Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ludmilaadamkova píše:
Já už to chápu myslím že existují nějaké stránky hledám sponzora kde si muži vybírají ženy a ty jim pak poskytují různé služby s ona si o tom s někým potřebuje pokecat. Normálně o tom kecat s kamarádkou nemůže protože prostě holt dělá „společníci“.
A já myslela, že hledá sponzora pro Fialu ![]()
@terien píše:
A já myslela, že hledá sponzora pro Fialu
Hledá muže co jí bude platit za společnost sex atd a zároveň si o tom popovidat
@ludmilaadamkova
tvl, Lidu, ty jsi prostě dobrá
fakt
https://www.hledamsponzora.cz/
tož je zas teda pěkně blbá reklama ![]()
to se mi ta Hasičská schůze nebo Home sex líbil daleko víc ![]()
Holka si holt bude muset poradit sama, dala se na vojnu, musí bojovat..
@Lucy75 já jsem si říkala že tam to hledám sponzora je nějak navíc a pak jsem si všimla že hs - Hledám Sponzora
A pak už mi to docvaklo. ![]()
@ludmilaadamkova píše:
Já už to chápu myslím že existují nějaké stránky hledám sponzora kde si muži vybírají ženy a ty jim pak poskytují různé služby s ona si o tom s někým potřebuje pokecat. Normálně o tom kecat s kamarádkou nemůže protože prostě holt dělá „společníci“.
Tyvogis, to bude ono ![]()
A ja si tady zavarila mozek
taky myslela pro Fialu a spol a mudruju si tady, coze? Tam se ted se sponzorama dvere netrhnou ![]()
@FlorenceF Jenkins no vidíš, a ona je to přitom jen taková jedna malá obyčejná k…čka ![]()
Už valím tam Ontara regnout, je to i pro muže??
Jinak dyškryminááácije!
@FlorenceF Jenkins píše:
Tyvogis, to bude onoA ja si tady zavarila mozek
taky myslela pro Fialu a spol a mudruju si tady, coze? Tam se ted se sponzorama dvere netrhnou
Zase nalejme si cistyho vína tady asi fakt nenajde člověka co bude sponzorovat politický subjekt. Ale nějaký slečny či paní co mají hluboko do kapsy a někam se zaregistrují že zkusí? To by klapnout mohlo.
@ontarova.stara píše:
Už valím tam Ontara regnout, je to i pro muže??
Jinak dyškryminááácije!
No jasný!! Ty muzí jsou důležitý ty to tam platí
![]()
To jako vážně existuje na netu místo kde si vyberete socku, co za peníze udělá „cokoli“? Místo kde se někdo dobrovolně pasuje na štětku? Takže si to tam může dohledat celá vesnice? Takový katalog hloupých a zoufalých?
Ovšem když se nad tím zamýšlím…autor nápadu je chytrý, na lidské de. ilitě se vydělává asi dobře. ![]()
@Lucy75 píše:
@FlorenceF Jenkins no vidíš, a ona je to přitom jen taková jedna malá obyčejná k…čka
Bůh ví jak ty stránky fungují vůbec bych se nedivil a kdyby chtěli číslo kreditky za zprovoznění profilu a pak pěkně každý měsíc platbu ![]()
@ludmilaadamkova no jasné, půjde o placenou seznamku..
Tak to jsem naštěstí opravdu v životě zapotřebí neměla ![]()
a jsem se pár měsíců seznamování na netu věnovala celkem intenzivně
leč stačili tehdy Lidé. cz a později Štěsí. cz-… průhledné, čisté… jen musí člověk umět číst „mezi řádky“…
Leč tady jde opravdu o úplně jinou záležitost..
Koukám, že fotky „krasavic a boháčů“ se zobrazí až po registraci, tak nic no - Děkuji, nechci
to je takové dno, normálně ofiko bordel-web ![]()
@ludmilaadamkova píše:
No jasný!! Ty muzí jsou důležitý ty to tam platí![]()
Tak to mu leštím pleš naprosto zbytečně??? Já se těšila, že děti konečně uvidí stromek i jinde, než na náměstí, možná i malé dárky a nějaká ta čudla na štědrovečerní večeři bude.
A nebo tomu portálu sem prisla dělat reklamu a lákat ovečky