Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nikdy jsem nepochopil, proč si chlapi hledají nepoužitelné blběny, které se neumí ani uživit.
@Zumpa píše:
Nikdy jsem nepochopil, proč si chlapi hledají nepoužitelné blběny, které se neumí ani uživit.
Na sex to nevadí, ne? Nevšimla jsem si, že by chlapi vyžadovali před sexem IQ test.
@terien píše:
A já myslela, že hledá sponzora pro Fialu
I já
![]()
@Big boss píše:
To jako vážně existuje na netu místo kde si vyberete socku, co za peníze udělá „cokoli“? Místo kde se někdo dobrovolně pasuje na štětku? Takže si to tam může dohledat celá vesnice? Takový katalog hloupých a zoufalých?
Ovšem když se nad tím zamýšlím…autor nápadu je chytrý, na lidské de. ilitě se vydělává asi dobře.
Jo jo, v podstatě ofiko prostituce, ale cizinci teď kvůli covidu nejezdí, tak dámy nutně potřebují sponzory. Protože makat se jim samo nechce. ![]()
@Russet píše:
Toto studuje vysokou?!
By si se divila kolik holek na vysoké to dělá. Dostanou zaplacenej nájem, auto k používání, dárky občas a chlap milenku co mu nebude volat domu a nebude ve 3 ráno tropit scény aby se rozvedl a nebude se urážet a kňourat.
Upřímně se jim moc nedivím, když tak sleduju, co je tu za materiál na normální vztah.
Já takovou maminu se 3 dětmi mě 3 roky. Pokec, pivo, sex.
Obou nám to vyhovovalo, dohodli jsme se ale na ukončení.
Nemyslím, že by to nemohli dobře fungovat a nevidím na tom vůbec nic špatného.