Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
HLEDAME NEKOHO V BLIZKOSTI GLASSGOW,TROON,IRVINE,AYR JE TO VE SKOTSKU UK,OZVETE SE NA POKEC NEBO S DETICKAMA,BUDU RADA KDYZ NEKOHO NAJDEME…
AHOJKY TAK TO JE SUPER,JSEM JESTE V CESKU S MALYM,ALE ASI OD DUBNA UZ POJEDU ZA MANZELEM TAK PAK MUZEME NEKAM ZAJIT,NEBO MUZES PRIJET ZA NAMA,DO TROONU,SE DOMLUVIME,TAK SE MEJ PA,PA
Super!
My jsme taky jeste v Cesku,ale uz v polovine brezna letime domu do Glasgow… Urcite se muzeme sejit,ale musim se podivat kde se nachazi Troon
![]()
ahojky troon je smerem na prestwick tam je letiste jestli ti to neco rika,troon je vlakem s glassgow asi 35min,a jak dlouho tam bydlite a jak stare mas deti,ja mam kluka 4,5l,tak az tam budu tak se ozvu jeste nemam presne datum kdy poletime ,stastny navrat preju
Jo uz vim
Je to celkem dalka… Pritel tam je pres 4 roky a ja tam budu 2 roky. Tak to je uz chlapec velikyyy
Ja mam teprve 3 mesicniho chlapecka Alexe. A ty uz jsi byla v Troonu nebo tam letite poprve? Dekuji a urcite se ozvi ![]()
ahojky no manzel tam uz pracuje 5let,a ja tam jezdim tak na dva az tri mesice,ale chci tam jit bydlet,at jsme spolu,mame v cesku jeste studujici deti,tak kvuli toho jsem musela byt snema,ale maly uz bude muset jit do skoly,tak tozkusime ho dat v anglii,a to uz bude muset jit po prazdninach,tak uvidime…tak mi zas napis budu se tesit,a v cesku jsi z jakeho okresu ja jsem z opavy…
Ahojky. Nejsem zrovna z okoli Glassgow, ale prave jsme se pristehovali s pritelem a dvoletou dcerkou do Kirkcald (Kirkcaldy) kousek od Edinburgu a nikoho tu nezname. Neni tady v blizkosti nejaka maminka s prckem na pokec, vylety a tak podobne?
ahojte maminky hladam niake maminky mam 6mesacneho prcka a tak niekam na kaficko na vylet ci nakupy ak je tu niaka ozvite sa na moje cislo ***********
Ahoj zdravim, ja mam 2 leteho chlapecka Samuelka a bydlime v Kirkcaldy, Fife…
zdravim ![]()
Ahojky najde se zde maminka s ditkem z Glasgow a blizke okoli??? ![]()