Hledání práce. Zn: s humorem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jste přijata, vezměte si nějaké hezké spodní prádlo-mělo se jednat o práci recepční.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak já po MD šla na pracák, kde mi dala nabídky práce. Do fabriky k pásu se mě nechtělo. Tak jsem šla dělat práci, kterou dělají většinou muži. Nejdřív na mě koukali jak z jara, ale já dřela, snažila se naučit se pracovat i s tím, s čím ženy v kolektivu nepracují. Ač ze mě nejdřív lilo a potila jsem i krev, v noci mě bolel celej člověk a obden jsem chodila z práce rozškubaná jak kdyby mě napadla smečka rotvajlerů, nakonec jsem to dala. A dávám. Teď triumfuju s výkonem ty nejpracovitější muže
Jsem jak rozjetý vlak a zastanu práci za dva. Postavu mám jak kdybych trávila půl dne ve fitku
Všimlo si mě pár firem co s nimi spolupracujeme a dávají mi nabídky, abych šla k nim. Nechci ale psát kde pracuji nebo s čím či jak, abych se neprovařila
Peněz by mohlo být více, ale mám možnost opustit pracoviště z osobních důvodů, kdybych potřebovala, a nikdy nevím kdy by se mi to mohlo kvůli dětem hodit
Šéf tohle toleruje, těm co makají a chodí. A humor? Ten je na denním pořádku, kolektiv super. Rodinna, známí i kolegové nevěřili, že to dám déle jak měsíc a teď už by si to beze mě neuměli představit
(jejich slova
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 pecka
já řídila kamion, ten vývoj přijetí do mužského kolektivu byl dost podobný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádčina zkušenost. Je učitelka, kombinace angličtina a čeština. Byla na pohovoru na jedné ZŠ a padla otázka „A neumíte dobře počítat? Chybí nám i matikář." Bohužel to nebyl vtip, ale bylo to myšleno zcela vážně. A co je na tom vtipného? Leda naše školství ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ngauruhoe píše:
@Borůvka1990 peckajá řídila kamion, ten vývoj přijetí do mužského kolektivu byl dost podobný.
Ty jo kamion
To by mě taky mohlo bavit
Akorát manžela by asi prublo
Ten kamion Ti tiše závidím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zbývají mi ještě dva roky na VŠ, ale od teď končím s prezenčním studiem, jdu na kombi a hledám k tomu práci na HPP, do teď to jsou samy částečný úvazky, brigády a už mě to nebaví. Při jednom pohovoru mi potencionální šéf řekl, že nerad bere mladé ženy (já 23), protože jen co se pořádně zaučí a zajedou, otěhotní, jdou mateřskou a musí hledat zas někoho nového. No koukala jsem na něj jako z jara.
Každopádně mám pocit, že i pro práci, kterou by zvládla klidně cvičená opice, mají zaměstnavatelé přemrštěné požadavky na praxi, apod. ![]()
Jinak přeji všem, ať najdou práci, kde budou spokojeni. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ženy a muži, pokud jste mezi námi, vzali mě do nové práce.
Sice delší pracovní doba, ale víc peněz a hlavně! Vypadá to na skvělou práci, nemůžu se dočkat.
Jenže jak to říct nynějšímu šéfovi? Smlouvu s ním nemám, platí mě cash, ale je na mě hodný a všichni v práci také. Zitra jdu do nové firmy podepsat papíry a nástup je prvního října.
Podotýkám, že jsem si ještě ani neřekla o peníze za srpen a nechci nakráčet do jeho kanceláře a nataženou rukou pro peníze a druhou mu mávat.
Kdyby to byl blb, bylo byi to fuk, ale jak říkám, jsou tam na mě hodní, ale nemám tam budoucnost. Tak jak na milé rozloučení?
Děkuji za typy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit