Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty vado…dost malo indicií, ale počkej, mrkneme tu do křišťálové koule…aaaa tak smůla… ![]()
Martin ![]()
Omlouvám se, ale to jako kdybych se ptala, zda nemá někdo páru o tom, že zde byl v roce xy na pouti muž s tmavými vlasy
![]()
@DeTer píše:
Martin
Omlouvám se, ale to jako kdybych se ptala, zda nemá někdo páru o tom, že zde byl v roce xy na pouti muž s tmavými vlasy![]()
![]()
Neee já myslím, ze to byl Mirek ![]()
Můžu se zeptat, proč ti o něm biomatka neřekne něco víc? Kolik má asi roků, to jméno atd?
@Hanka1 píše:
Neee já myslím, ze to byl Mirek
Mirek nedělal v Děčíně ![]()
@DeTer píše:
Mirek nedělal v Děčíně
Už vím, byl to Míla a bydlel u nádraží… ![]()
@Hanka1 píše:
Už vím, byl to Míla a bydlel u nádraží…
Počkej, jak měl ty svaly i prstu u ruky? Byl to von? Měl takovou cupatou holku…
@ivik21 píše:
Blbost, Míla dělá na stavbě
Holky tak ne Míla, u nádraží bydlel Miloš! ![]()
Ahoj,
mám otázku než se začnu o něco pokoušet. Ale už nevím jak, kde a co, všechny moje nápady končí u toho, že mám prostě smůlu ![]()
Před pěti měsíci jsem na letišti Václava Havla potkala muže. Vím o něm jen to, že je to americký voják. Mluvili jsme spolu hodinu, oba naše lety měli spoždění. Hodně jsme si rozuměli ale v tom fofru jsme si nestihli říci jména, bydlistě, vyměnit si kontakt-prostě žádnou indícii, které se chytnou a najít ho
Trošku mě nakopl americký konvoj v ČR, jela jsem do Vyškova protože „co kdyby“.
Přijdu si jak bláznivá pubertačka
Jediné co mám je jeho fotka. Vím, že možnost ho najít asi nulova ale pořád si říkám, že internet-sociální sít by třeba mohla pomoct. Co myslíte? Je možné najít někoho o kom vlastně nic nevíte jen pomocí fotky?
Jo já vím, trošku jako z amerického filmu…
Omlouvám se za anonym ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
mám otázku než se začnu o něco pokoušet. Ale už nevím jak, kde a co, všechny moje nápady končí u toho, že mám prostě smůlu
Před pěti měsíci jsem na letišti Václava Havla potkala muže. Vím o něm jen to, že je to americký voják. Mluvili jsme spolu hodinu, oba naše lety měli spoždění. Hodně jsme si rozuměli ale v tom fofru jsme si nestihli říci jména, bydlistě, vyměnit si kontakt-prostě žádnou indícii, které se chytnou a najít hoTrošku mě nakopl americký konvoj v ČR, jela jsem do Vyškova protože „co kdyby“.
Přijdu si jak bláznivá pubertačka
Jediné co mám je jeho fotka. Vím, že možnost ho najít asi nulova ale pořád si říkám, že internet-sociální sít by třeba mohla pomoct. Co myslíte? Je možné najít někoho o kom vlastně nic nevíte jen pomocí fotky?
Jo já vím, trošku jako z amerického filmu…Omlouvám se za anonym
Tak na emiminu ho urcite nenajdes. Zaloz stranku na fb s jeho fotkou a sdilej a sdilej. Ale je tu riziko, ze krome nej se ti treba muze ozvat jeho manzelka/pritelkyne ![]()
Hledám prosím muže, který kolem roku 1990 dělal kulturistiku v Děčíně a jeho křestní jméno by mělo začínat na M.
Díky každému za snahu mi pomoct!