Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím maminy, potřebuju poradit..hledám doktora pro tříměsíční dítě s kterým je řeč co se týče očkování. Když jsem svou předpotopní lékařku požádala o odklad, tak mi řekla ať si najdu jinýho doktora, že jede podle kalendáře a že jsem alternativní matka
. Já si jen dovolila zajímat se a udělat si názor..chtěla bych začít až v roce. Takže k ní už lézt nemám ani už mě neobjednala na další prohlídku, takže když neseženu, tak nevim co mam dělat
Taky měl někdo z vás odklad a co doktor na to? Je na teplicku pediatr, který trošku respektuje rozhodnutí rodičů?
To jsi jako dite zaregistrovala k pediatrovi a az nasledne zjistila, ze je dle Tebe predpotopni?
Dopredu jsi se nezajimala? Nezjistovala zkusenosti ostatnich mamin apod?
@vercousek já bych se s doktorkou dohadovala, jak že ti nechce ošetřit dítě a na další kontrolu vás uz nevezme? Prodej na ni stížnost. Můžete mít různé názory,.ale odmítnout ti ošetřit dítě nesmí.
poslední dobou se lékaři chovají, jak hulvati. Taky mám za poslední tři měsíce neskutečné zkušenosti. Fakt děs, dokud před nimi člověk nezacinka penězi, nehnou barvou. ![]()
Já hledala doktora v pátým měsíci..tu co jsem chtěla měla plno a tahle mě vzala byla jsem ráda, že nebudu muset dojíždět hlavně když tam je člověk tak často ze začátku, i když jsem věděla od ostatních, že to moc,,kapacita,,není..moje chyba
Navíc v tý době jsem se očko nezajímala to až později jsem viděla video s jednou maminou a jejim děckem.
Farah má dovču, tak jsem aspoň napsala uvidim jestli se ozve.Jsem z toho všeho na prášky.
@janickaIII píše:
@vercousek já bych se s doktorkou dohadovala, jak že ti nechce ošetřit dítě a na další kontrolu vás uz nevezme? Prodej na ni stížnost. Můžete mít různé názory,.ale odmítnout ti ošetřit dítě nesmí.poslední dobou se lékaři chovají, jak hulvati. Taky mám za poslední tři měsíce neskutečné zkušenosti. Fakt děs, dokud před nimi člověk nezacinka penězi, nehnou barvou.
Svatá pravda obálková metoda dost funguje, ale tady u tý by to neprošlo
Stěžovat si můžu, ale stejně už k ní nechci ta by mi dávala čočku a určitě by mě chtěla vyštípat přes holku byla by na ní schválně zlá a z její reakce je jasný že se o nic nezajímá ani neví co je v příbalovym letáku..ta tu práci nemá jako poslání je to jen státní myš.
@vercousek Napises mi její jméno? Treba do SZ? Výborná je ještě Horáková, ale ta už nebrala před 3 lety…