Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To není jak z americkýho filmu, to je podle mého přímo sci-fi. Podle mého nemáš šanci ho najít, to by byla strašná náhoda.
@Gorlami v té době manželku ani přítelkyni neměl. Ale je tomu pět měsíců. Jasně, na emiminu ho hledat nechci
Jenom když to tu tak pročítám, občas si tu ženský dávají fajn rady, tak třeba by někdo mohl přijít s nápadem jak najít „neznámého“
![]()
@Anonymní píše:
@Gorlami v té době manželku ani přítelkyni neměl. Ale je tomu pět měsíců. Jasně, na emiminu ho hledat nechciJenom když to tu tak pročítám, občas si tu ženský dávají fajn rady, tak třeba by někdo mohl přijít s nápadem jak najít „neznámého“
![]()
Kdyz vytvoris nejaky uspesny viral, ktery bude mit miliony sdileni, je mozny, ze ho najdes
. Ale sance je velmi mala ![]()
@Anonymní píše:
Hm, asi to nemá smysl no
A on tu byl na dovce nebo tu je nekde na zakladne?
@Gorlami byl v uniformě tak na dovče asi ne-ale na druhou stranu co by tady dělal
Bavili jsme se hrozně všobecně, o rodinách apod. Jen mezi řečí mi řekl, že voják. Resp. to byla odpověd na mou otázku, víc jsme to nerozebírali. Možná jen přes čr letěl, protože říkal, že už je hodně unavený.
Kdybych měla odvahu narukju s fotkou mezi ty vojáky co tady jsou ted-ale byla bych asi vážně za blázna ![]()
Jeď do amériky a hledej
![]()
Jestli jste si souzení, tak se jednou potkáte..
Byl v uniforme a jen mezi reci rekl, ze je vojak?
Odkud byl? V ktere armade slouzil? Pred par mesici jsme s manzelem „delali program“ pro par am. vojaku. Ale nemuzu byt konkretnejsi. Ty napis vic.
@roksy25 se právě obávám, že tady v tom případě ani karma nepomůže
Takže tomu „štěstí“ asi budu muset trošku pomoci. ![]()
Prokrista ![]()
To, že by tady přesedal na jiný let je nepravděpodobné, to bych spíš viděla na UK, navíc to ani nemusí být američan, mohl ti navykládat cokoli - což většinou vhlapi dělají, když ví, že ženskou už pravděpodobně nikdy neuvidí…
Aby se z tvého krásného američana nevyklubal ženatý fotřík od dvou dětí ![]()
@donaga a máš nějáký návrh? Facebook nemám ale právě pracuji na jeho vytvoření
Samozřejmě si od toho nic neslibuju, jenom mi to nedá spát. Byl to hrozně fajn mužm přišel mi prostě „jiný“ zajímavý a chci ho najít ![]()
Tak pokud mas jeho fotku v uniforme, tak na ni byva i nejaky identifikacni cislo, ne? ![]()
@BlueFairy na ženatého fotříka nevypadal, byl to mladej kluk. Což ovšem nevylučuje, že mi mohl nalhat cokoliv. Každopádně to chci zkusit ![]()