Vzdát to nebo mít naději?

26
16.1.24 16:33

Vzdát to nebo mít naději?

Zdravím holky.
Potřebuji poradit. S přítelem jsme měli přerušovaný sex 28.12 a někdy 2-3 jsem měla ovulaci. Dělala jsem si těhotenský test a pokaždé sněhobílo ani náznak ducha :( dnes mám jeden den zpoždění ms a bolí mě prsa.. mám to vzdát nebo je tu ještě šance že bych mohla být těhotná? Děkuji za každou odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2785
16.1.24 16:35
@Anonymq643 píše:
Zdravím holky.
Potřebuji poradit. S přítelem jsme měli přerušovaný sex 28.12 a někdy 2-3 jsem měla ovulaci. Dělala jsem si těhotenský test a pokaždé sněhobílo ani náznak ducha :( dnes mám jeden den zpoždění ms a bolí mě prsa.. mám to vzdát nebo je tu ještě šance že bych mohla být těhotná? Děkuji za každou odpověď :srdce:

Nějak to nechápu. Vy se snažíte o dítě a máte prerusovany sex? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66571
16.1.24 16:36
@Bellamia píše:
Nějak to nechápu. Vy se snažíte o dítě a máte prerusovany sex? :think:

no ona se možná snaží jen jedna strana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
16.1.24 16:40
@vokishka píše:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
@vokishka píše:
:mrgreen: :mrgreen: asi to tak bude…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26

Ježíši já se spletla 😂 tak to se velmi omlouvám samozřejmě se snažíme oba a pritel se do mě ejakuloval 🤦 😀 Myšlenky mám úplně zamotané a kolik toho tady už mám přečteného že jsem se do toho celá zamotala 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
@Anonymq643 píše:
Zdravím holky.
Potřebuji poradit. S přítelem jsme měli přerušovaný sex 28.12 a někdy 2-3 jsem měla ovulaci. Dělala jsem si těhotenský test a pokaždé sněhobílo ani náznak ducha :( dnes mám jeden den zpoždění ms a bolí mě prsa.. mám to vzdát nebo je tu ještě šance že bych mohla být těhotná? Děkuji za každou odpověď :srdce:

Co chceš vzdát? Ty něco děláš a chceš to vzdát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35366
@Anonymq643 píše:
Zdravím holky.

No a ty bys chtěla být těhotná? Nebo se toho bojíš? Vzhledem k přerušovanému sexu, bych řekla asi to druhé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.1.24 16:43

Miminko bych si moc přála a tím vzdát to myslím jestli to nemám s tím testováním nechat a zkusit to zase příští měsíc pokud se dostaví ms :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.1.24 16:46

Tento měsíc jsem si dělala test zda se mi asi 5-6× a ani duch dnes měla přijít ms ale nepřišla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36222
16.1.24 16:52
@Anonymq643 píše:
Tento měsíc jsem si dělala test zda se mi asi 5-6× a ani duch dnes měla přijít ms ale nepřišla..

A kdy sis dělala ty testy? Teď, když ti nepřišla ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27877
16.1.24 16:55

Testy jsi dělala zbytečně, máš dělat až po vynechání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.24 17:11

Jako že jsi ovulaci měla 2. nebo 3.1.? V tom případě by spermie z 28.12. nevydrželi… Vždyť je to snad týden… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.1.24 17:20

Dělala jsem si testy týden po styku pak 12 den po styku pak myslím ještě nějak 16-17 den po styku a nic a nemyslím si že se mi to ukáže až teď i když mám 1 den vynechání ms bolí mě prsa ale to možná ještě přijde 😔 😔 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.24 17:36
@Anonymq643 píše:
Dělala jsem si testy týden po styku pak 12 den po styku pak myslím ještě nějak 16-17 den po styku a nic a nemyslím si že se mi to ukáže až teď i když mám 1 den vynechání ms bolí mě prsa ale to možná ještě přijde 😔 😔 😔

No tak týden po styku, když ovulaci jsi měla až na začátku ledna a styk byl 28.12.? Buď tě špatně chápu, nebo ty absolutně nerozumíš cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí