Hledám slečnu od 30+ )

6
11.10.23 13:22

Hledám slečnu od 30+ )

Zdravím všechny slečny,))
hledám slečnu od 30+
Já 24 let sportovně založen s vlastním bytem stabilní práci rozumný normální upřímný a laskavý a vždy gentleman. Proč hledám v tomhle věku? Protože vrstevnice jsou úplně mimo a nemám si s nimi tolik říct jako s ženami věku od 30+. Kdyby náhodou nějaká měla zájem kontaktujte mě :) a prosím jen kdo to myslí opravdu vážně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21111
11.10.23 13:43
@Casanova píše:
hledám slečnu od 30+
Já 24 let sportovně založen s vlastním bytem stabilní práci rozumný normální upřímný a laskavý a vždy gentleman. Proč hledám v tomhle věku? Protože vrstevnice jsou úplně mimo a nemám si s nimi tolik říct jako s ženami věku od 30+. Kdyby náhodou nějaká měla zájem kontaktujte mě :) a prosím jen kdo to myslí opravdu vážně :)

A už jsi měl sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2105
11.10.23 13:55

Jako že chceš dělat někomu tatínka jo? Nebo proč máš inzerát zrovna na emimi? To patří trochu jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.4.24 21:21

Hledám slečnu )

hledám slečnu od 30+
Já 25 let sportovně založen s vlastním bytem stabilní práci rozumný normální upřímný a laskavý a vždy gentleman. Proč hledám v tomhle věku? Protože vrstevnice jsou úplně mimo a nemám si s nimi tolik říct jako s ženami věku od 30+. Kdyby náhodou nějaká měla zájem kontaktujte mě :) a prosím jen kdo to myslí opravdu vážně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
7.4.24 10:05

@Casanova, tady je to marný, vždyť vidíš sám! :mrgreen: Já se snažím vytáhnout někoho na procházku, cvičení, běh či kavárnu, jenže tady nejspíš jsou zejména takové, co radši sedí, čtou to tu a občas píšou. Zejména mě fascinují ty, co dokážou napsat cca 1000 příspěvků za měsíc… i 500 je až až 8o.

Tak jak tak, člověk někdy najde tam, kde by nejméně čekal, tak hodně štěstí! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.24 10:10

Tady většina bude mít děti a nevíš co budeš hledat ve 30 :D můžeš mít takový pocit, že si nerozumíš s vrstevnicemi, ale ne všechny budou takové.. píšu ti to jako maminka co má 27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová