Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, založila jsem tohle téma protože jsem nikde nenasla zadne téma kde by se nas mohlo sejit vice z okoli, tak pokud jste někdo z Mohelnice nebo okoli piste a muzeme třeba povykládat a casem udelat nejaky ten srazik! ![]()
Ahoj já jsem přímo z Mohelnice a druhé miminko budeme mít na vánoce ![]()
@slonikova Jeee, tak to je parada! Ja jsem z Podolí u Mohelnice a termin mam 29.12. Podle fotečky koukam ze uz mas asi ditko, ze? Je to holcicka? ![]()
Ahoj, taky jsem z Podolí u Mohelnice, ale termín mám už za necelé měsíce, pokud to nevadí ![]()
@Monnish Jasne ze nevadi!
jeeee? ja si nikdy nevsimla ze by tu u nas byla nejaka tehulka! To je zajimavy!
![]()
Ahoj, můžu se přidat? Taky jsem z Mohelnice. Miminko čekáme koncem září a doma už máme 5ti letou holčičku.
@Yvetta87 Ahoooj jasne ze jo! Si stejnej rocnik jako ja! Pokud mimiska cekate koncem zari tak to uz by si mohla vedet co to bude?
co mala tesi se uz na sourozence? Ja mam také dceru v lete ji bude 8let a jsem rada ze jsme se pro druhé rozhodli az ted protože par let zpatky by to asi hodne spatne snasela, ted uz se tesi! Akorát chudera nedokaze pochopit proc to tak dlouho trva! A zrovna v mem pripade to ještě nejakou dobu potrva! ![]()
Ahoj
no my s manželem uz to víme co to bude, ale okolí trapime s tím ze překvapení
po předchozím těhotenství k tomu uz máme svoje důvody, jen spousta lidi má problém to akceptovat. Malá se hrozně těší, jen si myslím, ze nedokáže odhadnout co ji fakt čeká. Ze miminko hodně brečí atd.Bude to jeste zajímavý. Omlouvám se ze píšu jak tatar, ale jsem tu pres mobil.
@Yvetta87 To je super ze to uz vite!
No jo, oni ti prcci asi zadni nevi co je ceka, a rekla bych ze vlastne ani my rosice poradne nevime co bude! Kolikrat si rikam ze se budu věnovat dceri i tomu prckovi stejne, ale ono to mozna ze zacatku ani poradne nepujde, jenze to clovek bohužel nemůže dopředu vedet jak všechno bude!
no kazdopadne dcera taky porad chodi a hladi mi brisko (i když skoro zadny nemam
ještě) a porad říká jak se tesi az ten prcek bude s nama no strasne se tesi!
![]()
Ale ono je to dobře, že se aspoň těší. Taky si myslím, ze to bude náročný, aspoň ze začátku určitě. Ale já si pořád říkám, že jsem ve výhodě protože malá už má aspoň jaks-taks rozum a spoustu věci dokáže chápat. Není to takový jak kdyby měla třeba rok nebo dva. Toho jsem se vždycky děsila, mít dvě hodně malý děti. Ale spousta lidi to tak chce, což úplně respektuju. Já uz teda bříško mam docela dost. A teď v těch vedrech nemam na sebe žádný šortky, tak se pěkně peču v dlouhých kalhotách a nemuzu na sebe ani na netu nic najít. Tak jsem pěkně otrávená.
@veronikacek píše:
@slonikova Jeee, tak to je parada! Ja jsem z Podolí u Mohelnice a termin mam 29.12. Podle fotečky koukam ze uz mas asi ditko, ze? Je to holcicka?
tak to by jsme spolu mohly trávit čas v porodnici ![]()
pokud máš v plánu rodit v olomouci
a ano, mám holčičku, za měsíc jí budou 3 ročky ![]()
@slonikova to je škoda, ja byla rodit v šumperku a šla bych zase jen tam, byla sem spokojena celkově se vším, napřed jsem chtěla do OL jenze kdyz sem čekala dceru tak sem ze začátku krvácela jeli jsme do OL na pohotovost a oni me tam vyhodily ze Mohelnice spadá pod sumperk, nakonec me teda s kecama ošetřily ale zážitek to teda byl! ![]()
Jestli vám můžu vstoupit do debaty na téma porodnice, tak já byla v Šumperku taky hodně spokojená. Takže podruhé znovu. Fakultku jako takovou mam ráda, ale rodit se mi tam nechce. Jen přemýšlím, jestli si tentokrát nezaplatit nadstandart. Ty společné sprchy a záchody mě tam naposled docela štvaly. Ale zase těch pár dní člověk zatne zuby a vydrží ![]()
@Yvetta87 no jak si psala včera s tim oblečením to je opravdu na palicu, ja první rodila v půlce prázdniny, horko jako prase ale ja to vyřešila teplákovejma kratasama a byl klid spis mám teď obavy co budu nosit v zimě pokud bude mrznout, termín mám po vánocích a jestli budu mit pupek jako prve tak nevím nevím, to ho ani pod bundu nedam! No a abych ti řekla pravdu tak uz si pořádně na sprchy nepamatuju ja měla spis problém na pokoji, měla sem tam maminku po císaři a nešlo se ji rozkojit takže pořád brečelo to mimi ona a kdyz přišla rodina tak po ní taky rvali ze neni schopna ani nakrmit vlastní dítě, no docela psycho! Takže ja zase přemýšlela kvůli tomuhle o nadstandardu ale uvidim jak všechno vůbec bude! Ale urco jdu do šumperka!
moje sestra byla rodit ve stenberku a katastrofa, ještě 2měsíce po porodu si nemohla sednout, pak ji poslal gyndar at tam zajede ze to ma spatne zasity at ji to presiji tak se ji tam zeptali jestli chce někdy druhý kdyz řekla ze jo tak ji řekli at to neřeš ze ji to pri dalším porodu budou muset stejně zase fiknout! No hrozný! ![]()
No to je děs ten Šternberk, poslední dobou slyším na ne spoustu špatných zkušenosti. Na to jak tam dřív všichni jezdili a vychvalovali jak je to super. No je pravda, že na blbce nebo doktora co nebude mit zrovna svuj den můžeš narazit všude. No co se tyka těch spolubydlících na pokoji, my jsme byly tři s jednou mamcou se dodnes stykame protoze po haluzi je taky přímo z Mohelnice, ta druha byla takhle taky v pohodě, ale jezdila tam za ni jeji mamka a taky ji deptala skrz kojení, takze stridavě oblačno. Nevim proc to dělají, misto aby podpořili tak ještě potopi. Jeste k tomu po tom porodu je člověk cely rozhozeny, teda ja byla. Vsechno bylo ok, ale me se furt chtelo brečet. No je to narocny.