Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, najdou se nějaké maminky z Loun? Jsem maminka 15. měsíční holčičky. ![]()
Ahoj sice ještě maminkou nejsem ale jsem 6+1tt a jsem cca 12km od loun
Ahoj všem maminám z Loun a okolí
Nedávno jsme se s mužem a 9-ti měsíčním prckem přistěhovali z Frýdku a je nám tady smutno
Budu moc ráda, když se budeme moct připojit k někomu na procházku, cvičení apod. Nemáte nějaké tipy, co se tady v Lounech dá s mimčem dělat?
Díky moc!
Ahojky, taky bydlím kousek od Loun a jelikož jsem se sem přistěhovala, tak tu moc lidí neznám. Můžu se přidat? Máme doma sedmitýdenního Honzíka ![]()
Ahoj, tak to je super!
My chodíme na prochajdu každý den, když počasí dovolí, tak můžeme vyrazit někam společně…bydlíme v LN až na konci směrem na Chomutov, takže zatím mám prošlápnutou tuhle část
Nebo můžeme zajít někam na kafčo, jen jsem ještě neobjevila tady v Lounech žádnou kavárničku, kde by se nekouřilo a byl tam alespoň nějaký dětský koutek, takže pokud by jsi o něčem věděla, tak sem s tím ![]()
Dej když tak vědět, jak ti to vyhovuje, my se asi spíš přizpůsobíme tobě, máš Honzíka ještě maličkého…
A co ostatní "Louňačky, připojí se někdo??? ![]()
Ahojky, taky se snažíme být venku každý den. Ať si mrňousek zvyká
Bydlíme v Cítolibech, takže jestli jsem to dobře pochopila, tak vy jste jen přes most
O žádné cukrárně nebo kavárně, kam by se dalo jít s prckama, nevím, ale pokusím se zjistit. Každopádně na procházku určo vyrazit můžeme ![]()
Ahojky, no já to trošku blbě popsala, my bydlíme kousek jinde, víc na západ. Je tu hnedka vedle Lidl…ale to vůbec nevadí. Kam tak chodíš na procházku? My se můžeme přizpůsobit, většinou mám k dispozici auto nebo MHD taky zvládáme ![]()
Takže kdy vyrazíme?
Už se moc těšíme, to víš pořád sami a to je nudaaaa ![]()
Ahojky, zatím procházkujeme jen v Cítolibech… V Lounech jsem na prochajdě ještě nebyla. Můžeme vyrazit kdykoli, budeme jedině rádi ![]()
OK, já zase nebyla ještě v Cítolibech, jen jsem tudy dneska projížděla
Tak to já asi dorazím a provedeš nás???
Tento týden jedině zítra, jinak už máme plány a nebo příští týden kromě ST…dej vědět a hlavně kam máme dojet! Jen nesmí pršet…
Taky jsem přemýšlela o zítřku. Víš, kde je v Cítolibech kostel? Tak by stačilo někam k němu, já kousek od kostela bydlím
A teď v kolik hodin?
Tak já bych to viděla třeba na dopoledne, spojila bych to pak s nákupem v Kaufu (při jedné cestě
) Nevím jaký máš s malým režim, takže si řekni v kolik máme dorazit. Klidně můžeme už na 9 nebo půl 10…Dáme hodinku procházku a jeli by jsme. Kostel snad najdu, když ne, tak se poptám ![]()
Ta půl desátá bude ideální
Kostel je vidět, je hned u silnice. Vedle je škola. Směr na Líšťany
Budeme se těšit!