Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj jsme silene nervozni s manzelem cekame jak nam to dopadne po iui jsme ctrnact dni po pobolivali me prsa a odcas v podbrisku ale test nemam odvahu zkusit co si myslite je tam nejak nadeje
cekam a mam strach podle lekare ho mam udelat az dalsi sobotu
ahoj, držím palce at to dopadne //, co mám říkat já,jsem pět dní po vložení dvou embryjek po IvF ICSI a budu čekat ještě víc než na týden a to je teprv nekonečný čekání!! ![]()
tak to verim a drzim taky moc moc palecky at to vyjde a jsi moc moc stastna
děkuju moc, třebas za chvíli budem štastný těhule
, ale je to boj. Ty máš za sebou první IUI?
naděje je…,ale raději s tím testem počkej..třeba tam ještě nepujde nic vidět a ty budeš zbytečně nešťastná
..neboja příští sobotu máš //
držím pěsti:-)
Jejda, holky, držim moc pěsti, ať to dopadne. Sice jsem v těch vašich zkratkách trošku zmatená, niméně okrajově asi vim, tak přeju hodně štěstíčka, ať ty miminka výjdou.
Já, když jsem byla mimoděložně, tak mi v nemocnici řekli, že pokud by se to stalo podruhé, tak potřetí už to uměle vyjít musí, páč jinak jsme oba zdraví. To mě sice nepotěšili,ale říkala jsem si,že na to teda kašlu. Vím, jak je to těžký,ale jak mi tohle řekli, sama jsem si řekla, že mě asi připravují na to, že to půjde ještě hůř,než předtím
, tak jsem si řekla, že už na to kašlu a o nic se snažit nebudu a uvidíme. Holky, ono to pak vyšlo napoprvé,tak si myslím, že i u těhle metod by to chtělo být myšlenkami trochu jinde, protože ta psychika, nooo to je ranec…
Budu koukat každý den, moc Vám to přeju:)
P.S.: Jinak vím, že mně se to kecá… Že nejde na to nemyslet,že je to sice hezké napsat,ale realizovat je jiná… Prostě přeju štěstíčko ![]()
Jinak já jsem 32.týden a jsem jak Trubka, první dítě a běda,jak nekopne, a nebo běda, jak kopne trochu víc, už ustavičnej strach ![]()
ted uz druhou a mame za sebou neuspesne i umele IVF takze jsme zmenily kliniku a zaciname nanovo
Já bych ještě počkala, přeci jenom to nějakou dobu trvá.. Abys nebyla zklamaná, o týden dřív je docela hodně brzy,ne?? ![]()
Tak jestli máš 14 dní po inseminaci tak klidně test zkus
mě stačilo na uhnízdění a dvě čárky na testu 10 dní od ovulace. Tak si myslím že je to akorát.
Přeju ať tam najdeš // ![]()
Zkusila bych to, sice muze byt i falesne negativni, ale ja bych nevydrzela
ahoj, já bych už testila, po 2.IUI jsem měla dvě čárky na testu 11DPO, držím pěstičky ![]()