Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mischutka Ahoj, já ve čtvrtek nemůžu, mám zubaře
Jinak jsem si představila Domču na józe a mooooc jsem se zasmála, to by bylo pozdvižení ![]()
Hlavně ať se tam Jeníčkovi líbí a užijte si to. Těšíme se až vás zase uvidíme ![]()
Děvčátka, platí ten zítřek?
koukala jsem na předpověď a vypadá to mnohem lépe, než dneska…v kolik a kde se tedy sejdeme? Jinak jsem slyšela, že Slunce se má zavírat :/
Ahoj, tak joga se nakonec zrušila, v tomhle počasí se nám stejně nikam nechtělo. musím ale do knihovny a do města, tak to zkusím vymyslet tak, abychom tam jeli zítra dopoledne. Pojede s námi ale asi i přítel k holiči, tak bych mezitím skočila za vámi. Gabčo můžu kdyžtak zavolat kde jste?
@Ve.bre no nepovídej? Proč by ho rušili? Vždyť tamchodí dost lidí
Ahoj holky, my zítra určitě dorazíme! Za mě tak v 10 bud na náměstí nebo přímo ve Slunci? Jak jste na tom vy?
@Mischutka Jasně, cinkni a domluvíme se, bude fajn, jestli ti to alespoň na chvilku vyjde. Jen s tou knihovnou, nevím jestli víš, že se teď zavírá. Vrchní patro už je od dneška zavřené a za pár dnů i zbytek včetně kavárny Jeroným!
@Ve.bre To mi ani nepovídej, že chtějí zavřít Slunce! To teda nevím kam budeme chodit. ![]()
Těšíme se na zítřek ![]()
O Slunci mi to říkala kamarádka - neutáhnou prý nájem :/ Co zkusit někdy to bludo? je to teda dražší, ale chtěla bych se tam někdy jít kouknout
Jinak o knihovně nic nevím :/ Kam budeme chodit??? Zítra se na vás těšíme
Dorazíme rovnou ke Slunci ![]()
Ahoj, tak jsme byli včera konečně vyzkoušet cvičení v BM studiu a bylo to SUPER!!! Moc doporučuju! Kupodivu i ten můj raubíř spolupracoval a nezlobil ![]()
Hola, hola, tak co zítra??? Přišlo krásné počasí, tak navrhuji procházku
Za nás bych to viděla kolem 10…co vy? ![]()
Zdravím všechny maminky Louňačky.
V únoru se nám narodila dcerka Laura. Bohužel jsme v Lounech chvilku a nikoho tu neznám, tak bych se ráda touto cestou seznámila s nějakou miminkou čí maminkama.
Ahoj @Tinnaa moc tě zdravíme, určitě budeme rádi, když se k nám někdy přidáš ![]()
Já mám 17-ti měsíčního raubíře a v Lounech bydlíme ani ne rok. Přistěhovali jsme se z Frýdku, takže tady taky moc lidiček neznáme ![]()
Holky co sraz ve čtvrtek odpoledne nebo pátek??? Jen bych to viděla spíše ven na procházku. Domča má pořád rýmu (sice vodovou, tudíž si myslím, že od alergie), ale nechci riskovat, že nakazí ostatní…
@Tinnaa Je, vítej! Konečně holčička
Já mám skoro 10 měsíčního taky raubíře Honzíka. Určo jsem pro procházku, ale ve čtvrtek mám do 15:00 doučování, takže buď byste mohli všichni, kdo chcete, dorazit k nám do Cítolib na dětské hřiště a nebo bychom se k vám připojili až tak kolem půl čtvrté. Dejte vědět
Už teď se moc těšíme. Ivča a Honzík
Ahoj, já v pátek asi nedorazím, jedeme do Loun ve čtvrtek dopoledne - zkusíme jít na jogu pro miminka, nechcete se někdo přidat? a pak musím oběhnout nějaké krámy. Máme toho vždycky tolik, že nevím jestli stihnu ještě něco, ale kdybyste měl někdo čas, tak to určitě nějak udělám