Maminky ve Skotsku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
18.1.12 12:00

Hledame

HLEDAME NEKOHO V BLIZKOSTI GLASSGOW,TROON,IRVINE,AYR JE TO VE SKOTSKU UK,OZVETE SE NA POKEC NEBO S DETICKAMA,BUDU RADA KDYZ NEKOHO NAJDEME…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30.1.12 23:10

Ahoooj my zijeme v Glasgow :))) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
31.1.12 08:30

AHOJKY TAK TO JE SUPER,JSEM JESTE V CESKU S MALYM,ALE ASI OD DUBNA UZ POJEDU ZA MANZELEM TAK PAK MUZEME NEKAM ZAJIT,NEBO MUZES PRIJET ZA NAMA,DO TROONU,SE DOMLUVIME,TAK SE MEJ PA,PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 13:17

Super! :mrgreen: My jsme taky jeste v Cesku,ale uz v polovine brezna letime domu do Glasgow… Urcite se muzeme sejit,ale musim se podivat kde se nachazi Troon :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.2.12 13:49

ahojky troon je smerem na prestwick tam je letiste jestli ti to neco rika,troon je vlakem s glassgow asi 35min,a jak dlouho tam bydlite a jak stare mas deti,ja mam kluka 4,5l,tak az tam budu tak se ozvu jeste nemam presne datum kdy poletime ,stastny navrat preju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 18:07

Jo uz vim :) Je to celkem dalka… Pritel tam je pres 4 roky a ja tam budu 2 roky. Tak to je uz chlapec velikyyy :) Ja mam teprve 3 mesicniho chlapecka Alexe. A ty uz jsi byla v Troonu nebo tam letite poprve? Dekuji a urcite se ozvi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.2.12 18:42

ahojky no manzel tam uz pracuje 5let,a ja tam jezdim tak na dva az tri mesice,ale chci tam jit bydlet,at jsme spolu,mame v cesku jeste studujici deti,tak kvuli toho jsem musela byt snema,ale maly uz bude muset jit do skoly,tak tozkusime ho dat v anglii,a to uz bude muset jit po prazdninach,tak uvidime…tak mi zas napis budu se tesit,a v cesku jsi z jakeho okresu ja jsem z opavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.2.12 19:16

Ahojky. Nejsem zrovna z okoli Glassgow, ale prave jsme se pristehovali s pritelem a dvoletou dcerkou do Kirkcald (Kirkcaldy) kousek od Edinburgu a nikoho tu nezname. Neni tady v blizkosti nejaka maminka s prckem na pokec, vylety a tak podobne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.12 21:14

ahojte maminky hladam niake maminky mam 6mesacneho prcka a tak niekam na kaficko na vylet ci nakupy ak je tu niaka ozvite sa na moje cislo ***********

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.7.12 00:36

skotsko

Ahoj zdravim, ja mam 2 leteho chlapecka Samuelka a bydlime v Kirkcaldy, Fife… :mavam: zdravim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.12 12:53

Ahojky najde se zde maminka s ditkem z Glasgow a blizke okoli??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová