Hledání domečku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
CherryAnn
17.5.11 20:17

Ségra s manželem hledali 3 roky…pořád bylo něco špatně, stav, místo, velikost, nebo byl dům moc drahý. Tak je to omrzelo a vybrali si dům na klíč. Stavba sice byla náročná, ale teď už bydlí ve svém (a mají moc hezký domek :-) )

• Citovat
  • Upravit
jahoda123
18.5.11 17:44

No řeknu vám, že jsme původně hledali domoček k rekonstrukci, aby moc nestál a mohli jsme průběžně rekonstruovat :mrgreen: , bohužel jsme hledali tak dlouho, že jsme přebrali a ceny se taak vyšplhali nahoru , že za zbořeninu chcou 1 500000.

Nakonec jsme začali hledat pozemky, ale prostě všechno stálo 500 000 a víš at byla metráž menší nebo větší :-( .

No a co se nestalo jak tak chodíme sem tam na procházky manžel mi říká tady by se mi líbilo :)zarostla neudržovaná zahrada) a já říkám podívám se do katastru třeba budou chtít prodat. :lol: a ejhle, vlastník bylo město
Tak honem na městský uřad tam mě sice odpálkovali , ale já podala žádost o odkoupení a co se nestalo pozemek byl náš :)
Sice už rok vyřizujeme ohlášku , ale snad už v červenci by jsme měli mít povoleno :-)

• Citovat
  • Upravit
690
18.5.11 21:25

My hledali přes rok, a přesně jak píšete, neskutečně stresové období, každou volnou chvilku na internetu, prosezené hodiny a hodiny na Srealitách, plno proježděného benzínu naprosto zbytečně, veškerý volný čas v tahu, jezdili jsme po všech prd..ích, abysme pak zjistili na místě, že je dům plesnivý, ale nafocený tak aby to nebylo vidět, nebo místo zahrady skála jak kráva, nebo čistička odpadních vod u plotu apod. Co se nám zdálo dobrý, tak byl zase drahý, také jsme byli dost omezeni s cenou a nutnou dispozicí a lokalitou. Nechtěla jsem bus jednou za dvě hodiny, takže v pěší dostupnosti vlaku a to byl kámen úrazu. Nic jsme nemohli sehnat, tak jsme nakonec koupili pozemek blízko vláčku a budeme stavět na míru. Ve finále to vyjde levněji než hotový dům a rekonstrukce a stejně by to nikdy nebylo přesně podle nás. Sice jsme si to představovali krapet blíž Praze, ale to nebyla šance sehnat. V prosinci se máme stěhovat, tak už se hrozně těšíme z paneláku, i když mám trochu obavy, nikdy jsme mimo Prahu nebydleli, všude blízko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí