Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den preju,
prosim, znate nekdo nejakeho dobreho fotografa ve Zline nebo v okoli? Nechala jsem si delat fotky syna a neni to teda vubec to, co jsem si predstavovala. Reklamovat to nebudu, vice mene moje blbost! Dala jsem na tchyni, ktera tuto fotografku vyzdvyhla az do nebes a ja, kdyz jsem chtela videt nejakou jeji praci, tak zrovna nemela zadne fotky po ruce na ukazku. Tak jsem dala na tchyni a vylezlo z toho to, co vylezlo. No co, neda se nic delat a ja ted shanim jineho fotografa a necham syna nafotit znovu.
Muzete mi nekoho doporucit? Eventuelne pridat i odkaz na jeho praci?
Dekuju ;0)
@kar-maa teda není ze Zlína, ale z Olomouce, ale fotky dělá neskutečné, kdyby teda nevadilo tech cca 60km
máme vlastní zkušenost a spokojenost největší
Můžu doporučit Patrika Pšeju ze Zlína, Martinu Crlovou nebo manželé Mlýnkovi. Všichni dělají úžasné fotky.
![]()
Taky sháníme fotografa ze Zlína a okolí na focení svatby. Nějaké tipy? Olomouc je už pomerně z ruky, svatba bude asi 50 km od Zlína.
Doporucuju Radovana Chvilu z Brodu.
letosni rok ma na svatby plny, coz vypovida o vsem
lidi si planuji termin svatby podle neho a ja se jim vubec nedivim…
my u nej byli nekolikrat na rodinne foceni a jinam uz nepujdeme
Petra Kodesova ma krasny atelier na tride tomase bati a dela nadherne fotky, navic neni draha.
Za mě tedy Veronika Vlková. Fotila nám svatbu, jsme s ní opravdu spokojeni. Ateliér má v areálu Svitu. A ceny mi přijdou akorátní, oproti některým výše zmíněným ![]()
Doporučuji fotoateliér Lucie v Napajedlích…Máme zkušenost, fotky vyšly perfektně..Jsme s panem fotografem spokojení..
@nosik líbí se mi fotky veronika vlkové…jaké má ceny? nemůžu to nikde najít…
Nevíte, kde se dá levně nechat udělat ateliérová rodinná fotka? Chtěli bychom se nechat každý rok jako rodinka vyfotit (ale zas nepotřebujeme X fotek za tisíce) Díky za tip!
Mrkni se sem:
http://www.danielventerfotografie.cz/
Není sice přímo ve Zlíně, ale v Kvasicích. I jako člověk je strašně příjemný.