Maminky Louny a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
28.11.12 20:12

Vždyť budeš mezi mladými ;) mě je 27 a za týden začínám pátý měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
28.11.12 21:04

Ahoj holky, tak to je super!!! Tak předběžně hromadná akce příští pátek :dance:
Jinak já už jsem tento týden úplně zasekaná, ale od pondělí už mám zase čas, tak můžu vyrazit i jindy :) Stačí napsat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
29.11.12 08:31

Gábi, my se určitě domluvíme i dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
29.11.12 18:21
@ivculina píše:
Mamazelka: Jé, to se nám to pěkně rozrůstá :lol: Jasně, že se k nám můžeš přidat! :potlesk: Budeme moc rádi. Zatím další akcička vypadá na příští pátek, takže pokud bys měla chuť a čas - ten ještě musíme domluvit, tak nejni co řešit :lol: A gratuluji ke svatbě :dance:

děkuji… Tak čas ja většinou mám… Ta samota je děsná… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
29.11.12 18:23
@Ivicek121 píše:
Vždyť budeš mezi mladými ;) mě je 27 a za týden začínám pátý měsíc :)

Nechtěla jsem nikoho urazit… Ja si totíž nerozumím s vrstevnicemi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.11.12 20:37

Já to vůbec jako urážku nebrala :) už se těším až někam vyrazíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
29.11.12 21:02

Ja budu také ráda když poznám nové lidi… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
30.11.12 09:48

I my s Honzíkem se moc těšíme!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
30.11.12 17:34

Holky a co v těch lounech děláte??? Nebo co je v plánu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
30.11.12 20:32

Zatím nic domluveného nemáme, jen jsme předběžně mluvili o pátku. Takže ještě dost času něco společně vymyslet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
30.11.12 21:01

:,( holky mám problém… Do poradny jdu až v úterý ale teď jsem zjistila že mi s mlezivem vytéká krev… Spíše více krve… Víkend před sebou a ja nevím co mám dělat… :,( je mi to blbý ale stalo se mi to právě teď… Juknu ještě na net ale kdyby měla někdo z vás zkušenosti tak uvítám radu… Jsem ze všeho po… Teď budu 23tt :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.12.12 13:46

@mamazelka Ahoj, no já bohužel s ničím podobným zkušenosti nemám :(… tak koukni na net, snad něco najdeš. Určitě to nic vážného nebude! Tak držím palce, ať to přejde, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
1.12.12 17:56

@Gabi85 ahoj tak snad už je to v poho… Dneska ta krev tekla méně… Vzhledem k tomu že mě to neboli tak by to mohla být jen praskla žilka jak rostou prsa… To jsem se dočetla…

Mimochodem mě tak napadlo… Nevím jak tedy máte staré děti ale co vyrazit někdy do bazénu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
3.12.12 11:53

@mamazelka Tak to je fajn, že už je to v pohodě…no s námi do bazénu ještě nee. Malý má 11 měsíců a na plavání jsme ještě ani nechodili, ale uvažujeme, že na jaře už začneme. Teď přes zimu ale raději ještě ne, syn slyší jen na jedno ouško a já se docela bojím, aby nechytl nějaký zánět do toho zdravého, tak jsem raději opatrná :)

Ale co zajít třeba na kafčo??? Nebo můžeme vymyslet něco jiného…já mám tento týden celý volný…

Každopádně v pátek určitě vyrazíme všichni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
3.12.12 16:36

@Gabi85 aha no tak to chápu… To bych asi také neriskovala… Jsem taky ráda že se to dalo do pořádku… Zítra jedu do Slaného k doktoru tak mu to vše stejně řeknu… Dnes jsem byla celý den v Lounech… Doma jsem měla překvapko.. vytek mi kotel a mužů ti říct že mě to víš co… Tak mi dej na sebe číslo a podle toho jak bych dorazila ze Slaného tak bych ti dala vědět… Neavím jestli to V pátek zvládnu řeším ještě řidičák mimo jiné věci je toho mnohem více… Tak je to na tobě… Jsem tu pořád tak kdyžtak písní vzkazik :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová