Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny, moc vás prosím o pomoc.. z dětství si vybavuji jednu kreslenou vánoční pohádku, pamatuji si ze sem ji milovala a myslím ze by se líbila i dceři. Jenže si fakt. nevybavuju název a i dej už si vybavuji matně. Pamatuji si jen, že to bylo o vánočním stromků, který stál někde v lese, mel tam kamarády zvířátka a jednou tam přijeli lidi a ten stromek pokaceli, naložíli na auto a odvezli.. A ti zvířátka hi pak hledali.. víc už si nějak nevybavuju. Já vím je to kravina ale dcera má takový pohádky ráda a ráda bych ji našla. Děkuji za jakoukoliv snahu. ![]()
Není to krteček ve městě? Jsem to měla jako knížku.
EDIT: ale nevím, jestli je to o vánočním stromku
Ne ne, to není ono, tohle bylo novější, něco jako Disney, bylo to fakt o vánočním stromku, on stal v tom lese už ozdovenej, ty ozdoby mluvily, vybavuji si i takový to zahnutý pruhovaný lízátko, ze tam taky mluvilo, veverky a všechno možný.
Myslím, že se to jmenuje POHADKY Z LESA
Ale nejsem si opravdu jistá
Nevzpomene si někdo? Měla jsem ji před cca 20ti lety na videokazetě, animovaná, mládě velblouda a myslím nějaký kluk? Moc indicií to není, ale víc nevím
Moc prosím. Svagrovka mi ted rika, kdyz byla mala koukala kazde rano na pohadku. Kolem roku 2006 - 2007. Kresleny serial a hlavni hrdina pry clovek jakoby z praveku a mel zbran jako baseballku s bodaky
ja teda fakt nevim. poradite? ![]()
@mayunka jo pamatuji si ji zeptam se pritele az se vyspinka, ten bude vedet je maniak