Mamči Praha 9 a okoli

2
15.5.14 06:36

mamci praha 9 a okoli

Zdravim mamci.mam 2 holky..4,5 a 1,5 a shanime nejakou prima kamaradku s detma na spolecne vylety, hriste..proste aby se deti vyblbly a my pokecaly.jsme pro kazdou spatnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
15.5.14 06:48

Kamaradky mam bud daleko nebo uz proste neni spolecny tema, tak shanim nejakou zpriznenou dusicku, pohodarku, kamaradku, partacku..jsme z Prahy 9 Vysocan, ale neni problem srazit se kdekoliv v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
15.5.14 06:50

Zkus se zapojit do diskuzi nebo skupin a casem na nekoho narazis.. takhle je to tezke. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
15.5.14 07:50

Praha 9-jaka cast?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
15.5.14 08:02

Sice jsem z prahy 9, ale az z uplneho konce - Ujezd nad lesy, takze celkem dalka. Navic mimco teprve cekam na podzim… Nicmene tu jsem taky sama, kamaradky daleko, takze kdybyste chteli pruvodce po mistnich cukrarnach, klanovickem lese atd., jsem vam k dispozici ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
15.5.14 08:59

Ahoj, my jsme z Hrdlořez, odkud jsi Ty? Mě je 27 a Mám 5 letého klučinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
16.5.14 00:37

Ahoj, jsem take z ujezda nad lesy, s maly dvoutydennim klucikem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
16.5.14 08:24

@Lathi a neplanujete prirustek? :-D dvouletacek se bude asi s kocarkem dost nudit… Ale kdybyste nekdy chteli neco podniknout, nebudu proti :-). Ja jsem ted v podstate na rizikaci, ale delam home office, takze s vychazkama nemam problem, jen holt musim udelat zadanou praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
16.5.14 10:10

Ahoj..ja jsem z Vršovic.. Ale taky bych tak strašně moc ráda nějakou kamarádku. :-( nikoho v Praze neznám:-(
Mám syna - 11m a pro něj bych taky hrozně ráda kamaráda nebo kamarádku, aby si měl s kym hrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
16.5.14 10:38

@czaky já mám pouze dvoutýdenního, takže zatím neplánuju:))a kdy čekáš ty:)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
16.5.14 11:05

@Lathi jee jsem trubka, jsem cetla dvouletyho :-D…jsem byla jeste rozespala ;-). My cekame v pulce rijna a taky kluka :-). Odkud z ujezda jsi? Ja az sidliste rohoznik… Nevememe to pres SZ? At nezaplevelujeme diskuzi zakladatelce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
24.5.14 15:22

Kámoška Praha 9 - Hrdlořezy / Jarov

Hledám kámošku, nejlépe na Praze 9 nebo 3, žijeme zatim v Hrdlořezích, do školky jeezdíme na Pražačku na P3…Nechce někdo občas pokecat venku, seznámit děcka? Mě je 27 let, prckovi 5 :-) Mějte se!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
4.9.14 14:38

Chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti a reference na soukromou školku a jesle Šalamoun – Satalice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová