Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky maminky,
mám TP 10.5. a chtěla jsem se zeptat,jestli tu neni někdo kdo by měl zájem,občas zajít ven,pokecat o miminkách,na chvíli vypnout z denního stereotypu?Jsem z Čakovic,ale není pro mě problém dojet,kdyby jste měl někdo zájem,budu ráda-procházky o samotě jsou nuda
![]()
ahoj já mám termín 11.5 jsem sice z druhé strany Prahy ze stodulek,ale mužeme si psát když máme termín o den:-)
To máš termín na kamarádky narozeninky
A jak se Vám vede?Víte co to bude? ![]()
Jo bude to chlapeček..jen ještě na jménu jsme se neschodly Patrik,Daneček…nevíme..a co vy už to víte??
Nene,nám se nechce ukázat i když jsme strašlivě zvědaví
Prdí na nás ![]()
tterka píše:![]()
![]()
A já myslela, že chceš venčit psa
![]()
![]()
tak to mě taky první napadlo:-)
To já tomu tak říkám
Psík se dá venčit v jednom,chodit ven s mimčem je lepší s více lidma,alespoň se na chvíli vypne.Jsem už od Prosince doma a už mi z toho hrabe ![]()
Ahoj Kačinko. Jsem z Třeboradic, tak to máme kousek od sebe (do Čakovic jezdíme občas do cukrárny, mají tam samé dobrůtky). Jinak mám termín 24.5., takže to máme taky kousek od sebe.
Zatím nevíme, co čekáme a chceme mít překvápko. Každopádně se na nějaký vycházky domluvit můžeme - já mám dva pejsky, tak třeba do čakovickýho parku, ať ty moje dámy můžu vypustit na volno. (když už jsme u toho venčení) ![]()
jé,to by bylo super
Sem pořád zavřená doma a už mi z toho hrabe
Já jsem pejska chtěla taky,abych se zabavila,ale přítel zakázal ![]()
Já sem taky chtěla bejt a pak jsem si řekla že když to ještě zvládám,budu makat co nejdíl,právě proto že je to makačka na palici.Už si i povídám s lednicí,uáááá
![]()
Kačinka píše:
Já sem taky chtěla bejt a pak jsem si řekla že když to ještě zvládám,budu makat co nejdíl,právě proto že je to makačka na palici.Už si i povídám s lednicí,uáááá![]()
no já musela.. ![]()