Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tinnaa Zdravím a i ja tě vítám.. ja mám 3 měsíčního klučíčka Matyáška a také krom holek v ln nemám… Je krásné jak se pomalu rozrůstáme
![]()
Ahoj Tinnaa, já mám únorového Jeníka
tak to by si mohli rozumět. Jen bydlíme mimo Louny, tak je to s námi trochu složitější. Zítra se chystáme do Loun, mohli bychom tak kolem 11, ale koukáme, že to plánujete až na odpoledne, tak to asi opět nezvládneme ![]()
Děkuji za uvítání. Jak tak koukám, tak holčičky jsou opravdu nedostatkové zboží.
Jinak zítra okolo 11 se nám to hodí. Večer totiž jedeme babičkovat.
Skvěle, tak kolem 11 na náměstí před knihovnou? Je sice zavřená, ale jako orientační bod dobrá
když tak číslo na mě je ***. Když tak pak napiš jak vám to časově vychází, budem tam někde po obchodech ![]()
Ahojky, my s Honzíkem jsme pro
Co takhle v půl třetí u vás před barákem?
Přidá se ještě někdo?
Ahoj holky, jak to vidíte příští týden??? My s Domčou jsme volní st, čt a pá
Tak můžeme něco vymyslet ![]()
Ahojky, tak ve čtvrtek. Dáme ten Most? Jo a my můžeme i v pátek ![]()
Ahojky, ve středu se vracíme s Laurou do Loun a rády bychom vyjely do ulic. Jak jste na tom maminy?
@Tinnaa Ahoj, v kolik máš zítra v plánu vyrazit do města? Já potřebuju prckovi sehnat sandálky, takže určitě vyrazíme někam na náměstí, tak můžeme dát sraz
Ale nejspíš hned někdy ráno, dokud ještě nebude tak šílené vedro…
Holky, ve čtvrtek bych vyrazila do toho Mostu, musím pro ty obklady…vzhledem k předpovědi bych vyrazila hned ráno. Klidně kolem 8, ať jsme třeba do 11 zpět. Jak to vidíte???