Hledám přivýdělek k MD - poraďte

187
7.8.13 10:49

Hledám přivýdělek k MD

Ahojte maminky! :) Moc ráda bych si našla nějakou práci k MD, kterou bych mohla dělat doma. Pokud máte nějaké zkušenosti s nějakou firmou, kde to opravdu jde, tak prosím napište. Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
7.8.13 10:51

Jooo tohle je tak miliontá diskuse :mrgreen: až někdo přijde na domácí práci, kde nebudu nic někomu nutit k prodeji, katalogy apod. nebo ještě platit registrační poplatek tak sem s ní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
7.8.13 11:34

Asi moc nepomuzu. Ja hledala na doma praci a nic. Nakonec jsem nasla praci u KFC. chodim od Po-Pa na 4 hodiny a vydelam si skoro 6000 kc. o malou se postara manzel kdyz prijde z prace. Vlastne ji da jen spat. Maminy v KFC vitaji a opravdu vychazeji vstric. jen je to prace mimo domov ale zase takrka v noci. Prcek nevi ze nejste doma a rano jste zase spolu. a prac. doba je na vas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
8.9.13 01:10
@Lolika píše:
Ahojte maminky! :) Moc ráda bych si našla nějakou práci k MD, kterou bych mohla dělat doma. Pokud máte nějaké zkušenosti s nějakou firmou, kde to opravdu jde, tak prosím napište. Díky :mavam:

ja delam amway vsichni rikali ze je to blbost tak jsem to sla delat. delam vsechno vzdycky obracene nez mi druzi rikaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat