Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamaradka ho videla… to jim k tomu svitila? Anebo co si mame predstavit pod tim, ze te podvedl? Jak???
Takze on prijde s cucflekem, zapira, miluji te ti po roce nerekl a ty s nim furt jsi? Zacni si sebe trochu vic vazit, najdes lepsiho. Ten s tebou nijak extra nepocita.
@Anonymní píše:
@Serpentini
Je uz to takový vážný mi prijde. I nasi rodice uz se znají. Má byt, ve kterym jsem s nim fakt casto, ne ze bych tam bydlela, ale ze uz jsme spolu hodne. A Ja porad nedokazu uvěřit ze ro udelal, jako ano, byl asi dost opilej a vubec nevedel, ale kdyby jen me cítil hodne, tak to ani v opilosti neudela.
Nech ho plavat a nevaz se na nej. Pokud Ti nerekl ani po roce, ze Te miluje, tak Ti to jako rekne kdy? Jak uz tady nekdo psal. Je Ti sedmnact. Byla bys cely zivot nestastna. Ukonci to s nim a hledej noveho, ktery Ti bude umet rict, ze Te miluje a neodejde s zadnou cizi holkou z vecirku ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím poraďte. Je mi 17 a mam rok přítele (22), do ted to bylo uplne super, ale nedávno jsem zjistila, ze me podvedl, kdyz byl na oslave. Kdyz jsem se ho zeptala, tak mi to zapíral (myslím ze mi nechtel ublížit, ale lituje toho urcite strasne moc) ale kamaradka ho videla.Teď me přesvědčuje, ze se nic nestalo a porad mi opakuje, ze mu nevěřím. Myslíte, ze by se to melo odpustit? Mela jsem ho neskutecne ráda, ale ted se s nim citim jinak. Navíc mi nikdy nerekl, ze me miluje (prý je to moc dulezity a v zivote to nechce rict vic holkam) a také me pred známými nepozdraví pusou. Co myslíte?
poslat do háje.. v tomhle věku se nemusíš vázat, ne? a proč mít někoho, komu nevěříš?
Ahoj, vím, že je to těžké. Ale musíš se postavit na nohy. Mě kdyby mi tohle udělal přítel, tak by jsem se s ním rozešla. Máš celý život před sebou. Najdeš si lepšího. I když Ti bude zle pár měsíců, tak určitě to zvládneš ![]()
@BonaDea
Máš pravdu, ale nejhorsi je, ze se strasne bojím, ten toho budu treba hodne litovat. Je pravda, ze kdyby se s ni třeba nevyspal, tak Proc s ni jen on sám vubec odcházel z toho večírku? Je to strasne slozity, bojim se, ze toho budu litovat.
@cecetka
No ona je videla, jak jen oni sami spolu odchází pryc a jdou k ní domů. Kdyz ta holka po nem jela a on byl opilej, tak si asi zvládnete domyslet, co se tam stalo.
@Anonymní píše:
@BonaDea
Máš pravdu, ale nejhorsi je, ze se strasne bojím, ten toho budu treba hodne litovat. Je pravda, ze kdyby se s ni třeba nevyspal, tak Proc s ni jen on sám vubec odcházel z toho večírku? Je to strasne slozity, bojim se, ze toho budu litovat.
Litovat toho budes chvili… ve Tvym veku jsem byla strasne moc zamilovana do jednoho kluka. Sla jsem za nim pres hory a doly a nikdo se mnou nic nezmohl…i kdyz on me neustale podvadel…asi to mel v povaze. Po case jsem zjistila, ze mu uz neverim, ale jako Ty jsem se strasne bala od nej odejit. Kdyz jsem to ale nakonec po dlouhe dobe udelala, strasne se mi ulevilo. Par tydnu jsem si potruchlila, ale pak jsem se citila neskutecne volna a plna sil. Zpetne mi pak po letech doslo, ze zustat s nim, byla bych fakt nestastna. Podvadel pak i dalsi pritelkyni. Pak jsem ho vymazala ze zivota. Dneska jsem stastne vdana ☺. Ten vztah byl jen zkusenost a po nem jsem vedela, co uz fakt nechci.
Z vlastní zkušenosti Ti radím, rozejdi se s ním. Chápu, že ho miluješ a jste spolu už dlouho, ale věř, že tě podvede znovu. Já jsem kdysi odpustila a potom znovu, až si na to zvykl a dělal to pravidelně. Všichni mi říkali, jak jsem hloupá, že s ním pořád jsem, ale já jsem byla mladá a zamilovaná, byl to můj první delší vztah. Nakazil mě chlamydiemi a ještě házel vinu na mě, že jsem to přinesla já. Byla jsem blbá skoro 3,5 roku, potom jsem poznala přítele, se kterým jsem dnes 7 let a je jeho pravý opak. Tak hodně štěstí, ať se rozhodneš správně. ![]()
Je ti 17 proboha ????víš kolik tě toho ještě čeká?
Mnoho. Tolik že si nedokážeš představit.
Kašli na to.
Pokud si krásná, nebo i v duši, tak to bude ok, věř mi.
Přišla bych ráno z pařby taky s cucflekem, ikdyby mi ho měla udělat kámoška a řekla mu, že jsem v nejlepších letech a chci si užívat s více klukama a nevázat se.
pošli ho do p.dele a užívej si života
![]()