Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kačinka píše:
Jak to??Rizikáč?
dělala sem těžkou práci..nemohla sem jí vykonávat..a tak proto
Tak to jo,já dělala v KFC,tak sem si běhala jen po pokladně,ale už v listopadu to byla fuška,bejt třeba 12 hodin na nohou,když je ti zle a všechno tě bolí usmívat se na lidi,nic moc …A doktor mě nechtěl nechat doma,tak sem si tu nescho musela vyřvat.
Kačinka píše:
Tak to jo,já dělala v KFC,tak sem si běhala jen po pokladně,ale už v listopadu to byla fuška,bejt třeba 12 hodin na nohou,když je ti zle a všechno tě bolí usmívat se na lidi,nic moc …A doktor mě nechtěl nechat doma,tak sem si tu nescho musela vyřvat.
já sem jen řekla co dělám a hned mí dal
Je to o doktorovi,když sem se bavila s holkama tak taky říkaly že jim jí doktor skoro cpal,mě jí dát nechtěl ani po tom že jsem mu řekla že v tý práci omdlívám
Nj,komouš no
ahoj holky,
taky bych se k vam rada přidala. Pořad hledame nekoho na prochazky. Ja uz teda ditko mam, ale ani tak nejsot samotne prochazky zadna zabava. Jsme ze Zbraslavy
Kačinka píše:
Je to o doktorovi,když sem se bavila s holkama tak taky říkaly že jim jí doktor skoro cpal,mě jí dát nechtěl ani po tom že jsem mu řekla že v tý práci omdlívámNj,komouš no
halvně ,že jí máš:-)
mě by se asi dělalo zle z těch smradu z jídla
No právě,to mi vadilo ze začátku,pak se to srovnalo,a nakonec bylo velmi náročné to stání…a nedovolili mi ani si třeba na chvíli sednout,když sjme měla už úplně opuchlé nohy,šílenost,jsem ráda že jsem doma,ale teď vymešli co dělat abych se tady tak nenudila
![]()