně napsaný ![]()
Hezky napsaný inzerát, snad tě tu holky „nesežerou“. Škoda, že nechceš starší ženu a nejsi z Prahy.
![]()
@Obeli píše:
Hezky napsaný inzerát, snad tě tu holky „nesežerou“. Škoda, že nechceš starší ženu a nejsi z Prahy.![]()
Děkuji
![]()
A jste si mě damy moc neidealizovaly, abych byl objektivní přidávám i pro některé možná negativa. Byl jsem nucen se odstěhovat z bytu zpět na rodinný dům k rodičům, jsem na rodičovské, čili s nevalným příjmem. Oznamuji předem, což zřejmě mnohé odradí, ale nechci aby si pak někdo nemyslel, že se chci jen přiživit. ![]()
Super napsané, nejdřív jsem si myslela, že jste dva ouchylove a pak jsem byla dojatá. Určitě najdeš
hodně štěstí a vybírejte pečlivě, kluci
Drzim palecky ![]()
ale v roce a pul syn asi ndma 72 cm ne? moje dcera to mela v 9 mesicich…
at najdes ![]()
@murry píše:
Drzim palecky
ale v roce a pul syn asi ndma 72 cm ne? moje dcera to mela v 9 mesicich…at najdes
Teď si mě znejistila jestli jsem ho změřil dobře, ale to je jen drobnost. I mistr tesař se někdy utne ![]()
Děkuji všem za podporu. Tady mi to přijde nejbezpečnější a nejjistější. Co se seznamek tyče jsem spíš skeptický, ale mnozí tam svou lasku určitě našli
.