Maminky Louny a okolí

2397
17.1.12 13:12

Maminky Louny a okolí

Ahoj, najdou se nějaké maminky z Loun? Jsem maminka 15. měsíční holčičky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
358
14.8.12 20:08

Ahoj sice ještě maminkou nejsem ale jsem 6+1tt a jsem cca 12km od loun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
9.10.12 11:36

Ahoj všem maminám z Loun a okolí :) Nedávno jsme se s mužem a 9-ti měsíčním prckem přistěhovali z Frýdku a je nám tady smutno :( Budu moc ráda, když se budeme moct připojit k někomu na procházku, cvičení apod. Nemáte nějaké tipy, co se tady v Lounech dá s mimčem dělat? :D Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
19.10.12 12:12

Ahojky, taky bydlím kousek od Loun a jelikož jsem se sem přistěhovala, tak tu moc lidí neznám. Můžu se přidat? Máme doma sedmitýdenního Honzíka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
22.10.12 11:42

Ahoj, tak to je super! :) My chodíme na prochajdu každý den, když počasí dovolí, tak můžeme vyrazit někam společně…bydlíme v LN až na konci směrem na Chomutov, takže zatím mám prošlápnutou tuhle část :D Nebo můžeme zajít někam na kafčo, jen jsem ještě neobjevila tady v Lounech žádnou kavárničku, kde by se nekouřilo a byl tam alespoň nějaký dětský koutek, takže pokud by jsi o něčem věděla, tak sem s tím :D
Dej když tak vědět, jak ti to vyhovuje, my se asi spíš přizpůsobíme tobě, máš Honzíka ještě maličkého…
A co ostatní "Louňačky, připojí se někdo??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
22.10.12 17:26

Ahojky, taky se snažíme být venku každý den. Ať si mrňousek zvyká :lol: Bydlíme v Cítolibech, takže jestli jsem to dobře pochopila, tak vy jste jen přes most :lol: O žádné cukrárně nebo kavárně, kam by se dalo jít s prckama, nevím, ale pokusím se zjistit. Každopádně na procházku určo vyrazit můžeme :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
23.10.12 12:53

Ahojky, no já to trošku blbě popsala, my bydlíme kousek jinde, víc na západ. Je tu hnedka vedle Lidl…ale to vůbec nevadí. Kam tak chodíš na procházku? My se můžeme přizpůsobit, většinou mám k dispozici auto nebo MHD taky zvládáme :D
Takže kdy vyrazíme? :potlesk: Už se moc těšíme, to víš pořád sami a to je nudaaaa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
24.10.12 09:53

Ahojky, zatím procházkujeme jen v Cítolibech… V Lounech jsem na prochajdě ještě nebyla. Můžeme vyrazit kdykoli, budeme jedině rádi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
24.10.12 14:06

OK, já zase nebyla ještě v Cítolibech, jen jsem tudy dneska projížděla :) Tak to já asi dorazím a provedeš nás??? :D Tento týden jedině zítra, jinak už máme plány a nebo příští týden kromě ST…dej vědět a hlavně kam máme dojet! Jen nesmí pršet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
24.10.12 16:13

Taky jsem přemýšlela o zítřku. Víš, kde je v Cítolibech kostel? Tak by stačilo někam k němu, já kousek od kostela bydlím :lol: A teď v kolik hodin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
24.10.12 16:52

Tak já bych to viděla třeba na dopoledne, spojila bych to pak s nákupem v Kaufu (při jedné cestě :) ) Nevím jaký máš s malým režim, takže si řekni v kolik máme dorazit. Klidně můžeme už na 9 nebo půl 10…Dáme hodinku procházku a jeli by jsme. Kostel snad najdu, když ne, tak se poptám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
24.10.12 17:05

Ta půl desátá bude ideální :potlesk: Kostel je vidět, je hned u silnice. Vedle je škola. Směr na Líšťany :lol: Budeme se těšit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
24.10.12 17:34

Super, v půl 10 budeme u kostela, taky se moc těšíme :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
26.10.12 09:10

Děkujeme za včerejší fajn procházku :mavam: