Hledání domečku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
891
20.1.11 08:03

Hledání domečku

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak dlouho vám trvalo najít domeček, který by se vám líbil. Koukám už skoro 2 roky ikdyž intenzívně hledám cca rok a pořád nic :( Jak a kde jste hledali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
20.1.11 08:09

Hledali jsme zhruba rok a nic nenašli.
V lokalitě, kde jsme chtěli bydlet, bylo sice celkem dost domů na prodej, ale všechny staré ke kompletní rekonstrukci, což jsme nechtěli.
Po roce jsme to vzdali a děláme přístavbu na domě mých rodičů a jsme spokojení. Sice přijdeme o malou část soukromí, ale o dost míň se zadlužíme :palec:

• Citovat
  • Upravit
23847
20.1.11 08:18

Hledali jsme a nenašli, tak jsme si ho postavili sami :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.1.11 08:23

No to je právě problém manžel stavět nechce, není moc velký kutil a navíc pracuje na druhém konci republiky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
20.1.11 08:48

My se chceme stěhovat do domečku cca za 5 let. Už teď hledám. Prošla jsem už snad tisíce inzerátů a nelíbil se mi ani jediný. Každý má něco špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
20.1.11 08:51

My se taky chceme výhledově stěhovat a hledáme a hledáme - ale zatím nic, co by nás uchvátilo :nevim: Nakonec to dopadne tak, že si ho postavíme sami…ale to zase musíme najít lokalitu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
20.1.11 09:17

My jsme se museli hodně narychlo stěhovat asi před 5 lety a domeček jsem sehnali asi za týden, za necelé 3 měsíce jsem už i bydleli - tehdy to byl domeček dle našich představ :palec:

Teď opět hledáme (teda já hledám, manžel se moc stěhovat nechce - teda chce, ale aby to bylo podle jeho představ je trošku mimo realitu :roll: ), procházím hromady inzerátů a pořád hledám ne netu a pořád nic :nevim:
Trošku nás momentálně brzdí finance, ale za rok a půl jdu do práce tak snad se v té době něco najde nebo když bude nejhůř tak přistavíme u našeho domečku :palec:

Snad brzo všichni najdeme to pravé po čem toužíme  :andel:

• Citovat
  • Upravit
891
20.1.11 09:33

Tak nechci zas nějaký luxus ale nějaký slušný domeček se zahrádkou. Ale většinou jsou to baráky před rekonstrukcí nebo drahé luxusní novostavby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
20.1.11 09:50
Iduska píše:
Tak nechci zas nějaký luxus ale nějaký slušný domeček se zahrádkou. Ale většinou jsou to baráky před rekonstrukcí nebo drahé luxusní novostavby.

Zlatá střední cesta se hledá jen stěží :think: !
My hledali dům asi 3/4 roku a byli to neskutečně stresové období.Byli jsme hodně limitovaní cenou a musím říct, že to co někdy chtěl někdo prodat hraničilo s drzostí či návštěvou kosmu :roll: !

Vždycky jsem si myslela, že největší potíž bude získat hypotéku, ale po tomto martyriu to beru zpět.Hledání domu je oříšek větší.

Nakonec jsme to vyřešili šalamounsky.Vytiskli jsme si kartičky s inzerátem a požadavky na dům a házeli je do schránek.
Po týdnu se nám ozvala pani, že prodává dům a nechce to dávat přes RK a my koupili domek v nádherné lokalitě za úžasnou cenu.
Muselo se sice vše předělávat, ale to místo je :huban: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.1.11 09:51
Iduska píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak dlouho vám trvalo najít domeček, který by se vám líbil. Koukám už skoro 2 roky ikdyž intenzívně hledám cca rok a pořád nic :( Jak a kde jste hledali?

trvalo to přesně 3 roky a viděla sem 121 rodiných domu :lol: .Dopadlo to tak že sem si nakonec nechala postavit dum podle svých představ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.1.11 12:06

nehledali jsme, ani jsme - teda ja - netouzila se stehovat z sirsiho centra Prahy, na dosah Stromovky, lekare, obchodu a centra. Do prace cca 15-20 minut, idealni naprosto…

Manzel marodil mesic doma, kdyz mu bylo dobre, tak se nudil a coural po netu a nasel nase soucasne bydleni, okoro ktereho jsme pravidelne jezdili k mym rodicum… :-D

• Citovat
  • Upravit
891
20.1.11 13:42
Hanka1 píše:
nehledali jsme, ani jsme - teda ja - netouzila se stehovat z sirsiho centra Prahy, na dosah Stromovky, lekare, obchodu a centra. Do prace cca 15-20 minut, idealni naprosto…Manzel marodil mesic doma, kdyz mu bylo dobre, tak se nudil a coural po netu a nasel nase soucasne bydleni, okoro ktereho jsme pravidelne jezdili k mym rodicum… :-D

Tak to je klika. :-) Třeba ji taky budeme mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
23.1.11 23:22

Tak my hledame uz nejaky ten mesic, ale reknu vam, ze nic moc. No za 2 tydny letime do CR, tak se pujdeme na nejake domky mrknout, doufame, ze se nam postesti to, co by jsme chteli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
24.1.11 07:49

Hledám už dva roky, ale problém je, že budeme muset i prodat - byt. Jak tu někdo říkal, představy prodávajících jsou absurdní. Třeba jsme se byli podívat na dům, který už na trhu ty dva roky je! Prohnutá podlaha v prvním patře, nesmyslné vnitřní řešení, zahrada tam byla, ale nešlo se na ni dostat, nejhorší byla koupelna, byla tam na stěně černá plíseň, zatékalo tam celé ty roky - neobývaný dům, prostě hrůůůůza :poblion: ale za ty roky neslevili ani korunu! A to je dům mezi hospodami a autoopravnou, řev ve dne v noci a blízko masivního silničního tahu :roll:
Manžel není kutil, ba ani na stavbu/rekonstrukci by nedohlížel, bylo by to (plus domácnost a děti) na mě, taky bych raději koupila dům bez nutnosti větších úprav, ale tam zase váznou finance :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
26.1.11 18:34

Ahoj, tak my hledali s manželem jeden měsíc, koupili jsme si noviny Avízo a tam jsme si vybrali lokalitu, kde bydlíme, strašně jsme chtěli pryč z paneláku, už jsme to tam nemohli vydržet :mrgreen: Během měsíce jsme prošli minimálně 5 nabídek ke koupi a pak jsme si řekli, že ten poslední vybereme a bylo to…já už táááák chtěla hrozně bydlet. :mrgreen: Líbila se mi ta obrovská zahrada a hlavně samotný dům…když budeš mít pocit, že hledáš moc dlouho, tak jak se říká přebereš…Držím palečky a ať najdeš dům svých přání :kytka: Život je hnedka krásnější :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí