Maminky Louny a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
16.4.13 19:10

Ahoj, takže čtvrtek dopoledne procházka někde po Lounech??? :dance: My se s časem přizpůsobíme, obvykle chodíme kolem 9 nebo 10, ale je nám to více méně jedno…jen dejte návrhy kam by jsme vyrazili…budeme se těšit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.4.13 23:05

My chodíme většinou ven až odpoledne, ale vyrazíme s vámi dopoledne - snad nebude malej moc protestovat, nějak se mu nelíbí poslední dobou v kočárku :roll: Takže v 10 hodin? Šla bych do parku, můžeme to pak celé obejít a vyjdeme u loutkového divadla…kde se sejdeme holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
17.4.13 11:46

@Ve.bre Ahoj, tak to bude fajn, jen nevím kde přesně myslíš ten park…my tady bydlíme teprve od podzimu a občas se ještě neorientuju :-) V 10 je to tak akorát. Kde dáme sraz? Přímo v centru?

Třeba se k nám někdo připojí…hola hola, vyrazí někdo s námi??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
17.4.13 12:25

@mamazelka Nebyli jste v pondělí 15. dubna na nožičkách? Podle Matyáška bych to nepoznala, ale tatínek seděl vedle nás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
17.4.13 12:33

@Gabi85 @Ve.bre + mischutka Holky, já nevím, jestli budu mít zítra auto. Pokud jo, tak s námi můžete také počítat :potlesk: Jen si ještě musíme upřesnit, kde se sejdeme, páč já to v Lounech taky ještě moc neznám :lol: S @Gabi85 objevujeme pořád něco nového - jako ty botičky, viď :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.4.13 17:58

Co dát sraz u koupaliště? To víte, kde je? Nebo si řekněte, kde a já tam dorazím, tedy my:-)Pak můžeme na kafčo :-) Jen doufám, že vám nebude vadit ten náš protiva - lezou mu zuby, tak je to občas síla…Ivculina - odkud jsi?
Těšíme se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
17.4.13 20:40

Ahoj, tak to je super, kousek od koupalište bydlíme :-) Takže v 10 u koupálka, budeme se těšit! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.4.13 21:32

Budeme tam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
17.4.13 21:49

My tam také dorazíme. @Gabi85 můžeme zaparkovat u vás na parkovišti? Došli bychom ke koupálku společně - kolem koupálka bych vzhledem k výstavě asi nezaparkovala :lol: Těšíme se. Ivča a Honzík :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
20.4.13 16:25
@Gabi85 píše:
@mamazelka Moc krásný kluk :-)

děkuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
20.4.13 16:28
@ivculina píše:
@mamazelka Nebyli jste v pondělí 15. dubna na nožičkách? Podle Matyáška bych to nepoznala, ale tatínek seděl vedle nás :lol:

Ahojky Ivanko, ano v pondělí jsme byli na nožičkách, a hned jak jsme se uklidnila tak mi manžel říkal že ho Honzík chytil za ruku :lol: Já byla hrozně vynervovaná s toho horka navíc jsme nespala takže to odnesl chudák manžel :lol: No ještě že toho manžela mám :lol: protože by jsme vedle sebe seděli a nevěděli o sobě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
21.4.13 09:00

@mamazelka Vidíš, ani nevím, že Honzík tvého manžela chytil za ruku - je pravda, že má lidi kolem sebe rád :lol: To vedro tam je vždycky strašný, navíc vždycky i plná čekárna lidí - no hrůza. Jediný štěstí je, že to tam jde celkem rychle. No, my už jsme tam byli konečně naposledy - pan doktor Honzíka sledoval, protože neměl vyvinutá jádra kyčelních kloubů. Ale už je vše v poho a už tam nemusíme. A kdy se k nám přidáte? :potlesk: Pohlazení Matyáškovi a pozdrav manželovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
1.5.13 02:56
@ivculina píše:
@mamazelka Vidíš, ani nevím, že Honzík tvého manžela chytil za ruku - je pravda, že má lidi kolem sebe rád :lol: To vedro tam je vždycky strašný, navíc vždycky i plná čekárna lidí - no hrůza. Jediný štěstí je, že to tam jde celkem rychle. No, my už jsme tam byli konečně naposledy - pan doktor Honzíka sledoval, protože neměl vyvinutá jádra kyčelních kloubů. Ale už je vše v poho a už tam nemusíme. A kdy se k nám přidáte? :potlesk: Pohlazení Matyáškovi a pozdrav manželovi.

Ahojky ja to také nevěděla ale manžela to potešilo a aspoň se oba zabavili :) mě čeká návštěva pana doktora 13.5. A když jsme objednány tak nás vezme dřív ne??? A pak by jsme mohli třeba zajít na kafe zda bys chtěla?:~) teď manžel půjde po 4 měsících do práce tak budu na vše sama… Ale budu více volnější takže se třeba konečně všichni sejdeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
1.5.13 08:02

@mamazelka Ahojky, je pravda, že dr objednává na určitý čas, ale moc nepočítej s tím, že půjdete na řadu dřív. I když jsme byli objednaní, tak jsme si to tam pěkně odseděli. Ale kafčo by bylo super. Tak ještě dej vědět čas a sejdeme se. Přidá se 13.5. ještě někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.5.13 21:21

My se rádi přidáme :-) Stačí napsat v kolik a kde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová