Snažíme se o druhé mimčo, první se povedlo skoro hned (po jednom ZT), takže jsem bazální teploměr a ovulační testy, co jsem měla nakoupené, ani nestačila použít.
Teď jsou dceři skoro 3 roky a nám se už tak nedaří, snažíme se už cca 10 měsíců.
Používám poctivě ovu testy od Dr. Maxe, ovulaci na sobě už poznám i podle hlenu, píchání kolem vaječníku apod. (před a pár dní kolem ovu mám ten hlen ukázkový bílkový, tažný apod). Ovulace v tomto cyklu mi proběhla ve středu, takže jsem týden po. Luteální fázi mám 12-13 dní. Přiznám se, že BT neměřím, protože docela nepravidelně a málo spím, madam totiž vstává jak se jí chce, někdy se probudí v 5 na záchod a někdy do 7, takže i já podle toho vstávám a to je prostě měření naprd. Nicméně teď se snažím měřit aspoň občas po ovu a mám ráno kolem 37 nebo i víc. Takže snad jistota, že ovulace proběhla. Tu mám konečně i z toho, že v listopadu bylo nejspíš biochemko, udělala jsem test v den vynechané MS, byl pozitivní, ale druhý den už čárka zeslábla a za 2 dny MS. Ale aspoň jsem to brala, jako že se tělo už nějak otěhotnět snaží.
Teď se dostávám k dotazu, teď týden po ovu mám pořád takový pocit vlhka „dole“ a když jsem si tam sáhla na WC, mám jakýsi hlen, který neznám, není to přímo bílek, ale je hustší nažloutlý a trochu se táhne. Z minulých cyklů vím, že mám v tuto dobu už jen takové průhledné lepivé nic, co se pak rozdrobí. Nevíte, co by to mohlo být? Měl to třeba někdo v těhu? Nebo je možná druhá ovulace? To je snad b*bost, ne? (Ovu test jsem měla jasně pozitivní, snad i ta teplota odpovídá, i když ji neměřím pravidelně). Omlouvám se za dotaz, v prvním těhotenství jsem to měla „zadarmo“, tak jsem nic takhle nepozorovala, ale znáte to, už je ze mě echt „snažilka“ a chytám se všeho
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Snažíme se o druhé mimčo, první se povedlo skoro hned (po jednom ZT), takže jsem bazální teploměr a ovulační testy, co jsem měla nakoupené, ani nestačila použít.
Ale aspoň jsem to brala, jako že se tělo už nějak otěhotnět snaží.
Nebo je možná druhá ovulace? To je snad b*bost, ne? (Ovu test jsem měla jasně pozitivní, snad i ta teplota odpovídá, i když ji neměřím pravidelně). Omlouvám se za dotaz, v prvním těhotenství jsem to měla „zadarmo“, tak jsem nic takhle nepozorovala, ale znáte to, už je ze mě echt „snažilka“ a chytám se všeho 
Teď jsou dceři skoro 3 roky a nám se už tak nedaří, snažíme se už cca 10 měsíců.
Používám poctivě ovu testy od Dr. Maxe, ovulaci na sobě už poznám i podle hlenu, píchání kolem vaječníku apod. (před a pár dní kolem ovu mám ten hlen ukázkový bílkový, tažný apod). Ovulace v tomto cyklu mi proběhla ve středu, takže jsem týden po. Luteální fázi mám 12-13 dní. Přiznám se, že BT neměřím, protože docela nepravidelně a málo spím, madam totiž vstává jak se jí chce, někdy se probudí v 5 na záchod a někdy do 7, takže i já podle toho vstávám a to je prostě měření naprd. Nicméně teď se snažím měřit aspoň občas po ovu a mám ráno kolem 37 nebo i víc. Takže snad jistota, že ovulace proběhla. Tu mám konečně i z toho, že v listopadu bylo nejspíš biochemko, udělala jsem test v den vynechané MS, byl pozitivní, ale druhý den už čárka zeslábla a za 2 dny MS.
Teď se dostávám k dotazu, teď týden po ovu mám pořád takový pocit vlhka „dole“ a když jsem si tam sáhla na WC, mám jakýsi hlen, který neznám, není to přímo bílek, ale je hustší nažloutlý a trochu se táhne. Z minulých cyklů vím, že mám v tuto dobu už jen takové průhledné lepivé nic, co se pak rozdrobí. Nevíte, co by to mohlo být? Měl to třeba někdo v těhu?