Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte,
jsem zadaný, ale doma nemám dostatek uspokojení, kolik bych potřeboval. Ano, několikrát jsem to s partnerkou řešil, ale bez úspěchu. Chtěl bych si občas někam zajít, užít si večerní chvíle…
Já 25/185/88, i když to pro některé není důležité, musel jsem to sem dát, už jenom z principu. Věková hranice je zhruba do 40, ale nejde to tak vyselektovat.
Jestli máš taky chuť si večer zablbnout, napiš. Rád bych diskrétnost, vůči vztahu, co mám. ![]()
@mila.mm píše:
Ahojte,
jsem zadaný, ale doma nemám dostatek uspokojení, kolik bych potřeboval. Ano, několikrát jsem to s partnerkou řešil, ale bez úspěchu. Chtěl bych si občas někam zajít, užít si večerní chvíle…Já 25/185/88, i když to pro některé není důležité, musel jsem to sem dát, už jenom z principu. Věková hranice je zhruba do 40, ale nejde to tak vyselektovat.
Jestli máš taky chuť si večer zablbnout, napiš. Rád bych diskrétnost, vůči vztahu, co mám.
Chudaku…diskrétní:).
Je tady sekce Hledám, tak ji zakladatel využil. Emimino není jen o lahvičkách a plenkách.
@Bozka007 píše:
Zkus se seznámit na nějaké hodove zábavě.
Bohužel se mi nepoštěstí chodit na hodové zábavy. :/
Ahoj hledám ženu na hříchy. Je mi 20 let a vzrušují mě zkušené ženy.
@Pavel8425 píše: Více
Hřích? Jeden z hříchů je obžerství, to někoho pozveš do restaurace a vyžerete celý menu- to bude hřích.