Máme se přestěhovat?

52
13.1.11 11:44

Máme se přestěhovat?

Ahoj, chtěla bych vás poprosit o váš názor. Momentálně máme byt 2KK-menší a můžeme mít za stejnou cenu byt 3+1(80m). Jenže ten byt potřebuje uplně celý vymalovat a trochu poupravit a nakoupit do všech místností světla. Začínáme stavět domek a tak nevíme zda se do bytu přestěhovat a investovat do něj když během roku a půl půjdem do vlastního. Nebo jestli máme hledat jiný byt, máme dva velké psy proto nechcem zůstat v původním bytě a děti zatím taky nemáme.
Děkuju za vaše názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
13.1.11 11:45

To zalezi na vasem pohodli samozrejme, ja bych se prestehovala urcite… vzdyt barva tolik nestoji a svetla taky ne, jestli to stoji vsechno celkem cca 2000,– tak se to da zvladnout, my jsme taky malovali 3+1 (100m2) a kupovali svetla a vyslo nas to na necele dva tisice… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.1.11 11:47

Já bych se nestěhovala do bytu kde budte muset předělávat,pro mě zbytečná investice :wink: Když stavíte tak budou určitě peníze kam strkat.Zkus najít byteček bez práce a nebo zkuste vydržet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
13.1.11 11:49

Já bych se 2× během tak krátké doby stěhovat nechtěla 8-o a pokud stavíte, tak to ani omylem. Já bych zůstala ve starém bytě, děti nemáte, tak bych to vůbec neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
Monny89 píše:
To zalezi na vasem pohodli samozrejme, ja bych se prestehovala urcite… vzdyt barva tolik nestoji a svetla taky ne, jestli to stoji vsechno celkem cca 2000,– tak se to da zvladnout, my jsme taky malovali 3+1 (100m2) a kupovali svetla a vyslo nas to na necele dva tisice… :wink:

Ono taky záleží jaký kupuješ světla a jaký barvy.my teď budem malovat 2 malé místnosti a namýchání barev přijde přes 1tis. A třeba světlo v obýváku máme za 2tis. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542

mohu se zeptat, za jak dlouho plánujete přestěhovat se do nového domečku? pokud stavíte svépomocí, stejně v bytě defakto nebudete,ale budete víceméně na stavbě… vím o čem mluvím.. do nového jsme se nastěhovali loni, takže od jara do podzima jsme doma jen spali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
13.1.11 11:52

No ja nevim,pokud jeste nemate deti a stavite novy domecek,do jineho bytu bych se asi nestehovala,prijde mi to zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
13.1.11 11:55

Ne nadarmo se říká, že lepší 2× vyhořet, než se jednou stěhovat.
Já bych se nestěhovala, ten rok a půl už to vydržíte a peníze, co by ste investovali do oprav většího bytu investujte radši do domečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
13.1.11 11:57

Ahoj,
záleží na tom, jestli ten byt bude váš nebo podnájem. Kdyby byl váš, tak do většího jdu hned. Ono se to pak i líp prodává nebo pronajímá.
To že stavíte je fajn, jenže to může trvat i dýl než si myslíte. A rok a půl je dlouhá doba a stane se i spousta věcí.
A vymalování takhle velkého bytu se dá svépomocí za týden, světla se dají koupit obyčejné v OBi nebo Ikei za 100kč kus atd. takže to zas tak velké výdaje nejsou. Já bych do toho šla! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.1.11 12:01
verenika píše:
Monny89 píše:
To zalezi na vasem pohodli samozrejme, ja bych se prestehovala urcite… vzdyt barva tolik nestoji a svetla taky ne, jestli to stoji vsechno celkem cca 2000,– tak se to da zvladnout, my jsme taky malovali 3+1 (100m2) a kupovali svetla a vyslo nas to na necele dva tisice… :wink:
Ono taky záleží jaký kupuješ světla a jaký barvy.my teď budem malovat 2 malé místnosti a namýchání barev přijde přes 1tis. A třeba světlo v obýváku máme za 2tis. :roll:

To nevim, kde jsi svetla kupovala, ale v Ikee se daji sehnat hezky a levny… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
13.1.11 12:02

Tak my jsme teď malovali a měnili i světla. Malování celého bytu nás vyšlo cca na 1,5 tis (dva pokoje, kuchyň, koupelna, záchod) a světla řešíme od začátku takovýma těma papírovýma koulema. Máme vysoký pokoje, takže to je super. Jedno stojí kolem 100.-. Ony ty náklady nemusí být vysoké, jen si najít levnější alternativu. Já bych se stěhovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.1.11 12:04
lemaz píše:
Tak my jsme teď malovali a měnili i světla. Malování celého bytu nás vyšlo cca na 1,5 tis (dva pokoje, kuchyň, koupelna, záchod) a světla řešíme od začátku takovýma těma papírovýma koulema. Máme vysoký pokoje, takže to je super. Jedno stojí kolem 100.-. Ony ty náklady nemusí být vysoké, jen si najít levnější alternativu. Já bych se stěhovala.

Mam stejnou situaci, a stejny nazor :pankac: az na ty pokoje mame - tri pokoje, chodba, kuchyn, koupelna, zachod a spiz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
13.1.11 12:08
lemaz píše:

My ty papírový koule používáme už 7let, kupovali jsme do různých podnájmů a ted i do vlastního a jsou perfektní!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.1.11 12:12

Děkuju za reakce. Domek si necháváme stavět firmou, takže tam vůbec nejsme. Kdyby jsme byli uplně sami tak stěhování neřeším ale máme dobrmana a teď ještě 5ti měsíční štěně německé dogy a v tom našem bytečku (cca 37m) tak trochu přes sebe šlapem a to pes ještě nemá ani poloviční velikost. V bytě jsou dost vysoké stropy, stěny jsou v částech pokreslené lihovkou tak nevím jak snadno by to šlo přemalovat, jinak je byt moc pěkný když nepočítám tu špínu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.1.11 12:20
Monny89 píše:
verenika píše:
Monny89 píše:
Ono taky záleží jaký kupuješ světla a jaký barvy.my teď budem malovat 2 malé místnosti a namýchání barev přijde přes 1tis. A třeba světlo v obýváku máme za 2tis. :roll:
To nevim, kde jsi svetla kupovala, ale v Ikee se daji sehnat hezky a levny… :palec:

Kupovali jsme ho v OBI- dřevo + bodovky :wink: taky máme levnější světla.Takový ty stropnice(talíře)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí