Hledám osobu - neznáte prosím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.5.14 14:29

Hledám-neznáte prosím?

Hledám prosím muže, který kolem roku 1990 dělal kulturistiku v Děčíně a jeho křestní jméno by mělo začínat na M.
Díky každému za snahu mi pomoct!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
18.5.14 14:50

:zed: Ty vado…dost malo indicií, ale počkej, mrkneme tu do křišťálové koule…aaaa tak smůla… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14090
18.5.14 14:53
@Hanka1 píše: :zed: Ty vado…dost malo indicií, ale počkej, mrkneme tu do křišťálové koule…aaaa tak smůla… :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
18.5.14 14:54

To si ty, za co hleda sveho praveho otce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
18.5.14 14:54

Martin :mrgreen:
Omlouvám se, ale to jako kdybych se ptala, zda nemá někdo páru o tom, že zde byl v roce xy na pouti muž s tmavými vlasy :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.5.14 14:56
@DeTer píše:
Martin :mrgreen:
Omlouvám se, ale to jako kdybych se ptala, zda nemá někdo páru o tom, že zde byl v roce xy na pouti muž s tmavými vlasy :nevim: :mrgreen:

:palec:
Neee já myslím, ze to byl Mirek 8o

• Citovat
  • Upravit
1854
18.5.14 14:58

Michal?! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.5.14 15:00

Můžu se zeptat, proč ti o něm biomatka neřekne něco víc? Kolik má asi roků, to jméno atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
18.5.14 15:11
@Hanka1 píše: :palec:
Neee já myslím, ze to byl Mirek 8o

Mirek nedělal v Děčíně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.5.14 15:17
@DeTer píše:
Mirek nedělal v Děčíně :think:

Už vím, byl to Míla a bydlel u nádraží… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4462
18.5.14 15:19
@Hanka1 píše:
Už vím, byl to Míla a bydlel u nádraží… :mrgreen:

Počkej, jak měl ty svaly i prstu u ruky? Byl to von? Měl takovou cupatou holku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.5.14 15:19

Blbost, Míla dělá na stavbě :P

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
18.5.14 15:28
@ivik21 píše:
Blbost, Míla dělá na stavbě :P

Holky tak ne Míla, u nádraží bydlel Miloš! 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.15 13:45

Ahoj,
mám otázku než se začnu o něco pokoušet. Ale už nevím jak, kde a co, všechny moje nápady končí u toho, že mám prostě smůlu :mrgreen:
Před pěti měsíci jsem na letišti Václava Havla potkala muže. Vím o něm jen to, že je to americký voják. Mluvili jsme spolu hodinu, oba naše lety měli spoždění. Hodně jsme si rozuměli ale v tom fofru jsme si nestihli říci jména, bydlistě, vyměnit si kontakt-prostě žádnou indícii, které se chytnou a najít ho :,( Trošku mě nakopl americký konvoj v ČR, jela jsem do Vyškova protože „co kdyby“. :mrgreen: Přijdu si jak bláznivá pubertačka :mrgreen: Jediné co mám je jeho fotka. Vím, že možnost ho najít asi nulova ale pořád si říkám, že internet-sociální sít by třeba mohla pomoct. Co myslíte? Je možné najít někoho o kom vlastně nic nevíte jen pomocí fotky?
Jo já vím, trošku jako z amerického filmu… :mrgreen: Omlouvám se za anonym :oops:

• Citovat
  • Upravit
3681
30.3.15 13:52
@Anonymní píše:
Ahoj,
mám otázku než se začnu o něco pokoušet. Ale už nevím jak, kde a co, všechny moje nápady končí u toho, že mám prostě smůlu :mrgreen:
Před pěti měsíci jsem na letišti Václava Havla potkala muže. Vím o něm jen to, že je to americký voják. Mluvili jsme spolu hodinu, oba naše lety měli spoždění. Hodně jsme si rozuměli ale v tom fofru jsme si nestihli říci jména, bydlistě, vyměnit si kontakt-prostě žádnou indícii, které se chytnou a najít ho :,( Trošku mě nakopl americký konvoj v ČR, jela jsem do Vyškova protože „co kdyby“. :mrgreen: Přijdu si jak bláznivá pubertačka :mrgreen: Jediné co mám je jeho fotka. Vím, že možnost ho najít asi nulova ale pořád si říkám, že internet-sociální sít by třeba mohla pomoct. Co myslíte? Je možné najít někoho o kom vlastně nic nevíte jen pomocí fotky?
Jo já vím, trošku jako z amerického filmu… :mrgreen: Omlouvám se za anonym :oops:

Tak na emiminu ho urcite nenajdes. Zaloz stranku na fb s jeho fotkou a sdilej a sdilej. Ale je tu riziko, ze krome nej se ti treba muze ozvat jeho manzelka/pritelkyne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová