Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milion témat tu už určitě v tomto směru bylo založeno. Ale….vztah a partnerství je fajn, avšak každému tam prostě přijde stereotyp. Ať člověk zkouší cokoliv, netradiční místa, polohy, doplňky. Zkratka chybí to šimraní v břiše při zkoumání nového. Takže jsem se obrátil sem. Protože tu je určitě spousty partnerek, manželem co to třeba ma stejně. Je mi 30, mám plno elánu a hledám vzrušení s někým, kdo to ma stejně. Pojď na kafe, do kina, na oběd a pak si pojď užit to vzrušení. A když budeš z Prahy, bude to úplně nejlepší.
@Scott91 píše:
Milion témat tu už určitě v tomto směru bylo založeno. Ale….vztah a partnerství je fajn, avšak každému tam prostě přijde stereotyp. Ať člověk zkouší cokoliv, netradiční místa, polohy, doplňky. Zkratka chybí to šimraní v břiše při zkoumání nového. Takže jsem se obrátil sem. Protože tu je určitě spousty partnerek, manželem co to třeba ma stejně. Je mi 30, mám plno elánu a hledám vzrušení s někým, kdo to ma stejně. Pojď na kafe, do kina, na oběd a pak si pojď užit to vzrušení. A když budeš z Prahy, bude to úplně nejlepší.
Top vzrusujici bude, az to tva partnerka zjisti a kopne te do zadele a pravem..
@lilith1 píše:
Top vzrusujici bude, az to tva partnerka zjisti a kopne te do zadele a pravem..
Zadel ne ale koule.
To máš zajisté pravdu, proto jsem a vyžaduji naprostou diskrétnost. A vůbec, nenudíš se třeba zrovna Ty?! Rád Tě na kávu pozvu ![]()
@Scott91 píše:
@lilith1To máš zajisté pravdu, proto jsem a vyžaduji naprostou diskrétnost. A vůbec, nenudíš se třeba zrovna Ty?! Rád Tě na kávu pozvu
Jsi tak naivni, pozadovat muzes co chces, milena se ti po nejake dobe sekne, bude chtit vic, praskne to choti y budes zase tam..
Já Ti nevím, ale mám pocit, že po stanovení jasných pravidel u dvou inteligentních lidí to může mít oboustranný pozitivní vliv. Chápu, že dostanu “šutry do hlavy” protože je zde 89% radikálních věrných. Ale přeci jen už se dost dlouho traduje, že správná nevěra je kořením nejen vztahu, ale taktéž života.
@Scott91 Ale houby, nevěra je ve víc než půlce vztahů. A pokud jsou zdejší ženy zaryté odpůrkyně, s velkou pravděpodobností podvádí manžel… Úspěšný lov přeju.
@ludmilaadamkova píše:
A kde se kupek ty nevěrný ženy?![]()
Nemysli si že jsme všechny čistý jak lilie…
jen se to neříká na potkání..
Chce se mi zvolat třeba heureka! Máte pravdu. Naprostou! Nikoho do ničeho nenutím a rozhodně nikomu nevnucuji názor, že to tak je. Ale prostě je. Tak třeba se někdy pojedete podívat na Karlův most ![]()
@Scott91 píše:
@Nowuka2Chce se mi zvolat třeba heureka! Máte pravdu. Naprostou! Nikoho do ničeho nenutím a rozhodně nikomu nevnucuji názor, že to tak je. Ale prostě je. Tak třeba se někdy pojedete podívat na Karlův most
Samozřejmě, každého věc. Já už si zvykla že moje názory v otázce nevěry se neslučují s většinovým názorem. No co, se neposeru… ![]()
@Nowuka2 píše:
Samozřejmě, každého věc. Já už si zvykla že moje názory v otázce nevěry se neslučují s většinovým názorem. No co, se neposeru…
Hele cajk já má 3 lety dítě a snažíme se o druhý na takový nesmysly fakt nemám čas myšlenky a ani prostor
@ludmilaadamkova píše:
Hele cajk já má 3 lety dítě a snažíme se o druhý na takový nesmysly fakt nemám čas myšlenky a ani prostor
V pohodě, úspěšné snažení přeju. ![]()
@Nowuka2 píše:
V pohodě, úspěšné snažení přeju.
Přeji hodně orgasmu a ať nikdo na nic nepřijde
![]()